banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 20:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 693, 694, 695, 696, 697, 698, 699 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Nov 2013, 14:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
subzero81 je napisao:
[
navedi mi jednog trenera a da to nije Djukic (on i nije realan), koji realno moze da vodi Srbiju, uz to da je i uspjesan trener i da realno moze da dodje. A da pri tome klubastvo ostavi po strani

Ne pada mi niko na pamet.
Ali za mene je sramotno da reprezentaciju vodi stranac, a pogotovo da za nju igraju stranci.
Meni ne treba Eduardo ili Kleo, po cijenu da nikad nigdje ne odemo. Isto tako ne treba mi ni Murinjo.

Нова Варош je napisao:
Baja Stojnić, jab to s uživanjem gledo

Ko je za nek digne tri prsta!

Za!

@mandrak, vi ste ovdje ko djeca. Dosao bi vec neko i napisao kako ti insinuiras da je Robi Ustasa, onda bi ovaj rekao da je Vujosevic krmak, i mi bi citali vasa zitija ovdje narednih 6 strana.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2013, 14:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
skeva je napisao:
Jao kakav los pokusaj Jugoslovena da bude Srbin :P

Dobro onda, daj Radovana Curcica, on je cisti Srbin, nije polutan kao Miha i Robi, mislim da ima rodoslov do loze Nemanjica, on je bolji covjek, ima veci kurac i nema nasledni secer

ne pravi se budala,kakav jugosloven,srbin... o cemu pricas,ko si ti da dajes ocjene sta sam ja i ko sam ja

za robija mislim da nije za selektora jer bi ga podrzavali samo navijaci cz,i to bi u samom startu bila propast.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2013, 14:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Lagali nas lepo...

http://www.mozzartsport.com/vesti/lagali-nas-lepo/65526

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2013, 14:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Nesto slicno je pocelo na Zvezdinoj temi, pa sam morao prebacivati 3 strane u drugu temu. Da ne pominjem koliko sam obrisao postova u zadnja 2-3 dana.
Tako da je dosta, poslednje upozorenje.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 11:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ko je sad ovaj,nikad cuo:

http://www.telegraf.rs/sport/884832-fud ... -sam-srbin

znaci imamo dvojicu u ajaksu

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 13:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Nov 2013, 00:22
Хах добро је момак рекао. Само Србија. :)

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 15:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FpK9L4rEIvY[/youtube]

vrijedi pogledati

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 15:49 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ovo za podlađivanje 100% tačno. I budala bi stavio te igrače i ne bi zvao Žigaru i Pantelu.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 15:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ispao je na kraju pakas sto je potrcao za prvom ponudom,a ko ce ga zamjeniti,nije ni bitno...u sampdoriji ce dobiti otkaz za koji mjesec,a pitanje je kad ce ponovo imati sansu da vodi neku jaku reprezentaciju u zavrsnici EP ili SP...budala....

platini je svojerucno ubio EP za dugi niz godina,i to jednim potezom je potpuno ubio draz i kvalifikacija i grupnog dijela EP,a za tako nesto je stvarno trebalo imati talenat :( :(

iz pomenutih razloga sto ce EP igrati bukvalno pola evrope,i najveci debil (citaj tumbakovic,jankovic,okuka,dujkovic,rajevac,ili bilo ko od nas forumasa...) ce da nas dovede do grupne faze EP,jer zaista je tesko zamisliti da necemo biti medju tri u kvalifikacionoj grupi,ili da cemo bas biti cetvrti u svojoj grupi u francuskoj....e jedino tamo u nokaut fazi bi eventualno bilo bitno da nas ne vodi neka neznalica...
imamo oformljen tim,odlicnu generaciju,samo vratiti ljajica,polako u tim ubacivati zlatne omladince,i nema zime za buducnost srpskog reprezentativnog fudbala.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 16:13 
Bič božji
Bič božji

