Kakav CAR...

:
Citiraj:
Pozdrav!
Kao sto kaze naslov, zeleo bih upoznati zenu koja doji, ili cije dojke luce mleko, dojilju dakle. Ranije vec, postavio sam slican topic pod naslovom Erotsko Dojenje, a nalazi se na trecoj stranici ovog foruma. Zainteresovane zenske osobe neka odu tamo, pa neka saznaju o meni i mojem neispunjenom snu vise. Ukratko samo, jako me "pale" zene sa lepim majcinskim grudima. Uzbudjuje me laktacija, i mogucnost sisanja (pravog) na takvim grudima. Da se ne bih ponavljao, obidjite navedenu temu. Raspolozen sam svaki moguci odnos, pocev od susreta, druzenja, ili mnogo vise.. Moj e-mail:
bobanyus@yahoo.com . Imam 27 godina. Pisite!!
...pa u nastavku...
Pozdrav svima jos jednom!
Citiraj:
Eto da ponovim jos jednom. Nije u pitanju nikakva zafrkancija. Izuzetno sam ozbiljan u svojoj zelji. Nekom moze da se dopadne, nekom ne. Siguran sam da ima dosta zena koje su dojilje trenutno, a koje uzbudjuje pomisao da erotski doje odraslog zdravog muskarca. Najverovatnije je da nemaju bas sve pravog partnera kraj sebe. Takvu zenu bih zeleo upoznati. Nije u pitanju "otimanje" hrane bebicama. Ni u kom slucaju. Bebe treba da su na prvom mestu. A ako mleka ima viska ili ga preostane.. Dojke same prirodno regulisu kolicinu proizvedenog mleka. Ako postoji veca potraznja, bice ga vise. Dosta vise. Proizvodnja mleka i dojenje pomazu u smanjenju kilograma posle porodjaja. Kada se proizvodi vise mleka, vi se se kalorija sagoreva. Itd.. Kancer da ne spominjem.. Jos jedna interesantna stvar. Svaka zena, pa makar da nije rodila nedavno moze da ima mleka u grudima.. Kako, koga interesuje nega pise.. Cao!
Bahahahahahahahahahahahahahaha