Imam ugovor s Borcem, nisu me zvali iz SarajevaPrikačeni fajl:
grahovac_imam_ugovor_s_borcem_nisu_me_zvali_iz_sarajeva_144430_121884_big.jpg [ 41.21 KiB | Pogledano 1093 puta ]
Posljednjih dana ponovo se špekuliše i licitira s imenom Srđana Grahovca, kapitena mlade reprezentacije i veznjaka Borca iz Banja Luke, u kontekstu prelaska u Sarajevo.
Tim povodom smo kontaktirali 21-godišnjeg igrača, koji je za SportSport.ba demantovao bilo kakav kontakt sa klubom s Koševa.
"Imam ugovor još godinu i po s Borcem i tako se ponašam. Niko me iz Sarajeva nije kontaktirao i neozbiljno je što pojedinci spominju moje ime u kontekstu prelaska u taj klub. Nemam neki poseban komentar na pojedina pisanja, ali kako sam već kazao - igrač sam Borca i to je ono što je jedino istinito i sigurno u ovom trenutku", ističe mladi veznjak.
"Naravno da mi je želja da zaigram u inostranstvu, baš kao i svakom igraču iz Premijer lige. Situacija u našem nogometu je sve gora. Teška je situacija u svim klubovima i ne znam kada će ovo sve krenuti nabolje. Ja ću se javiti na prozivku Borca, a ako stigne konkretna ponuda iz inostranstva koja će zadovoljiti moj klub i mene, nemam ništa protiv da napustim Borac", dodaje Grahovac, te nastavlja
"Postoje određena interesovanja od pojedinih klubova, a o imenima ne bih govorio, ali sve dok se zvanično ne obrate Borcu, to ne mogu smatrati ozbiljnim interesovanjem za mene", kazao je Grahovac, koji je u prvoj polusezoni odigrao 17 utakmica za klub iz Banje Luke i bio jedan od nosioca igre kluba koji je veći dio prvog dijela prvenstva držao lidersku poziciju, da bi na kraju nakon par kikseva završili na petom mjestu, s četiri boda manje od prvoplasiranog Željezničara.
toliko o prelasku u sarajevo