banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 07:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120185 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3178, 3179, 3180, 3181, 3182, 3183, 3184 ... 6010  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 25 Nov 2013, 08:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
тренутно је Олимпик боља екипа.
или да кажем да има мање лошијих играча од нас.
написао сам давно да нам је рак рана прекид. и у нападу и у одбрани. то једино могу замјерити Јовићу, јер је имао довољно времена да то исправи на тренинзима.

журжинов нема шта да тражи у првих 11. боље гурнути неког клинца од 18 година који ће мање погрешних пасова дати од овог индијанца. требао га је замјенити одмах након првог полувремена.
радуловић не може са нама на рекреацији да игра. ал реално.
предраговић?! ја не знам докле више да га чекамо. нека пређе у онај фамозни Борац 1926, па нек тамо проиграва.

хиљаду пута сам вам рекао да нема потребе да набијате тензије причама о титули, европи, јер далеко смо ми од тога. и организационо и играчки.
хвала момцима на свим побједама ове сезоне. хвала им на залагању.
ово је била једна фудбалска бајка.
и стварно је штета што се није ишло на паузу након 15 кола јер би се онда пресабрали, одморили.

овако од њих очекујем да се на Грбавици боре, да изгарају, па можда нас погледа мало и срећа која нам је некада ове сезоне и окренула леђа.
АЈ БОРАЦ!

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2013, 09:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Mozda Olimpik jeste bolja ekipa ali tako bas i nije izgledalo na terenu.
Prije bi se moglo reci da imaju glavu i rep. Kod nas imas nekoliko odlicnih igraca ali nekoliko takvih rupa da smo morali poceti da pucamo po savovima kad tad.

A Jovic, realno, ne moze nista napraviti u vezi prekida sa ovakvim stoperima. Losi smo i sa Bokom bili u tom segmentu, a kamoli sad. Vecina igraca se ne zna postavljati, a to su osnovne stvari. Ne mozes ti balvana od 20 i kusur godina nauciti ono sto je trebalo ranije. Jos uz to i ekipa nam nema visinu...

Za Zurzinova se slazem, beskoristan je. Fedorove greske mogu trpiti ali ovog prvog ne.
Radulovic tu i tamo. Nekad dobro, nekad lose....nije najveci problem, sigurno.

Iskreno, najvise sam ljut na Jocu. Brate, koliko je bespotrebnih kartona dobio...i sta sad, kako uopste zaprijetiti protivnickom golmanu?!

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2013, 09:25 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Simpatizer je napisao:
Mozda Olimpik jeste bolja ekipa ali tako bas i nije izgledalo na terenu.
Prije bi se moglo reci da imaju glavu i rep. Kod nas imas nekoliko odlicnih igraca ali nekoliko takvih rupa da smo morali poceti da pucamo po savovima kad tad.

A Jovic, realno, ne moze nista napraviti u vezi prekida sa ovakvim stoperima. Losi smo i sa Bokom bili u tom segmentu, a kamoli sad. Vecina igraca se ne zna postavljati, a to su osnovne stvari. Ne mozes ti balvana od 20 i kusur godina nauciti ono sto je trebalo ranije. Jos uz to i ekipa nam nema visinu...

Za Zurzinova se slazem, beskoristan je. Fedorove greske mogu trpiti ali ovog prvog ne.
Radulovic tu i tamo. Nekad dobro, nekad lose....nije najveci problem, sigurno.

Iskreno, najvise sam ljut na Jocu. Brate, koliko je bespotrebnih kartona dobio...i sta sad, kako uopste zaprijetiti protivnickom golmanu?!

Preko novina!

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2013, 09:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
:lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2013, 09:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
U moru nekih losih stvari koje pisete niko da pohvali Cinu Dujakovica koji je juce bio odlican.
Zaista se puno ponavljao po desnoj strani , imao nekoliko odlicnih ubacivanja...
Zurzinovu je mjesto na klupi ono sto on radi je kao da Borac igra sa igracem manje...
Fedor je promasio one sanse ali se bar trudi bar tri puta je sprijecio opasne napade i odlicno se vracao nazad...
Budite ponosni na momke sto su izgurali ovu sezonu sa ovolikom kolicinom lazi

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2013, 09:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
kod kuće i na strani je napisao:
Ne pisem cesto u zadnje vrijeme, bas zbog pojedinih trolova i obicnih lazova koji se pojavljuju na ovoj temi. Napusite se qrca svi vi koji pljujete po ovim momcima u ekipi. Posebno svi vi koji podvaljujete lazi kao sto su prodaja i slicna sranja. Pojedini balavci i luzeri smisljaju lazi kako bi dobili minut dva paznje pa makar i na forumu.

Igracima KAPA DO PODA. Sefe, neizmjerno HVALA.

Ja nisam ništa rekao protiv ekipe i igrača sveukupno ali da ima pojedinaca koji prave pometnju IMA.

Poslednji put menjao Cosa Nostra dana 25 Nov 2013, 10:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2013, 09:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

већина нас и јесте поносна и уживала је ове јесени.
али као што хвалимо морамо некада и да дамо понеку критику.
Журжинов је дефинитивно велики промашај.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2013, 10:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Sakic je onomad protiv Zrinjskog odigrao perfektno,mozda bi on mogao na lijevo krilo...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2013, 11:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Прва три кола на прољеће су Младост, Радник у БН и Вележ овдје. Ту можемо гањати 9 бодова, па и са слабијим тимом од овог.
Мислим да ће се играчи заинатити на Грбавици, к'о у зеници у августу, и одиграти што одлично.
Иако изгубимо нема везе, треба бити реалан па рећи да је Жељезничар велики фаворит.
Шта је са Авдуком, јел још лијечи повреду, баш слабо испуцава лопту !?

