banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 04:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 644, 645, 646, 647, 648, 649, 650 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Nov 2013, 10:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
taksi je napisao:
Kakav je "Savjetnik"?

opet, jedna recenica, ''Making a film is so hard. Sometimes you wish it had been impossible.'' :lol:

kakav ce biti Ridley Scott film?

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 10:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Umri Savanovicu!
:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 11:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
taksi je napisao:
skitnica je napisao:
Pogledala cijelu trilogiju: Before sunrise, Before sunset, Before midnight
Ispostavilo se da sam Before sunrise vec ranije gledala, ne znajuci da je to to.

Sjajan odabir glumaca, sjajni dijalozi, sjajna jednostavnost.
Film(ovi) bez nasilja, naglih preokreta, velikih uzbudjenja, a ni jednog trenutka dosadan. Naprotiv!

Imam jedan moj mali test za filmove. Naime, zaledim ponekad scenu i posmatram izraze lica kod glumaca. Ovaj film je jedan od rijetkih koji prolazi na ovom testu. Vecinom se tek tad vidi koliko su ti izrazi neprirodni i glumljeni. Ovdje nije tako.

I ja kazem, sjajni filmovi.
Grad, kao treci clan se najbolje pokazao u prvom dijelu.
Sjajni dijalozi. Sto se tice glumaca dobri su, ona puno bolja. Nekako je mogao i neko drugi a ne Houk, ali ajde.

Meni su oboje odlicni. Ne bi ona mogla biti sjajna da nije i on. Funkcionisu u paru. U onim brzim, zaljubljivacko-provocirajucim dijalozima, gdje se istovremeno i zadirkuju i flertuju, oboma bude izmamljen totalno spontan osmijeh- neki reditelji bi to uvrstili u izbacene scene, a ovdje se savrseno uklopilo i uopste ne odudara od ostatka. Uostalom, oboje su ucestvovali u kreiranju filma u drugom i trecem dijelu i kao autori sto takodje govori koliko im je sve to "sjelo".

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 14:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
@gnusni, i dalje mislim da je Gladijator zanimljiv film, uz svu patetiku na kraju. Sjajne uloge obojice.

@skitnice, tacno je to za spontanost ali ne bih rekao da ona ne bi mogla biti takva bez njega. Pogledaj 2 days in Paris i 2 days in New york (takodje njen scenario), posebno prvi...ona je jednostavno prirodnija i bolja glumica od svih sa kojima glumi (a nije sad da glumi sa nekim velicinama). Naprotiv, ja mislim da su oni dobri zbog nje.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 14:45 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
prvi put mrsava 1 za The Counselor mozda zato sto sam pogledao nakon Don Jon..drugi put, za 9..

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 14:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

taksi je napisao:
@gnusni, i dalje mislim da je Gladijator zanimljiv film, uz svu patetiku na kraju. Sjajne uloge obojice.

OK 2/3 filma su bile oldschool zabavne i naravno Phoenix igra kao lud ali to je bilo prije 14 godina i 10 odvratnih filmova :)

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 15:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
taksi je napisao:

@skitnice, tacno je to za spontanost ali ne bih rekao da ona ne bi mogla biti takva bez njega. Pogledaj 2 days in Paris i 2 days in New york (takodje njen scenario), posebno prvi...ona je jednostavno prirodnija i bolja glumica od svih sa kojima glumi (a nije sad da glumi sa nekim velicinama). Naprotiv, ja mislim da su oni dobri zbog nje.

kad pomeneš džuli ja odmah pomislim da gvinet paltoru, pa pomislim na konja džesiku parker, i gotovo je...moj penis je već umro.

enihu, gledo sam dobar horor vićenca natalija http://www.imdb.com/title/tt2345567/?ref_=tt_rec_tt ova tema je prilično prežvakana, ko je gledo šesto čulo i the others znaće šta ga čeka, ali mislim da je ovaj film mnogo nepretenciozniji od prethodnih i meni bolji.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 15:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

taksi je napisao:

Da, ali je cinjenica da su se odlicno uklopili kao par. I da on tu nije neka slaba karika. Meni izgleda da se "vuku" uzajamno naprijed.

