banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 19:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1031 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 52  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Novi rat u BiH?
PostPoslato: 11 Nov 2013, 15:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
E, slabo je uzeo guzonjama i politicarima koji su nama prosipali suplju a svoje sincine poslali po bjelosvjetskim prestonicama da "studiraju"...
Opste je poznato koja sorta uz raznje, satore i volove, te koji metar asfalta prodaje vlast ovim cetvrtastim, tako da im prepustam i posljedice biranja istih...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 18:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
_зока je napisao:
Je l' tih 370k muslimana komplet ŠveCka?

Eo ih vec krenuli a kolk'o vidim po snimku jest
Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Rjuw86ZWbrI[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
ajkula je napisao:
krol2 je napisao:
...kome je obraz guzica utekne kome nije podveze opanke i ide....

Bolje ziv kukavica nego mrtav junak. A nesto ne znam da bi iko normalan gurao djecu u rat samo zbog obraza.

Ovde sam mislio na situaciju kad nema trece opcije.....kad je vec pukla puska ili je stigao poziv za mobilizaciju pa mozes ili pobjeci ili ici u rat.
A ovo bolje ziv kukavica nego mrtva junak .Takvih imam i u vlastitoj porodici.Doduse,imao sam.....Aj sto je utekao kad je pukla puska ali sto sad dodje i drzi predavanje kako smo govna,kako smo bezze isli u rat,melje suplju o bratstvu i jedinstvu.....u sustini svaka mu samara vrijedi.Ovoga sam prekrizio na listi srodnika jer moja braca leze u Sv.Panteliji a ovaj nazovi srodnik sad dolazi u BL zahvaljujuci njima pa jos pljuje.
Dozvolices da nas ima koji drugacije mislimo nego ti ili taj moj stricevic.
Da sutra,ne daj boze, ponovo pukne,ne bih bjezao,opet bih isao u rat.Jednostavno imam u sebi preveliku moralnu prepreku za bijeg.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 18:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja u sebi imam preveliku moralnu prepreku da bih pucao u nekog.
Da bih srao ljudima koji su ostali ne bi' ali ne bi' vala ni ratovao.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 18:36 
Stara kuka
Stara kuka

Posteno......ubio se za saniteta i nosila....eventualno kuhinje :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 18:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
krol2 je napisao:
Dozvolices da nas ima koji drugacije mislimo nego ti ili taj moj stricevic.
Da sutra,ne daj boze, ponovo pukne,ne bih bjezao,opet bih isao u rat.Jednostavno imam u sebi preveliku moralnu prepreku za bijeg.

Slobodno ti misli kako hoces, u principu sa radikalima poput tebe ne drugujem tako da i tebe razumijem. Slican se slicnom raduje. Jebe se meni za drzavom i politikom u kojoj Milosevicev sin ulazi u Portoriko sav pun sebe, sa utokom za pojasom a oko njega gomila gorila.. dok si ti jeo govna po rovu. Reci mi, kojeg guzonje sin je bio sa tobom na ratistu?

Nego, vise me interesuje da li imas sina i bi li i njemu gurnuo pusku u ruke i rekao, ajde sine pobij govna ili bi ga spakovao na vrijeme da i on nesto "studira"? Ako nemas sina, onda vala da ne pricamo o ovoj temi. Licno bih prije poginula nego drhtala hoce li mi se dijete vratiti zivo ili ne. A cisto za info, mene su direkt iz skolske klupe pokupili u kasarnu kao med ses i jos sam dobro prosla, par mojih kolegica je zavrsilo na ratistu i jedna od njih je komplet skrenula. Sta ona ima od rata? Sem sto je luda, sto nikada nece osjestiti cari majcinstva niti ce uzivati u zivotu?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 18:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ја немам моралну препреку ни за шта, опћенито узев, нисам моралан човјек. Не бих био културан ко Ташко, ја бих побјегао и онда прво преко друштвених мрежа качио статусе "ко вас ј***, левати" и слично, а кад се срање заврши, долазио бих ко туриста, отписан од родбине лијечећи се од дерта у кафани дијелио поуке за шамара. Само што ми нико не би смио опалити шамар, јер сам много јак и зајебан.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 18:47 
Stara kuka
Stara kuka

Nemam sina imam cerku ali znam kako majka strahuje,pa nije me kuja ostenila....i ja sam sa 20 i nekom otisao u rat.

