banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 06:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 988 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Nov 2013, 00:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
:lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 09:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
U Radničkom - Sava Lešić 36 minuta, Marinović 38 uz šut iz igre 9/22. Muta eksploatiše glavne igrače, kao da je robovlasnik. Kontam da je Ćapin pobjegao glavom bez obzira, samo da prestane da igra svaku utakmicu po 40 minuta...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 09:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Muti je vrijeme da se povuče, nek prepusti onim svojim pomoćnicima, ionako mu oni većinu time-outa drže.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2013, 14:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kakva je ovo taktika Zvezda da igra sutra jako važnu utakmicu u EL, a u ponedjeljak već derbi ?
Ajd shvatam da Partizan igra u Moskvi i da se ne pitaju oko dana igranja, ali što Zvezda sebe u nedaće uvali ?
Ili je to Čović posto društven, pa da izađe Partizanu u susret. :D

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2013, 15:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Nitro je napisao:
U Radničkom - Sava Lešić 36 minuta, Marinović 38 uz šut iz igre 9/22. Muta eksploatiše glavne igrače, kao da je robovlasnik. Kontam da je Ćapin pobjegao glavom bez obzira, samo da prestane da igra svaku utakmicu po 40 minuta...

Ma Ćapin otišao dole da bude bliže moru zadnje dane života, da uživa malo. Kontam da je Muta svu esenciju iscijedio iz njega prošle sezone. Čovjek blijed k'o albino i ovaj ga ne vadi, iz utakmice u utakmicu.

A, ide derbi, biće ludilo :usa2: , taman da nam malo vrate za onu fudbalsku sprdnju.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2013, 15:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Pa kako moze drugacije? Ako se igra EL u petak ABA se igra u ponedjeljak, kao i do sada, ne moze drugacije :)

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2013, 17:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

pa more se vala i četvrtkom el igrati...joj idiota iz uleba, čuj petkom igrati evropu :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2013, 20:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A kako pobjedi Olimpija, ovo nije moguce.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2013, 19:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Што би рекао колега Нитро, "ето га дерби, колико сутра..."

Партизан улази знатно ослабљен, не играњем Вестермана. Писао сам о на теми Партизана о његовом осјећају за асистенцију и за продор, катастрофа. С друге стране имао је одличан шут на почетку сезоне, с којим је у неку руку то комепензовао. Мусли и Кинзи се враћају. Дало и Богдановић ће крпити позицију 1, а можда и Кинзи по потреби.
Ту се очекује притисак Нелсон, Џенкина и Лазића. Одма јако на плејмекера, први неиксусан, други и трећи и нису плејмекери, мада мање више игром случаја и креирају игру :D
Радоњић ће гледати да оптерети неког од тројца Драга, Богдан Кинзи грешкама, што би увелико отворила врата побједи, мада су та врата шире отворена него Партизану. Врло је могуће да ће Драган 40 минута у игри провести. На клупи има Андрића од нижих играча и оног још једног клинца што је јако танко. :-? Додуше увијек ће на клупи сједити Богдан, Кинзи или Дало. Јако незгодна ситуација са ниским играчима. Под обручима Мусли, Гагић, Милутинов и Ловерњ против Бобија, Рашка, Луке и Раденовића. Сумњам да ће Симоновића спушатати на четворку јер не може он физички са овим центрима Партизана изаћи на крај. Додуше тешко ће и Лука са њима. Ту ће Партизан тражити своју шансу. И покушати напунити Бобија фауловима. Биће доста игре леђима Ловерња против РАденовића и Митровића. Вјероватно ће ту доста удвајања бити, и стране помоћи, а Ловерњ није баш неки додавач са удвајања. Вјерујем да је то Дуле радио ових дана, знајући шта га чека. С друге стране Звезда игра у трансу, јако добро у оба првца. Нелсон кренуо играти и све око себе учинио још кориснијим. Велика је предност Звезде на тим ниским позицијиама,ако ови буду играли агресивно на Нелсона, уће ту Џеникинс, а и онако скраћен и уморан ростер Партизана биће у белају ако затегну одбрану знајући да ће се у нападу морати доста више трошити. Вјерујем да је вјежбан шут на позицијама 4, тј Лука и Раденовић, пошто су бржи од Ловерња и Гагића, могу се одмотати на шут за 3 поена. Ако и то крене Звезду, готова је прича. Дуле ће ићи на мањи број поена, то јест да смири игру, јер у трци нема шта тражити, због скраћеног ростера. Звезда је велики фаворит сутра, иако они то не прихватају, и све сем победе Звезде у овом тренутку је изненађење. Да ми је неко рекао да ћу ово за кошарку писати, реко би му да није нормалан :D
Једноставно је код цигана, изморити бекове Партизана, а нек те побједе Мусли и Гагић. То јест нек они трпају колико хоће, зна се да они не могу пуно. С друге стране више расположених играча и индувидуално бољих нападача. Сем Богдана и Ловерња остали су потанки с нападом. Мада Драган против Звезде увијек добро одигра.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2013, 20:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bice veoma zanimljivo kakav ce kriterijum zauzeti sudije. Partizanu ne odgovara opsta tuca zbog kratkog rostera i zamora igraca, ali im ni ne odgovara sviranje svakog faula jer se neko moze opteretiti licnim greskama. Sto kaze NV, ocekujem veliki pritisak na Dala, pri tom dosta faulova, odredjenu ulogu Cvetkovica, mijenjanja Lazica, Djenke i Jake na Draganu i Bogdanu i veliku borbu pod kosem sa mnogo prljavih stvari. Silb se nece naigrati, dobice batina kako se samo u derbiju dobija dok Kinsi ce biti pod pritiskom Simonovica kojemu je Radonjic nasao odgovarajucu ulogu u timu gdje daje Zvezdi mnogo vise nego prosle sezone iako ne moze pogoditi gotovo nista zbog trosenja u odbrani.
Od igraca pojedinacno ocekujem od Nelsona da izdominira kao i od Jake da napokon ispogadja sve jer se to nije desilo jos ove sezone a pun je samopouzdanja i to mu se cesto desavalo prosle sezone. Od Partizanovih igraca ocekujem dobru partiju Kinsija i Lovernja uz jos jednog od dvojca Bogdan-Dragan. Takodje ocekujem zonu velikim dijelom meca od strane Partizana da bi se sacuvali faulova. Ako krenemo pogadjati gotovo je, ali zna se desiti da u ovakvim utakmicama sve stane. Desavalo se i nama a i njima.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2013, 21:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Može i biti zona, mada je ja ne očekujem. Isuviše je Zvezda u naletu da mnogo toga otvorenog promaši. Nije Dule lud da se tolko kocka.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2013, 21:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa sta ce druga raditi ako sudije zauzmu kriterijum sviranja svakog kontakta? Nece imati izbora

