banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 11:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120194 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3171, 3172, 3173, 3174, 3175, 3176, 3177 ... 6010  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 18 Nov 2013, 01:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Наравно, увијек су ту неки нови пројекти који ће одвући новац на своју страну..

http://sportlive.ba/index.php/fudbal/it ... na-60-foto

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 01:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Imam samo jedno pitanje.
Ko je pomocni "sudija"? :D

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 07:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2011, 09:54
Ja je sad gledam,pa zbog nje bi i vrijedilo otici na utakmicu!!!!

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 07:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
a jesu nas rasturali po lijevoj strani, gdje je Suba bio?Avduki ide na dusu treci gol

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 08:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
е више и ви и титула, европа, бла бла трућ.
СТАБИЛИЗАЦИЈА!!!

дај да продамо пар играча, да средимо пар дугова, да се не остане дужно овом играчком кадру сада.
волио би и ја да можемо у европу, али не видим ни да се нешто управа цима око тога.
без превеликих очекивања, молим лијепо :D

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 08:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
za stabilizaciju je potreban snazan stabilizator od milion KW, a takav se, koliko sam cuo, jos ne pravi :)

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 09:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

па зато треба да уживамо у овоме што сада имамо.
а не да набијамо сами себи неке компресије и лажне домете које нам ничему неће послужити.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 12:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
d.a. je napisao:
е више и ви и титула, европа, бла бла трућ.
СТАБИЛИЗАЦИЈА!!!

дај да продамо пар играча, да средимо пар дугова, да се не остане дужно овом играчком кадру сада.
волио би и ја да можемо у европу, али не видим ни да се нешто управа цима око тога.
без превеликих очекивања, молим лијепо :D

ne bih se ja bas slozio sa tobom.
Prvo treba ostro udariti kritiku igacima kada to zasluzuju, utakmice sa Zrinjskim (obe u kupu), kuci Celik, Vitez, pa i Gradacac (gdje do duse u drugom poluvremenu i nije bilo toliko lose) su lose utakmice. Nije problem da se izgubi, ali izgubio se pristup utakmicama i entuzijazam kakav smo imali prije. Jedinog igraca kojeg cu trenutno izdvojiti iz sivila vec par utakmica je ZIZA i niko vise, ali niko. Sada je ZIZA jos dobio crveni, znaci pauzira protiv Olimpika.
Tim nam je neprepoznatljiv, nema trke, otvaranja...Joco daje golove, ali glava mu je ko zna gdje, juce prvi pobjegao u svlacionicu, sto i nije lose ako se toliko iznervirao pa popizdio. Vrijeme je da Stefan pocne i igrati fudbal i davati golove, nije fudbal samo trcanje gore dole. Aco od tame do sjaja i obrnuto, prije se rijesavao lopte u sekundu zbog treme, sada postao zongler, drzi drzi i drzi loptu dribla, izgubi loptu pa nazad preko k....trci prodje ga covjek i da nam gol (Avduka isto spavao).
Djelmic je od one pauze totalno van forme...
Avduka budi se, moras ovu ekipu dovesti u red na terenu, trenutno izgledamo kao rastimani orkestar.
Dva su kola jos do kraja, ja bih bio zadovoljan sa cetiri boda, najcrnje slutnje mi govore da bi jedan bod mogao biti.
Samo jos da dodam za Grahu, u subotu se cuga do pola cetiri ujutru u Opijum, a u nedelju se ne putuje na utkamice. Kakvi kurcevi palcevi odmori, kakve slave...ljudi o cemu pricamo...klub ti ima utakmicu, tvoje je ides na utamicu, a ne da cugas sa polovnjacama do zore, dok ti je klub u krizi.

