Digresija je napisao:
Kada biste imali mogucnosti da organizujete neki party (mislim na kucni party, do 20-30 osoba), kako biste to obavili?
Poskidala tepihe, izbacila namjestaj, obezbjedila dovoljno prostora- to je jedna solucija
Citiraj:
Koju muziku biste pripremili? Neki freelance profi DJ ili "sam svoj majstor" DJ ?
Zavisi od publike i vrste zurke..Ako hoces "dernek" onda nesto brze -zivlje..Ako je "sjedaljka" u pitanju ( al tu ispada gornja opcija izbacivanja namjestaja

) onda nesto laganijih tonova... Ali u svakom slucaju - osoba koja ce se brinuti za stimung
Citiraj:
Hrana: catering ili bi sve sami pripremili? Samo meza ili nesto vise (svedski stol)? Kolaci: da ili ne?
Opet imas vise opcija, koje zavise od toga kakvu vrstu zurke pravis... Po meni jedna od najboljih ideja.. napravi se lista i onda svako izabere sta ko donosi sa sobom

Poenta party-a nije opijanje i prezderavanje nego druzenje
Citiraj:
Ako je party nekim posebnim povodom, da li biste se potrudili napraviti i neke extra pozivnice ili bi se zadovoljili usmenim pozivom?
Pozivnice... sta ja znam .. meni licno ne znace nista
Citiraj:
Sta biste sve dopustili na partyu, a sta ne? Tolerisete li pijane i napadne goste?
Dok je u dozama normale ok .. ako se drugi gosti osjecaju neugodno - uljeza odstraniti
Citiraj:
Da li biste osmislili neki plan zabavljanja svojih gostiju ili biste prepustili da bude sve spontano?
Opet sve zavisi od tipa zuraje
Potoje knjige sa skecevima i fazonima... potrebno je truda i vremena dok se izaberu navedeni i pripremi materijal .. ali dobra zabava i smijeh su zagarantovani

( obratiti paznju da se ljutkovici ne naljute bas previse )
Sve u svemu ... da nije klasicno dosadno