banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 18:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178 ... 653  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel IPTV
PostPoslato: 17 Dec 2013, 21:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Apr 2012, 15:21
Ima li jos neko u zadnjih 5-6 dana problema sa IPTV ? Zna mi se desiti da po nekoliko puta moram restartovati ruter jer na svim kanalima dobijam samo poruku "error during video start" i to na oba TVa koji su prikljuceni . Ne pomaze ni stiskanje "home" dugmeta sto je pre znalo pomoci . Nekad ne pomaze ni restart rutera dok ne prodje nekih sat -dva pa se onda opet normalizuje na par sati ...

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2013, 23:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
ne desava mi se tako cesto, a kad se desi moram iskljuciti iz struje .. kao sto si rekao, ne pomaze "home" .. cekamo novu platformu :)

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2013, 20:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Jan 2011, 15:31
vidim zakljucavaju srbijanski pink dok ide ona serija..a i tlc je promijenio titlove,nisu vise na ekavici kako vidim trenutno

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2013, 11:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Nisam to uspio vidjeti, ali evo sad su na ekavici. Bilo bi lijepo kad bi pustili titl na ijekavici za tržište RS...

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2013, 18:55 
Pripravnik
Pripravnik

da,vratili su stari prevod jutros.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2013, 00:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Od 01.01.2014. pušta se Cartoon Network 24h, a TCM se uklanja sa njihovog feed-a. Tako će biti kod svih operatera.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2013, 00:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Realno na TCM se i nije mogao pogledati film a da valja :)

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2013, 19:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Zanimljivo. :wink:

Citiraj:

m:tel kupuje sarajevski Logosoft
Autor: Redakcija | 25. 12. 2013 - 11:23 | 0 komentara

Telekom operater m:tel navodno će kupiti sarajevsku kompaniju Logosoft. Prema saznanjima Dnevnog avaza, banjalučka kompanija spremna je izdvojiti za kupovinu Logosofta 12 miliona eura.

Višemjesečne špekulacije o kupovini jedne od vodećih informatičkih kompanija na području BiH, kako je potvrđeno ovom listu, i definitivno su otklonjene, a pregovori između dvije firme već su u završnoj fazi i ugovor bi trebao biti obznanjen već početkom naredne godine.

Faruk Telibećirević, generalni direktor Logosofta, potvrdio je za Dnevni avaz informaciju da pregovori s m:telom uveliko traju, ali o detaljima nije želio govoriti.

"Tačno je da postoje određene aktivnosti, ali za sada o tome ne mogu govoriti. Sve je još u fazi pregovora. To je sve što mogu reći", kazao je Telibećirević.

Izvor pomenutog lista blizak Logosoftu tvrdi da su ove dvije firme već završile posao te da se samo čeka povoljan trenutak da ova informacija i bude objavljena.

Zanimljivo da je direktor BH Telecoma Nedžad Rešidbegović na jučerašnjoj konferenciji za novinare u Sarajevu rekao da u ovoj firmi znaju da m:tel kupuje veći broj operatera. "Znam da su kupili Logosoft, ali i mi pregovaramo sa sedam-osam preduzeća. O tome će javnost biti obaviještena kada procesi budu završeni. Nama je za kupovinu potrebna saglasnost Skupštine i Upravnog odbora i procedura duže traje", rekao je Rešidbegović.

Logosoft je vlasnik IPTV platforme Super TV te je oficijelni distributer kompanije RapidShare za Bosnu i Hercegovinu. Također, Logosoft svojim korisnicima nudi i usluge interneta kao i fiksne telefonije te druge usluge.

http://teve.ba/article/16981/m-tel-kupu ... i-logosoft

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2013, 07:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Citiraj:
Бањалука - Кабловски оператери у Српској добили су спор покренут пред Конкуренцијским савјетом БиХ против фирме путем које су реемитовали програм "Спорт клуба" и на добром су путу да у своју понуду врате овај спортски канал који преноси највеће спортске догађаје.

Већина кабловских оператера у РС почетком децембра прошле године остала је без сигнала "Спорт клуба" путем којег су гледаоци пратили наступе кошаркаша Партизана у Евролиги, турнире на којима је играо Новак Ђоковић, енглеску Премијер лигу, NBA лигу, "формулу 1" и друге најпопуларније спортске догађаје на које ексклузивна права за територију БиХ има ова телевизија. Кабловски оператери су обавијестили гледаоце да је "Спорт клуб" одбио било какве разговоре о продужењу уговора.