Sto se tice ovog posta iznad...pa zato nam i treba biti cilj osvojiti titulu, igrati Evropu, da nam igraci sakupe evropskih utakmica, da sto dalje doguramo, da igrace sto skuplje mozemo prodati. Ja nisam pobornik nikakvih arapskih ,americkih insvestitora itd u klub, privatizacija kluba itd.
Napravi JEDNOG igraca dobrog, prodaje ga za "sicu" rijesio si funkcionisanje kluba slijedece dvije sezone. Mi trenutno imamo po mome misljenju finu mladu ekipu: Suba, Graha, Runa, Aco...plasiranje u Evropu i mozda prolazak par pretkola mislim da bi podiglo cijenu ovim igracima, a njihov evetnualni transfer rijesio nas dosta problema.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 12:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ако мислимо у европу, онда морамо да се појачамо.
ако обе изгубимо ми на паузу можемо отићи и као 6. ако се поклопе резултати другима.
горе сам писао управо из овог разлога да нам се лако може десити да обе изгубимо.
и да од тог не треба да правимо трагедију.
ја сам уживао ову јесен као никада. и то ми је довољно.

слажем се да недостаје оног жара. али ипак је нама 20 такмичарских утакмица изњело 12-13 играча и то мора да остави траг.
бојим се и да до продаје дође, да ће се братија расталити и да Борац неће видјети жуте марке.
гдје су паре (5%) од преласка Огњена Врањеша?!

ова управа само прича а ништа не ради. загасили су привремено пар пожара, али ништа не раде на спрјечавању.
ако мисле да траже више пара од града, онда морају мало боље пљувати.
ако мисле наћи спонзоре онда морају мало гузицом мрднути, а не причати причице.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 12:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
d.a. je napisao:
ако мислимо у европу, онда морамо да се појачамо.
ако обе изгубимо ми на паузу можемо отићи и као 6. ако се поклопе резултати другима.
горе сам писао управо из овог разлога да нам се лако може десити да обе изгубимо.
и да од тог не треба да правимо трагедију.
ја сам уживао ову јесен као никада. и то ми је довољно.

слажем се да недостаје оног жара. али ипак је нама 20 такмичарских утакмица изњело 12-13 играча и то мора да остави траг.
бојим се и да до продаје дође, да ће се братија расталити и да Борац неће видјети жуте марке.
гдје су паре (5%) од преласка Огњена Врањеша?!

ова управа само прича а ништа не ради. загасили су привремено пар пожара, али ништа не раде на спрјечавању.
ако мисле да траже више пара од града, онда морају мало боље пљувати.
ако мисле наћи спонзоре онда морају мало гузицом мрднути, а не причати причице.

imamo apsolutne iste strahove...
slazem se sve sa tobom, ali to je zacarani krug iz kojeg ne vidim izlaz, osim prodaje igraca, a da klub stvarno dobije pare od tih trasnfera.
Na bilo koji drugi nacin da kapne neka para, odmah ce ti zakucati na vrata "legende" kluba, koji su za klub dali sve, pa udaraju po tuzbama...

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

мислим да притисак јавности мора бити већи.
е ту је проблем што код нас новинари морају да постављају провокативнија питања, да оду и питају гдје су паре од донаторске вечере отишле?
гдје су паре од трансфера Врањеша?
гдје је потрошено 300.000 од града?
колико смо имали прихода од улазница?
гдје је потрошено 100.000 од Мтел-а?

подсјећам да ревизор није хтјео да потпише извјештај о пословању Борца за 2012. годину. и да нико од новинара није поставио питање зашто?!!!!

али не! новинари то не смију или не знају да питају. њихов рад се своди на то да поставе увијек три иста питања пред утакмицу и увијек три -четири иста питања након утакмице. остало је пуко преношење бајатих информација.
кад се подигне мало притисак јавности, притисак медија, онда ће тај зачарани круг лагано да пуца и да ствари долазе на своје мјесто.
овако политичарима и њиховим пуленима одговара да се паре перу преко клуба, да свако помало крадуцка.

... а можда и не дочекамо тај фамозни Закон о спорту...

