И мени запало за око што сељокеу гледа 500 људи на европкупу. Да НАШ БОРАЦ, игра исти куп било би више људи око дворане него у њој. Али дошла таква времена кад нам Миле намеће диктат, да је Игокеа поносни представник РС. још кад им видим оне дресове са кружном тробојком пиша ми се.
Елем, тотално је несхватљиво шта ти политичари раде

Какав ИДИОТ требаш бити да кажеш да Крупа има резултате

То не можеш изјавити ни у шали.
Даље, кретени ни негледају своју гузицу, па да помогну Борцу, имали би они сепет гласова на изборима, јер би се наравно прочуло, реално. Не говорим ово из да неко гласа или не за снсд, него као реалну чињеницу.
Али може им се, дигни кредит од ммф-а за пензије и плате и буди на власти док се боје не растопе. Да не идем даље у политику...
Борац ће како ствари стоје у европу, да престанемо причати о опстанку јер смо то одвећ обезбједили. Не знам чему потенцирање сада те борбе за опастанак.
Треба гледати, они који могу да утичу, да се назови управа пробуди и да крене ријешавати пробелем повјералица. Треба на све начине повјериоце убједити да ће добити дио средстава кад дођу паре од европе. Знам ја да је то далека будућност из ове перспективе, али је поприлично реално да играмо ове године европу. Ако се добро сјећам, прошле сезоне између осталог због Стајићевих 6 000 км нисмо играли исту

Туга је огромна да због сиће за фудбалске прилике не играмо исту. Да је дуг вишемилионски па би човјек и схватио да нам не дају да играмо.
Слиједи нам утакмица у Витезу, дебилни савез још дебилније државе није одложио коло к'о сав нормалан свијет него нас десетковали па иди лети играј. Истина за вољу и други су ослабљени, али који курац се игра коло, кад ови игрјау бараже

Ивице Осиму краљу фудбала.
Мјесто Субића ће почети Перовић, бар се надам, умјесто Грахе Грујић назад, Жижа испред и можда чак Шакић/Журжинов лијево. Шакић ме одушевио играом у купу против Зрњиског. Ваљда није Јовић ко Мута Николић посенилио
Надам се побједи и останку на првом мјесту, јер шта друго да очекујем, оптимистичан сам