banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 12:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 560, 561, 562, 563, 564, 565, 566 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Dec 2013, 16:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
zerocool je napisao:
BeckaSkola je napisao:
Kolika bi bila pretplata da se i 6 SK kanala vrati u ponudu, uz postojece 4 arene?

Ovo oko EPG nisam bas pohvatao, koliko bi trebalo vremena da se to odradi, jel zahtjevno, sta se uopste tu treba, jel do njih ili?

Pa kad skontam da kad je izbacen SK, Foxovi i sta jos? cijena ostala ista, ne vidim razlog da je dizu (ako uopste uvedu SK).
I vi iz Elte, hocete li vi sad uvesti SK ili ne? Boli me uvo za presudu, ko ce placati ili nece, pitanje je hoce li sad biti SK na Elti ili ne? To i onako zanima veliku vecinu ovde.

Da ponovim, boli nas uvo ko je pobjedio, a ko izgubio. Hoce li Elta sad uvesti SK ili ne?

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2013, 16:11 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
O jebote jeste dosadni...Pa kako oni sada odmah da znaju šta će im, i da li će im, SK išta ponuditi? Da gledaju u kuglu.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2013, 16:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa vi ste jos dosadniji sa tom prepirkom. :P

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2013, 16:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2003, 13:27
zerocool je napisao:
zerocool je napisao:
BeckaSkola je napisao:
Kolika bi bila pretplata da se i 6 SK kanala vrati u ponudu, uz postojece 4 arene?

Ovo oko EPG nisam bas pohvatao, koliko bi trebalo vremena da se to odradi, jel zahtjevno, sta se uopste tu treba, jel do njih ili?

Pa kad skontam da kad je izbacen SK, Foxovi i sta jos? cijena ostala ista, ne vidim razlog da je dizu (ako uopste uvedu SK).
I vi iz Elte, hocete li vi sad uvesti SK ili ne? Boli me uvo za presudu, ko ce placati ili nece, pitanje je hoce li sad biti SK na Elti ili ne? To i onako zanima veliku vecinu ovde.

Da ponovim, boli nas uvo ko je pobjedio, a ko izgubio. Hoce li Elta sad uvesti SK ili ne?

Kada SK posalje ugovore, koji su isti za sve operatere jer neznam kako da znaju sta ce biti kada je tak danas bila presuda. Ja kako citam presudu ja mislim da ako bude kako je u presudi da SK ce imati svi operateri i mtel, blic elta, bh telekom.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2013, 16:14 
Administrator
Korisnikov avatar

djukares je napisao:
Koliko je tebi stalo do Total-a, svi su krivi i drzava BIh, KOnkurencijsko i svi operateri a samo Total je svetinja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Care, ja imam i Total i Eltu. I jebe mi se i za jednim i za drugima, samo mi ti ideš na živce svojom pričom da vi nudite istu ili bolju uslugu za manje para, a niste ni na svjetlosnu godinu blizu Totalu. I živo mi puca za SK, sport, pogotovo strani klupski, skoro da i ne gledam.
zerocool je napisao:
Pa vi ste jos dosadniji sa tom prepirkom. :P
Moram malo, vidiš da se čovjek slomi kuckajući.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2013, 16:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Aj dobro, nadam se da ce ubrzo poslati te ugovore. Bilo bi fino imati jos 2-3 SK-ova kanala. xD

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2013, 16:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Koliko znam ako imaš, onda imaš sve, ne samo 2.

To bi bio najljepši poklon za novu godinu, da nam lijepo dodate i šest SK kanala..

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2013, 16:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Napišite pismo Deda Mrazu.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2013, 16:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ja se nadam da je ovaj djukares vlasnik Elte. Ako nije, onda je jos veca budala nego sto izgleda.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2013, 16:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
ali tako mi je drago sto su levati iz sport kluba izgubili spor i sto su jos novcano kaznjeni

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2013, 16:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
shakal je napisao:
Ja se nadam da je ovaj djukares vlasnik Elte. Ako nije, onda je jos veca budala nego sto izgleda.