Не мирећи се са тим да изгубе један од најгледанијих канала у својим пакетима, кабловски оператери су покренули поступак у Конкуренцијском савјету БиХ који је прихватио њихове аргументе и казнио фирму "Ико Балкан С.Р.Л.Г-РАЛ Давид Прапоргесцу". Конкуренцијски савјет је утврдио да је фирма "Ико Балкан" путем свог овлашћеног заступника "Спорт клуб" д.о.о. из Сарајева злоупотријебила доминантни положај на тржишту продаје права за дистрибуцију канала који садрже фудбалске садржаје високог квалитета и казнила је са 125.000 марака.

Од када је већина кабловских оператера остала без сигнала "Спорт клуба", тај канал је био доступан путем "Телемаха", "Тотал ТВ" и других фирми повезаних са њима, а разлог за то је што "Спорт клуб" са њима има повезану власничку структуру.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2013, 11:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Logosoft:
Zato što ima najbolji osnovni paket na tržištu sa kompletnim MTV paketom, Discovery paketom, Eurosport paketom, Sport Klub paketom i Arena Sport paketom!

+

Odluka suda...

=

Fingers crossed! Dolazi nam Sport Klub. Al ne govorite na glas, da ne ureknemo. :D

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2013, 12:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Maj 2013, 17:56
_Felix_Moses_ je napisao:
Logosoft:
Zato što ima najbolji osnovni paket na tržištu sa kompletnim MTV paketom, Discovery paketom, Eurosport paketom, Sport Klub paketom i Arena Sport paketom!

+

Odluka suda...

=

Fingers crossed! Dolazi nam Sport Klub. Al ne govorite na glas, da ne ureknemo. :D

Dabogda bilo tako iz tvojih usta u Božije uši, da nam dođe sport klub jessssss

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2013, 13:25 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Jan 2013, 18:39
kad telekom da arene junajted grupi, onda ce junajted grupa dati sportklub telekomu. salim se, nece ni tada ;)

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2013, 13:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2003, 13:27
garry69 je napisao:
kad telekom da arene junajted grupi, onda ce junajted grupa dati sportklub telekomu. salim se, nece ni tada ;)

Sada ce Mtel sa Logosoftom pokupiti sve korisnike Telemach-u :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2013, 13:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2003, 13:27
garry69 je napisao:

Jel Arena kaznjena da mora da nesto uradi? Kako ja znam presudjeno je da je osudjeni SK varao operatere i korisnike u BIH i da mora svima dati SK. Takve presude za Arenu nema 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2013, 13:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Maj 2013, 17:56
Nek naprave sport klub paket koji bi koštao kao i arena sport paket 3.5km. Bio bih srećan.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2013, 23:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
_Felix_Moses_ je napisao:
Logosoft:

+

Odluka suda...

=

Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2013, 19:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
Citiraj:
"Sport klub", najveći regionalni sportski kanal, kažnjen je sa 125.000 KM zbog uvođenje monopola na distribuciju ekskluzivnih sportskih događaja!

Citiraj:
Odluka o kažnjavanju "Sport kluba" je prvostepena, tako da je, po svemu sudeći, ovo tek prva runda bitke između ove firme i kablovskih operatera

http://www.banjalukalive.com/aktuelnost ... kranu.html

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2013, 21:42 
Pripravnik
Pripravnik

na svim pinkovim kanalima mi je pikselizacija,ostali su ok..to je izgleda samo kod mene

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2013, 22:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2009, 16:50
pitanje da li u mtel-u imaju neke druge modeme sem ovih huawei, naime prije dva tri mjeseca imao sam problem sa pixelizacijom, zvao sam ih hiljadu puta oni su isto tako dolazili mjerili paricu sve konektore na kablovima, ja sam ih sugerisao da je do modema, a oni kazu nemoguce, tek kad su sve izmjenjali poslusali su me i promjenili modem onaj kao ram za sliku ne znam tacan naziv a postavili su hg 530 od tada nikakvih problema
do nazad dva tri dana pocinje isto da li je opet modem rikno posto ovaj sto su postavili vjerovatno su skinuli odnekud nije nov, ili je jednostavno opterećenje zbog ovih akcija? da li jos ko ima slicnih problema

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2013, 22:21 
Pripravnik
Pripravnik

ma bezobrazni su,.tako su meni uvalili polovan stb,i stalno bile smetnje sa zvukom i zalio se bezbroj puta da bi na kraju dosli i zamijenili stb i rekli da je bio pokvaren jer je bio mjesec dana kod neke babe i ona ga dokrajcila da bi na kraju kod mene zavrsio..vjerovatno je tako sad i sa modemom..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178 ... 653  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]