Максимилијан je napisao:
п.с. Честитке на побједи.
А коме ти онда честиташ побједу на овој теми?
Ај што слушам крмка и његову демагогију и унапријед смишљене изговоре за сваку утакмицу, него је напржио и сваког гробара и испрао мозак... Сунце ти, гледам ове своје пријатеље, човјече, волим их ко браћу, али сваки други, током ових година, почео ко Вујошевић да размишља?! Кад кренеш причати о кошарци, ко да си на крмковој кзш??? Те немамо буџет, а боримо се са великанима, судије (које Дуле туче сваку другу утакмицу, јер псовке и општење са фамилијом не помаже), свака побједа је преседан у историји кошарке, те подвиг, те изненађење! Ниједан, али ни један не види огромне минушчине. 2 године никог нису добили у гостима (ДВИЈЕ ГОДИНЕ!!!), озбиљан евролигаш, изнадима га ЦСКА 42 разлике? Напуцај појединачне физикалије, скачи и у одбрани и у нападу и пуцај трице. Кад си у Пиониру, то прође у 90% случајева, све остало, заборави. Ако ишта направи (3 побједе за пролаз у топ 16) то је вансеријски резултат, богови, цареви, институција. Јест` ал` кад се са нама (до сада распалим) пореде... 15 година заредом играју ЕЛ и идаље је чудо побједа у гостима и побједа над неким већим клубом. Мислим, сконто је Дукљанин шта и како треба радити, јер су његови сљедбеници потпуно прогутали и још гутају ту сељачку причу.
И онда још дође Теги са својим комплексима од Човића, јер га овај сваки пут изнабада кад крену фронтално и због много неких својих разлога, па подржава такве глупости и лијечи комплексе. Заузврат добија путовања, припреме, хотеле и лову. ККП по свему и свакоме објективном је требао бити боља екипа од прошлогодишње за 30%, а није. То је његова кривица и ничија више, али ће сви причати о буџету, судијама, порезу, судијама, буџету, Човићу, Вучићу... јесам споменуо буџет?
Било како било, драго ми је кад видим да се и даље пуши та његова прича у супротном табору, још ће теже да им падне отрежњење.
ЕДИТ: Гледам снимке са дербија. Сваки кош Милосављевића и братије, то је вриштање, свршавање, уношење у фацу, провоцирање... Боби укуца 30 кошева преко свију, ни да обрву подигне, Нелсон, Ђенка... Радоња цијело вријеме прибран, миран, културан, гора сва клупа од њега, а преко пута... Па само да овако наставе са односом према овом мени веома драгом спорту, ето само то тражим. Спортски, борбено али фер и културно. Ниво.