Mislim da nema razloga za takav govor na forumu. :(

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2013, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ja nemam u centru već duže vrijeme pink nostalgiju, dok recimo na Mejdanu ide sasvima normalno.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2013, 16:37 
Administrator
Korisnikov avatar

Možda nisu otkupili prava za Mejdan?

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2013, 16:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
To je mala cijena za zivot u centru

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2013, 16:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Jan 2013, 18:39
Presuda u IKO mediju nije ni stigla, a usrase se od straha u Beogradu :lol: reakcija im je izgubicemo sva prava i necemo emitovati program u BiH vise :lol:
Opusteno, sportklub diktira uslove, nista se ne mijenja :wink:

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2013, 17:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2003, 13:27
Konkurencijsko vijece diktira uslove. Sad cete morati napraviti uslove kako vam to kaze Konkurencijsko vijece. Sve se mijenja, konacno ce svi operateri moci emitovati SK.
Novi vlasnici ce sigurno pitati stare vlasnike sta znaci ova presuda i ne vjerujem da ce se radovati takvoj presudi.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2013, 17:40 
Administrator
Korisnikov avatar

Dobro čovječe, ako ti radiš u Elti, ne znači da ostali rade kod drugih kablovskih operatera.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2013, 17:42 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Jan 2013, 18:39
Sto je Djuki milo, to mu se i snilo :lol:
sportklub je u obavezi samo da ponudi svima jednake uslove, a ko ce prihvatiti te uslove dobice ih, malo ko ce ih prihvatiti :D

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2013, 18:07 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Jun 2013, 11:13
_зока je napisao:
djukares je napisao:
Znaci ti tvrdis da je Bundesliga jednaka Engleskoj ligi. Znaci tebi je isto kada pratis utakmicu Srbija : Brazil ili kada pratis utakmicu Pakistan: Japan?

Care, fudbal je fudbal. Nije isto naravno al' ne znači da je nezamjenjivo. Ponudi drugi interesantniji sadržaj i zadrži ili osvoji nove korisnike, ne cmizdri što onaj drugi ima bolji program.

Ako vec nemas SK, onda imas Arene, prosla sezona LS i finale. Koliko sam vidio Pakistan i Japan u finalu :)

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2013, 18:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Konacno je i na ovu pricu stavljena tacka. Bar se nadam. Ili ce tu tek sada sijevati neke kontratuzbe i ostale zajebancije. I iskreno, nisam ocekivao da ce Konkurencijsko vijece uopste odlucivati u ovom slucaju. Sada znamo kako stoje stvari, iako sam, evo i sam iskreno mislio da su ovi ex-Sorosevci pardon United grupa - mocniji i da bolje lobiraju. :D Ocito AKOP je imao adute u rukavu koji se ne odbijaju :D

Ovo sada raduje, i plasim se, da se naivno nadam da ce se stvari vratiti u normalu, odnosno da cemo u Elta kabelu ponovo dobiti SK. Mislim da to nece ici tako lako.

Naime, cijenim da ce SK dostaviti- ponudu koja se pod navodnicima lako odbija tj da Elta i ostali nece prihvatiti cijene pod kojima ce SK nastupiti na trzistu, kao sto ni Total nije prihvatio ponudu Pinka za uvrstavanje punog sepeta, opet pod navodnicima besplatnih kanala

Epilog bi mogao biti, cijenim, da se SK kanali nekako i nadju u dodatnom - hiperskupom paketu Elta kabela i ostalih clanica AKOP-a, dok ce ovi iz Beograda dici cijene korisnicima Total TV-a kako bi sanirali stetu nastalu presudom Konkurencijskog vijeca. Sve u svemu, ispastace krajnji korisnici, nece sigurno trpjeti gazde.

S druge strane, i dalje, cini mi se, samo sanjam, da je moguce da se fizicki prikljucis na kablovskog operatera na kojeg zelis bez obzira u kojem dijelu grada zivis, da svi operateri nude Arenu i SK po iole prihvatljivim cijenama, kao i da je moguce da svi operateri nude i Pink i Fox i HBO pakete. A onda sam se probudio. :-?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 560, 561, 562, 563, 564, 565, 566 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]