Generalno, previše država ide u Evropskim kvalifikacijama. Još su nam dodali nepar Azijskih.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 16:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
vise sam mislio na ovo sto je platini zavrsni turnir od 2016 prosirio na 24 ekipe...prvo,iz svake kvalifikacione grupe po dva idu direktno dalje,a svi treceplasirani igraju baraz :( :(

naravno da ce za iole solidnu ili jaku ekipu kvalifikacije biti zavrsene vec nakon 3-4 utakmica,a ostalo ce se otaljavati...
a i sam zavrsni turnir je platini ubio,jer od 6 grupa po 4 ekipe,cak iz 4 grupe ce po tri ici dalje...pobjedis prvu,i ladis jaja :( ...znam to iz iskustva,kad se SP u italiji 1990 i usa 1994 igralo u tom formatu..uzas...grupna faza (a to je dvije trecine prvenstva) je ubijena potpuno....

kad sam ja pocinjao pratiti fudbal,EP su igrale 4 ekipe,a SP je igralo 16...i to je bilo glupo...ovaj format sa 16 na EP i 32 na SP je bio idealan...zanimljive kvalifikacije,zanimljivi zavrsni turniri gdje je svaka utakmica u grupi-u kost,jer samo dva idu dalje,pa onda,kao slag,nokaut faza...

nazalost,retardirani platini je ubio EP...ako negdje procitam da se i SP prosiruje,onda me ni ovaj reprezentativni fudbal vise nece zanimati...a to je,uz Borac,ostalo jos jedino u fudbalu sto mi budi emociju,i sto kompletne nacije zakuje za tv ekrane.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 16:25 
Bič božji
Bič božji

Znam šta si pričao, saglasan sam. Smao sam spomenuo da ima previše država.
Ovo do sada što je bilo bilo je najbolje. Kopiraće uskoro košarku, rukomet, nadam se da neće baš stići do vaterpola da svi prolaze. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 18:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2012, 09:20
Schlager je napisao:
ispao je na kraju pakas sto je potrcao za prvom ponudom,a ko ce ga zamjeniti,nije ni bitno...u sampdoriji ce dobiti otkaz za koji mjesec,a pitanje je kad ce ponovo imati sansu da vodi neku jaku reprezentaciju u zavrsnici EP ili SP...budala....

platini je svojerucno ubio EP za dugi niz godina,i to jednim potezom je potpuno ubio draz i kvalifikacija i grupnog dijela EP,a za tako nesto je stvarno trebalo imati talenat :( :(

iz pomenutih razloga sto ce EP igrati bukvalno pola evrope,i najveci debil (citaj tumbakovic,jankovic,okuka,dujkovic,rajevac,ili bilo ko od nas forumasa...) ce da nas dovede do grupne faze EP,jer zaista je tesko zamisliti da necemo biti medju tri u kvalifikacionoj grupi,ili da cemo bas biti cetvrti u svojoj grupi u francuskoj....e jedino tamo u nokaut fazi bi eventualno bilo bitno da nas ne vodi neka neznalica...
imamo oformljen tim,odlicnu generaciju,samo vratiti ljajica,polako u tim ubacivati zlatne omladince,i nema zime za buducnost srpskog reprezentativnog fudbala.

Onda će i evropsko prvenstvo imati osminufinala a samim time i borbu za bronzu...

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2013, 00:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Au golcine Matica.

P.S. Sinisa govedo

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2013, 14:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

СОС видео 100% у праву.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2013, 17:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
http://vijesti.in.rs/sport/fudbaler-aja ... -sam-srbin

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2013, 17:46 
Peticija protiv ovog fasiste...ne treba vam vise od minuta, ja sam potpisao...

http://www.change.org/petitions/fifa-ta ... e_petition

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2013, 19:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
tensSa je napisao:
Peticija protiv ovog fasiste...ne treba vam vise od minuta, ja sam potpisao...

http://www.change.org/petitions/fifa-ta ... e_petition

Ја 2619-ти. Мало нас је :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2013, 15:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Мислим да треба (али је немогуће) раздвојити те националне и политичке интересе од спорта.

Људи треба да схвате да репрезентација представља државу и уопште не би требало бити битно ко игра у њој. Наравно морају игради становници те земље, спортисти који су рођени у тој земљи. Али требају играти најбољи без обзира на националну или вјерску припадност, тако исто мислим и за тренера. Дакле нисам за стране тренере (селекторе) и стране фудбалере.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2013, 12:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ko je ovde lud:

http://www.mozzartsport.com/vesti/zorz- ... ehta/66017

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 693, 694, 695, 696, 697, 698, 699 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]