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2013, 21:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 10:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Нова Варош je napisao:
Može i biti zona, mada je ja ne očekujem. Isuviše je Zvezda u naletu da mnogo toga otvorenog promaši. Nije Dule lud da se tolko kocka.

Богме наш шут за трицу је ове године ту негдје око нула посто, тако да можда ипак буде та зона.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 10:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Sigurno ce probati zonu, ali mislim da se nesto po treninzima sprema i za to...
Vidjecemo kako ce sve izgledati na terenu. Ali Dule i kukanje mi je vise :angry4:
Ne platis porez sad kukas sto dajes pare na reprogram a drzava ti dala i pare i reprogram (i to povoljan) ali opet ne valja. Prica o Davidu i Golijatu bi isla da je u pitanju Siroki, a ne Partizan...Mi ovoliko nismo kukali ni kad smo derbi zavrsili sa sest igraca

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 10:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
mozemo i o porezu,nije problem:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KSyUgu4zlkk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 11:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

O je tacno sam znao da cete to da potegnes... Tegi kako da ne :) on i istina u jednoj recenici
Nas reprogram poreza se redovno izmiruje i placa, za razliku od Vas koji niste htjeli ni da ga potpisete...opet ponavljam dobili ste PARE (najveci kosarkaski sponzorski ugovor), REPROGRAM (po povoljnim uslovima) i opet kukate.
Nas famozni dug je bio poprilicno naduvan i fiktivan jer su se igrale mnogo vece igre oko para koje nisu ulazile u klub, pa ga je bilo puno lakse rijesiti (Vidjeti pod Beko , Miskovic, Zezelj ). Takodje vecina igraca je dio dugovanja oprastala ( Kikanovic, Malina, Keselj, Minja ). Ranije sam vec pisao da je stvarni dug bio nekoliko puta manji...
To je ona Duletova prica kako se u Partizanu igra za kikiriki i stipendije. To se uzima zdravo za gotovo, dok ne vidis sumu koju su primali igraci a bogme i sam trener

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 12:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ove godine kukanje Vujoševića stvarno nema veze sa mozgom poslije onog lizanja sa Vučićem, al to on drži formu.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 13:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2013, 08:16
Ne znam šta je tu čudno. Pa Dule kuka za pare zadnjih 15 godina, a u tom periodu Partizan je dobio više para od države nego svo dugi klubovi zajedno.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 13:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Vlado ajd ohladi....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 988 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]