banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 01:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 63  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Nov 2013, 21:56 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Mar 2011, 23:08
404_forbidden je napisao:
nije to nista, najavljivali su i osvajanje SP ... mislim da ce sledece godine biti bolno trijeznjenje

mislim da nisu upravu..o ljudi da vi samo znate sta se desava iza zatvorenih vrata, citava evropa gura ovu bih kao neki sinonim za zajednistvo zato i predstavljaju ovo ovde kao da svi navijaju za bih..sudije guraju ovu bih, uz to otimaju igrace i registruju iste u rekordnom vremenu.tako je i ovaj mali iz salke 04 kolosinac postao janicar. naravno da edin dzeko i susic imaju zasluge ali ima istine i u ovome sto ja pisem. pa dobro oni se trude da otimaju dok mihajlovic i karadzic tjeraju najbolje igrace od reprezentacije.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 23:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sto jednostavno ne pustite da ljudi uzivaju. Mi imamo Zvezdu, Partizan, Srbiju... oni nemaju nista, jebeno nista, pa nek se vesele, svi smo mi u jadnu i cemeru...

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 00:04 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Sep 2013, 18:12
Tri sata prije utakmice poceo je i uvodni program, live stream utakmice i uvodnog programa:

http://www.ustream.tv/channel/facetv-sarajevo

Ponavljamo, utakmica veceras u 2:30

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 00:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Е, бем ли га, па како наша државна телевизија то не преноси?! Вала, ја наше змајеве не могу преко стрима гледати, па да с Бразилом играју!

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 01:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
E, al stvarno. Kakva je to Face TV? Ja sam za nju prvi put cuo sad kad je Bosna igrala protiv Litvanije. Kako to da BHT/FTV ne prenosi utakmice Bosne? Ovako se mora ganjati (ko hoce) neka znj televizija, da se pogleda utakmica.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 01:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Е, па стварно, има на Фејсу, тога се нисам ни сјетио, нису ми на листи канала на ТВ Профилу, па ни не обраћам пажњу :) Сад ћу да на њој, поред омиљене ми емисије Сав тај севдах, погледам и севдах рапсодију змајева против прљавих гаучоса предвођених полуфранцузем Месијем (игра ли Меси уопште?).

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 01:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ne igra koliko znam.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 01:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Na njegovu sreću ne igra jer ne bi mogao prići lopti pored Avdije Vršajevića..

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 01:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Срећа па фудбалски дресови немају џепове јер би га дотични, штоно кажу, "стрпо у ђеп". Да игра, наравно. И да дресови имају џепове. (Имају ли дресови џепове?!)

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 01:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ko igra za Argentinu, jel igraci iz domace lige?

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 09:22 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Bogami ne znam kako će se BiH snaći protiv ovih jačih selekcija na SP. Protiv ovih slabijih igraju stvarno dobro, ali imaju krhku odbranu za ove jake što napadaju.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 09:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Primili bi još dva da su igrali Messi,Higuain i Lavezzi..

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 09:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2013, 16:37
Cosa Nostra je napisao:
Primili bi još dva da su igrali Messi,Higuain i Lavezzi..

Mozda bi i dali koji ko ce ga znati.Lulic,Mujdza pa i Salihovic su nedostajali.Tesko je igrati istu formaciju i protiv Argentine i Litvanije.Po meni i nemoguce no Susic nas je odveo na Svjetsko i nema mu ko sta pametovati.Prijateljske i sluze za kombinovanje i i ispitivanje taktike.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 11:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Promasili su argentinci jos 3-4 mrtve sanse. Bosnjaci bili solidni, ima tu neke igre ali ovi su ipak prejaki. Maksi Rodrigez ubi, ja kontao on umro kad lik igra kao preporodjen :)

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 11:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Богами, Папе треба да стави прст на чело око неких ствари. Јест пријатељски меч, али баш зато још више забрињава што наши змајеви нису направили ниједну смислену акцију у току 90 минута. Пар фрљока из даљине и онај шут Дијаманта који није био из неке акције, не буде оптимизам. Још ако се узме да куштравим гаучосима нису играли много важнији играчи него змајевима, лампица упозорења се пали. Ја да сам хтио у Бразил ић ко туриста, ја би' давно отишо!

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 13:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Ništa strašno. Nema neodgovaraju ekipe koje igraju brzo, a pogotovo ovi još tehničari. 3 ekipa na svijetu, mada treba izvući pouke. Vršajević koji 4 mjeseca nije primio platu u Hajduku čuva Aguera, a ovaj mu 10 puta pobjegne. Največi dobitak je Kolašinac, momak odigrao za 10, dobili smo igrača za narednih 15 god. A sada lagano spremanje za Brazil :D :D :D

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 15:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

A sto se igre tice nije nesto.Podbacilio je 4-5 igraca.No tesko da je ko i ocekivao nesto vise u ovim uslovima.Kolasinac je igrac za naredne godine.Barbarez je svojevremeno debitovao protiv Argentine u onome porazu pa mozda je Kolasinac taj dobitak iz ovoga poraza.

Besica treba probati obavezno.I onoga malog Prcica takodje.Dzeko ako ostane u Sitiy do ljeta moze se pozdraviti sa SP bar sto se tice neke igre.Vidi se njegovo neigranje u klubu.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 17:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:02
Istine radi nije ni bilo daleko od toga. Eventualno da su Ibišević i Džeko na samom otvaranju zabili one zicere, utakmica bi možda dobila drugi tok, ovako je Begović morao iznova pokazivati o kakvoj se klasi radi.

Mislim da bi visok poraz imao "ljekovito" dejstvo po BiH, ne bi li se razbile neke iluzeje, prvenstveno one kod Sušića i izbora odgovarajuće formacije u skladu sa protivnikom preko puta. Pape je fudbalski romantik, koji traži od ekipe da igra za gol više, 30 postignutih golova u grupi dovoljno govore (ne sjećam se kad je nego Grcima zabio 3 komada, Njemci ako se ne varam, je l'?). Međutim, to ne može proći protiv ozbiljnih ekipa, ako želi rezultat moraće žrtvovati u vezi ili Medunjanina ili Misimiovića, ali i jednog od napadača. Fali im trke, slabo igraju bez lopte u posjedu.

Najveći dobitak je taj što je jutrošnju utakmicu počeo priličan broj mladih igrača, koje ovakve utakmice kale za nešto ozbiljnije - Kolašinac (20), Bičakčić (23), Višća (23), Pjanić (23), te je poslije ušao i Hajrović (22). Džeko je definitvno formom pao, nije ni nalik na igrača iz predhodna 2-3 kvalifikaciona ciklusa.

Za 20-tak dana je žrijebanje, vidjećemo kakve će karte dobiti, od toga najviše zavisi kolike će im biti šanse za drugi krug.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2013, 08:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Valja cekati sada 06.12.i to izvlacenje.Moja zelja iz prvoga pota Brazil ili Argentina iz drugoga Hondura ili Costa Rica iz treceg Ecuador ili Alzir.To bi bila grupa da se moze nadati prolazu.Stim da prvu igrama sa ovim nosiocima.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2013, 20:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
Miske je napisao:
Valja cekati sada 06.12.i to izvlacenje.Moja zelja iz prvoga pota Brazil ili Argentina iz drugoga Hondura ili Costa Rica iz treceg Ecuador ili Alzir.To bi bila grupa da se moze nadati prolazu.Stim da prvu igrama sa ovim nosiocima.

Sta, lakse je sa Brazilom i Argentinom nego sa npr. Svicarskom? :-?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 63  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]