Moram nesto napisati,iako je mozda neumjesno jer nisam vise toliko redovan na utakmicama.....
Ja ne mogu prevalit preko usta da je dosta bod u Banjaluci,pa da ga jebes!!

...
Cinjenice govore tako,dolazi nam jedini neporazeni gost,ekipa koja nam ne lezi uopste,mi desetkovani,i ovo igraca sto imamo vec je na izmaku snaga,odbrana bez Boke,da ne pricam koliko povjerenje uliva

...ali opet,iskustvo mi govori da NIKO jos nije bio favorit protiv Borca u Banjaluci!
Nikad!
35 godina idem na stadion,i jos mi se nije desilo da kazem,ma dobar je bod danas...evo bas sad vracam film,i apsolutno mi se nikad nije desilo to ovdje....ni u evropi kad su dolazili Anderleht,Haifa,Metalist Harkov,ni kad su na vrhuncu moci dolazili Zvezda,Partizan,Hajduk,Dinamo,a pogotovo otkad dolaze ova Sarajeva,Zeljeznicari,Olimpici...
Siguran sam da i sve i jedan momak koji sutra istrci,razmislja isto kao i ja...dovoljno je da se sjete gdje igraju,pogledaju dres i grb,pomisle ko ga je sve nosio,pogledaju na tribine,pa da istog trenutka shvate koga se pita ovdje...bolje i izgubiti,niko vam ne moze zamjeriti,nego nesto unaprijed se zadovoljavati bodom u Banjaluci..ne moze!
Trebali bi i mi napraviti onaj transparent koji su navijaci Makabija istakli Zvezdi,i redovno ga isticati na utakmicama,"MI SMO BORAC,A KOJI STE VI KURAC??"!!
Aj Borac!
Samo pobjeda!
PS Ima i jedna pozitivna stvar,u moru negativnih...naime,mi cemo sutra zavrsiti sa Olimpicom za ovu sezonu,a na proljece nek se ovi ostali nosaju sa njima,kad im,na i ovako jaku ekipu,zaigraju Sesar i Zeba,koji su potpisali ugovore sa njima.