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 18:08 
Veteran
Veteran

Frisky_Dingo je napisao:
[
kad pomeneš džuli ja odmah pomislim da gvinet paltoru, pa pomislim na konja džesiku parker, i gotovo je...moj penis je već umro.

Frisky, meni je drago što smo se toliko zbližili pa možemo ovako otvoreno o svemu, čak i kad se u jednoj rečenici nađu Sex i grad i tvoja erektilna sposobnost.
Džuli Delpi je lijepa bilo da glumi u Tri boje bijelo devedeset i treće, bilo da glumi u Before midnight, ove godine.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2013, 18:10 
Veteran
Veteran

gnusni_snjesko je napisao:
taksi je napisao:

OK 2/3 filma su bile oldschool zabavne i naravno Phoenix igra kao lud ali to je bilo prije 14 godina i 10 odvratnih filmova :)

Zar prođe 14 godina? Jeste, Feniks je sjajan u tom filmu.
Tačno je i ovo što si napisao. Jedino bih izdvojio American gangster kao solidan.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2013, 00:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ja kao fan pod-žanra (ma šta to značilo) bi mu zbog toga filma našao djecu i žario koprivama...danima....

Matchstick Men mi je daleko najbliži pristojnom filmu iz toga perioda (nemoj da miješamo najmanje loš i dobar)

ja mislim da Nikola Žigić, Ridley Scott, Joel Schumacher, Peter Berg i Barack Obama imaju istog agenta...jedino tako mogu da zaspim...

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2013, 00:33 
Veteran
Veteran

hahah...kad smo kod Sumahera, meni je bio zanimljiv Telefonska govornica. I 8 milimetara.

Savjetnik me podsjetio na nesto sto vam je neko prodao sa sjajnom reklamom. Mada mi je i dalje nejasno zasto su ti ljudi pristali da glume u tom filmu. Toliko opstih mjesta, nepotrebnih scena, nedovrsenih prica, i neobjasnjivih razloga zasto bi neko zelio da snimi ovakvu pricu.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2013, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

negdje smo vec pricali o tome, Sumaher je covjek koji vec dugo iz nekog razloga dobije dosta zanimljiv materijal i onda obrise dupe sa njim...

mislim da je u moru problema jedan od glavnih to sto se McCarthyu pustilo previse za vrijeme snimanja Counselora... McCarthy je dobar pisac cije su ektranizacije uvijek bile u najmanju ruku pristojne ali ovo mu je bio prvi put da pise direkt za film i ako ima pravde nadam se i zadnji... konstantno je bio prisutan na setu i imao vise 'uticaja' za vrijeme snimanja nego sto bi to scenarista trebao imati...da se ovdje radilo o boljem reditelju mozda bi ovo i ispalo, kao sto si rekao, manje nepotrebno.... kako je Rodriguez izasao na kraj sa Millerom cak ga potpisavsi i kao reditelja na odlicnom Sin Cityu iako su svi znali da je to Rodriguezov film pogotovo kada je Miller snimio otuzni ''Spirit''...

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2013, 13:48 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ako se pogleda iz ugla izbor-pohlepa-posljedice onda i nije tako los. cudan je svijet u glavi McCarthy.. :D

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2013, 14:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
taksi je napisao:
Džuli Delpi je lijepa bilo da glumi u Tri boje bijelo devedeset i treće, bilo da glumi u Before midnight, ove godine.

my dick says: noooooooo!
Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2013, 14:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Iz mog ugla J.D. ima neki lijep i rijedak spoj drazesne neuroticnosti i aktivne inteligencije.

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2013, 15:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zvuci kao neko ko bi me ostavio nekad

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2013, 16:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
:lol:

Sjajnoća!

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2013, 22:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

To da! :)

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2013, 22:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
A sto ovu temu ne ostavite nama smrtnicima a o ovoj sa konjskom facom raspravljate u cosku kod gnusnog? :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 644, 645, 646, 647, 648, 649, 650 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]