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 14:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
Cemu panika ? Pad u igri ocekivan,ali moramo naci snage za trijumf u nedjelju jer vjerujem da bi tim trijumfom na Grbavici igraci zagrizli koliko mogu.A i pogledajte startna 3 kola na proljece-obarska,radnik,velez.A tada svi drugi ce imati malo tezi raspored sto znaci da bi se opet na vrh vratili.Ja smatram da ako prezimimo na celu tabelu kao prioritet moramo staviti titulu! Ajmo uzeti titulu prodati tad,ne na zimu vec u junu prodati Jocu dovesti za te pare nekog igraca i u evropi sta uradimo.DObili bi pare od UEFA-e ,ulaznice,tv prava,neki sponzor ako uleti.Sa titulom bi daleko lakse isla stabilizacija kluba,svi to znamo.Zato borite se momci uz vas smo! AJ BORAC !

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 15:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
ako joco ide stevo nikolic se mora dovesti ako je jos slobodan ili ima neki drugi napadac

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 15:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ne mogu ja "biti ljut" na Subica npr, sto nije bolji.
Da mi imamo neki jaci kvalitet za ovu ligu, pa hajd. Da se nesto prigovori igracima kad ne ide.
Ali sad, kad smo realno neka osrednja ekipa, sa losom klupom, nema im se sta prigovarati. Jedna utakmica odlicno, jedna dobro, jedna lose... Jebiga. Procitajte pred pocetak sezone; prognoze i izvjestaje sa treninga i pripremnih utakmica. Velika Obarska je bila favorit u odnosu na nas. U Derventi je vidjena jedna od najgrdjih predstava evropskog fudbala.

Ovu situaciju sa Grahom i "slobodnim danom" nikako ne odobravam. Da je to Djidji Palermo, pa bih i mogao svariti.
Ali igrac koji bi trebao biti osnova tima, da ne ode na utakmicu, jer mu je par dana ranije slava...

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 18:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
daj da ne kenjamo bezeveze!!!
ko je bar malo realan,recice da smo rezultate iz par zadnjih kola ocekivali od samog starta prvenstva!!!
e sad,druga je stvar sto nas euforija olako preuzme pa kada se spustimo na zemlju i dodjemo u realnost sto danasnji rezultati i jesu,onda pocnemo po igracima kako ih treba kritikovati ovo ono........stigao ih je umor,kratka klupa,1000 razloga. sve je ovo u redu.i da ne zavrsimo prvi nakon 19 kola nema im se sta prigovoriti,pogotovo sto pare koje su njima namjenjene sada idu u ruke pizdurinama tipa jandrica,corica,nove damjanovica!!! e to je ono zbog cega ja pizdim,sto igraci koji danas igraju i ginu nemaju zute marke a ovi se isplacuju!!!!

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 18:32 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
sto se mene licno tice, da izgube sve i jednu do kraja za mene su heroji, ove jeseni sam kao rijetko kada uz Borac prije svega uzivao u igri, momci samo naprijed...

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 18:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Nema veze,idemo dalje,Vitez smecarska ekipa,valjanje,provociranje kartona,kako samo glume,to je strasno pokidali smo se od smjeha. Sudija pogubljen citavu utakmicu,procjene za kartone katastrofalne,ma cirkus utakmica,stvarno... Daleko da nismo zasluzili da izgubimo vec samo kazem.

Mislim da Olimpik uzimamo lakse nego sto mnogi kontaju. Iako imaju ekipu za respekt niko se ne naigra u Banjaluci nece ni oni. A za Grbavicu... Sve zavisi od ove utakmice u nedelju. Ako uzmemo sve je moguce,ako kiksamo u sta sumnjam,onda vjerovatno i na Grbavici nema bodova.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 20:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
3:0 glatko, pisaj olimpic

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 00:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Sep 2008, 14:17
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4fcWDdnczCM[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2013, 08:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

изгледа да је полумртви градоначелник опет избјегао састанак са управом ФКБ.
говнар дефинитивно мисли да је Крупа већа од Борца

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120194 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3171, 3172, 3173, 3174, 3175, 3176, 3177 ... 6010  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]