banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 12:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Okt 2013, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Ovaj radi

http://www.narodnaskupstinars.net/lat/s ... rpskoj-lat

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2013, 13:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:42
Rumenko je napisao:
Kupila sam TV u Techno Shopu, na akciji. Tačno nakon 15 dana, nestali su svi analogni kanali. (Hvatam ih preko obične kućne antene) Tv sam prvenstveno kupila za filmove, internet i ponekad domaće programe preko antene. Htjela bih da vratim TV, ali ne bih da čekam servis, jer se nalazi u Sarajevu. kolike su šanse da mi vrate novac i koga mogu da kontaktiram povodom toga ? Odnosno, kome da se obratim , ako ne budu htjeli da mi vrate novac.

Da ne koristiš možda IPTV? Jesi li pokrenula u meniju TV-a automatsko tražanje kanala i njihovo postavljanje?
Da ne bude ono da ga pošalješ u servis, a oni ti samo podese kanale. :P

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2013, 21:22 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:36
Tv-u ne rade ni analogni niti digitalni kanali. To su utvrdili u TechnoShopu. Hoće da ga servisiraju, a moj zahtjev ne dolazi u obzir. Kontaktirala sam Republičku i Opštinsku tržišnu inspekciju, a takođe i Ministarstvo za zaštitu potrošača. Prvi korak je podnošenje reklamacije upisom u knjigu reklamacija. Gle čuda, niko prije mene nije upisan. Imaju 8 dana da odgovore, a nakon toga, ako ne uvaže moj zahtjev, stupa na scenu tržišna inspekcija. Prodali su mi uređaj koji je prethodno radio, (poslednji, na stanju) bez prethodnog pojašnjenja i obavještenja. Kada sam pitala prodavca, da li će to predstavljati problem, odgovor je bio negativan. "Sve je OK, ništa ne brinite" Vidim, ne brinem. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2013, 18:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 13 Jul 2010, 23:15
U pravu su kolege koje su rekle da akcije treba izbjegavati, samo renomirane firme za bijelu tehniku i elektroniku. Mada sam jednom imao reklamaciju i cekao sam 24 dana za laptop u poznatoj firmi mada je bio banalan kvar koji je u servisu bio manje od 3 sata. To sam saznao jer sam dosao do broja telefona hp servisa u Sarajevu i preko serijskog broja gospodja mi je rekla da je laptop servisiran i vracen prodavcu istog dana. Trgovci nisu pokazali nikakav respekt iako je u pitanju laptop od skoro 2000km i jos me lazu u oci jer cijelo vrijeme jer znam da je laptop servisiran a oni mi pricaju price, dodji danas-sutra.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 18:51 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:36
EPILOG: Inspekcija uradila ono što ja nisam mogla. Dogovorili (natjerala ih je) su se da mi vrate novac. Kupila sam nov TV na drugom mjestu. Nije bio na akciji i sa izloga, skuplji, ali barem je kupljen kod prodavca kod kojeg godinama kupujem uredjaje i sa kojim nemam takvih problema.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]