Стокић је могао фасовати и црвени колико је нервозан био :-?

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2013, 15:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
Bice ovo jos jedna veoma uzbudljiva zima i prelazni rok i sve sto isti nosi sa sobom...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2013, 19:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
kakav crni sakic,blage veze nema.dosao iz naprijeda preko za vrijeme sipovca i to samo zato sto su se igraci hranili kod njegovog starog u studencu, a posto sile nije nista placao saki st. pokusao je na ovaj nacin da ga smeksa.inace dok je u naprijedu igrao ne znam da je go jedan dao.....

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2013, 19:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Kad ga stari gura, ko i što rade za Zečevića,Ilića...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2013, 20:18 
Veteran
Veteran

zecevic.ilic,sakic...............ista stvar,samo sto se od ovih nabrojanih sakic spomenuo pa sam njega prokomentarisao.

inace,samo slijepac ne vidi da oni nisu ni za prve lige rs-a a kamo li za premijer ligu

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2013, 21:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
pa zato se navedeni kod Jovica nisu ni naigrali...
izvucen je apsolutno maksimum iz ove ekipe, pripreme su bile prekratke, neki igraci ih nisu imali skoro uopste, i to se vidi
ali ova polusezona je svakako iznad svih ocekivanja, tako da na ljeto sta god da naprave, a nadam se da cemo biti medju prvih 5

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2013, 21:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
pinkara je napisao:
zecevic.ilic,sakic...............ista stvar,samo sto se od ovih nabrojanih sakic spomenuo pa sam njega prokomentarisao.

inace,samo slijepac ne vidi da oni nisu ni za prve lige rs-a a kamo li za premijer ligu

Kontam ovo slijepac je za mene. Licno mene boli briga ko koga gura,momak mi se ucinio okej protiv Zrinjskog odigrao je dobro i to je to. Ako se moze trpiti jedan Drasko Zaric koji ja ne znam kojom magijom i dalje igra u klubu i i dalje nosi kapitensku traku,onda stvarno ne vidim problem da se pruzi nekim klinjama sansa pa makar ih neko gurao,nebitno ko je,uvijek priliku dati mladim momcima. Pa nek se dokazuju. A siguran sam da nisi Buvac pa da od oka mozes procjeniti koliko je ko talentovan i kakve su mu predispozicije.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2013, 00:40 
Veteran
Veteran

Nije se na tebe odnosilo kada vec pitas.
jbg,nisam buvac ali dosta pratim fudbal mimo borca pa gledam i ostale BL nizeligase,pa sam tako gledao i tog doticnog sakica dok je igrao za naprijed.po meni,prije je sansu u borcu trebao dobiti mali spica nego sakic ali eto.
zarica ne spominjem jer ima preko 30 god i za njega se ne prica da je ''talenat''.igraca boljih i od sakica i od zecevica, sipovca,ilica u okruzenju imate na desetine,samo je problem to sto ljudi koji trebaju da traze talente ne mrdaju sa stadiona,pa se onda desava da roditelji njima dovode svoju djecu i tako stete direktno klubu.

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2013, 01:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/D ... 19673.html

Citiraj:
Jović protiv Željezničara neće moći da računa na Borisa Raspudića i Jocu Stokića, koji su već napustili tim. Raspudić bi karijeru trebalo da nastavi u Brunejima, dok je najbolji strijelac Premijer lige otišao na potpisivanje ugovora sa jednim klubom iz Južne Koreje.

???
Испаде да је Јоцо намјерно добио жути картон против Олимпика?

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2013, 07:59 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma nije...

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2013, 08:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

када сам китопсини и рба прије тачно шест кола рекао да би у задњих 7 кола био презадовољан са 10 бодова испао сам песимиста :D
изређа се 6 утакмица у којима смо освојили само 7 бодова.
е сада како би играчи дошли на мојих жељених 10 бодова, морају да запну и крљањем, лошим тереном и шта све не некако угурају го и донесу 3 бода.
то није немогуће, уз коректно суђење. жељо је у силном налету, ми смо у тоталном курцу, али они имају грч кад играју против нас. да ли им је то прешло са навијача не знам :D

мада како је кренуо да сипа не би ме чудило да одгоде коло за прољеће :roll:

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2013, 08:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Cim mene nema odmah problemi.
Jbg. Neki igraci su se odavno istrosili. Ne toliko fizicki koliko mentalno. Potrebna nam je obnova u pauzi. Samo bez velikih potresa. Na proljece ide nesto laksi raspored. Zeljeznicar je i na pocetku sezone odigrao odlicno prva tri kola pa poslije prdeknuo. U stvari, vazna nam je Evropa, ako uspijemo da SE konsolidujemo u pauzi. Ako ne, onda da se bar rijesimo jednog dijela dugova do kraja sezone. Cini mi SE da ova uprava radi na tome vise nego prethodne.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120185 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3178, 3179, 3180, 3181, 3182, 3183, 3184 ... 6010  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]