Sezona je pocela strasno.Mislim na prelazni rok,pocetak priprema,pripremne utakmice..Ali onda prvo kolo i ona borba koju cu pamtiti dugo ulivala je kakvu takvu nadu da ce biti nesto od nas.Mada iskren da budem sve nade mi je drugo kolo srusilo kada smo sa bijele tacke do pobjede stigli,mislio sam da je to to.A onda pocinje ciklus dobrih igara i tako su se i ambicije dizale.Jovica sam zavolio kao trenera i volio bih da on dobije punu slobodu sto se igraca,taktike i tih stvari tice.Takodje i da ostane na duzi period u Borcu,barem 5 godina da tako i mi pocnemo liciti na klub a ne svako malo novi trener.Ono sto ce ostati moja zamjerka jeste to nase shvatanje sto se gostovanja tice a pisao sam vise puta o tome,na tom polju treba Jovic da poradi sa ekipom i da stvori neki modul kako mi igramo.Da budemo prepoznatljivi po tome,i da pred gostovanje nekoj Zvijezdi mogu da kazem ocekujem pobjedu a ne da strepim kao da gostujemo samom Bajernu.Ove jeseni i uprava je radila svoj posao,donekle,ali je i kao takva bila neuporedivo bolja od prethodnih.Konacno i predsjednik voli Borac,ali fali nama mnogo toga.Standardna prica o marketingu koju smo ni sam ne znam koliko puta ovdje spominjali,pa sponzori,sta sve ne.Uvijek pomislim bice bolje od sledece polusezone i kad se nista ne promijeni ja opet vjerujem.Pa tako i sad,vjerujem da cemo prelazni rok odraditi kao prosle godine.A kad bi tako bilo bez ikakvih problema titula bi po drugi put odsjela u nasim vitrinama.Mislim da je red bio da i Borac dobije neku krstenu marku sportske opreme.Sto se samih igraca tice ove jeseni svi su igrali na zadovoljavajucem nivou,uz poneke oscilacije al' to je normalno.Joci bih se zahvalio za sve i nikad necu zaboraviti onaj gol protiv Zelje u martu.Hvala ti majstore.Volio bih da ne prodamo Grahovca,neka njega do juna trebace nam.Ziza je proradio,moralo se i to jednom desiti.Subic me je najvise iznenadio,ta njegova zelja za igrom i ta borba,ma sve.Mozda jeste malo rizicno ali volio bih da se gura Stefo u napadu na proljece,naravno da je prioritet dovesti napadaca ali nekako mislim da on moze biti dobar centarfor.Uz napadaca,jednog krilnog igraca (Kantar) potreban nam je i pravi rezervni golman jer ne smijem ni da zamislim sta bi u odbrani bilo kad bi se Avduka povrijedio.Sve u svemu,jedna prelijepa polusezona je za nama bar sto se tice igara,ostavimo se prica da smo kao 5. otisli na pauzu,Ljudi sa kakvim ambicijama smo usli u sezonu i kakvom ekipom i sta smo ocekivali ovo je za sve pohvale.Kalendarska godina ce biti upotpunjena ako SUput ostane,a onda je na upravi da kako zna obezbijedi licencu.Liga sampiona nikoga ne ceka.

AJ BORAC !