Ne vidim nista radikalno u ovome sto sam napisao.Nikoga ni uvrijedio ni ponizavao.Samo sam rekao da nisu svi po karakteru pobjegulje,ima ljudi koji bi uzeli pusku u ruke i branili svoje koliko god je to moguce,samo me nervira kad neko pobjegne pa dodje nakon xy godina i pisa po svemu pa i po onima koji su dali ono najvrednije sto su imali,zivot.Necu to nikada dozvoliti taman da je ovo moje dijete koje sam ckao ko ozebli sunce.

popokatepetl,
mozda smaram,mozda ti se cini kao supljak ovo sto sam napisao,mozda je stvarno za sprdnju ali to su moji stavovi.....i necu vise smarati sa tim,prekidam :wink:

Poslednji put menjao _Krol_ dana 11 Nov 2013, 18:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 18:47 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nije on ratovao zbog Miloševićevog sina nego zbog svog, svoje matere, babe, dede, svoga rođaka. Isto kao što je i moj stari otišao da zaštiti mene. Il' se trebao napraviti budala i zapaliti vani i gledati iz Njemačke kako mu neko pali djedovinu, ubija rođake i zatire njegov trag?

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 18:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Uvijek se nađe zajebaniji :)
Vijetnamski sindrom i te stvari, kad te oladi pjevaš vječnaja pamjat. :D

Ne zaebavajte se sa onima koji su zaslužni za ovo što danas imamo. Kakvo je takvo je, al naše je.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 18:50 
Administrator
Korisnikov avatar

Da nije ljudi koji ne bježe kad bude stani-pani nego ostanu i založe svoju glavu živo uvo ne bi ostalo u Krajini, ni u drugom sv. ratu ni sada....

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 18:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nemam misljenje o temi, samo bih volio biti jak i zajeban kako Popke.

A sad, nikad ne reci nikad i kakva situacija moze da zadesi covjeka, al' ako se nasluti neki belaj u ovim krajevima a ja imam priliku da odem, glavni problem ce mi biti gdje naci dobre kofere.

Mozda i jesam kukavica, al' kad vidim kako je proslo 99% onih koji su ucestvovali u proslom ratu, stvarno se zapitam da li je vrijedno biti pijun. Ni oni koji su zivot dali nemaju tretman koji zasluzuju a kamoli ovi zivi.

Opet kazem, kad zagusti pred kucnim pragom, srce ne pita glavu.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 18:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Jedina je greška što se odmah poslije rata nisu počistila ova govna od lopova, zabušanata i ostalog šrota....sad nam je kako nam je.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 19:01 
Iskreno, ja bih sve to isto, samo se ne bih vracao, a i ako bih se vratio to bi bilo na dan dva da vidim drage ljude i bjez nazad na zapad...

Razlog je izmedju ostalog i taj koji je Ajkula rekla, ja se je*em u rovu, a guzonjini sinovi lade muda po monaku i slicnim destinacijama, a i zbog cinjenice da se 20 godina poslije rata ne moze normalno zivjeti, naci posao, zasnovati porodicu zbog usljive ekonomske situacije...ne smijem ni zamisliti sta bi tek bilo ako bi doslo do novog sukoba...

Da se razumijemo, i ja sam sa 16-17 godina mislio kako su ti sto su otisli pi*ke i slicno, ali kako sam stario sve vise sam uvidjao da su imali sasvim pravo...pogotovo kada vidim one veterane sto su donedavno protestovali u parku MS, ljudi koji su rizikovali zivotte za RS su baceni u zaborav, gladni na onoj zimi...za koga su oni ratovali, zasto, da 20 godina poslije nemaju sta da jedu? A onom su**u u vladi prece da dobije novog audija umjesto da pomogne tim ljudima...

Neka hvala...neka sam pi*ka 30x, ali ja ne bih to radio...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 19:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Uze mi riječ iz usta :o

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 19:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
_зока je napisao:
Nije on ratovao zbog Miloševićevog sina nego zbog svog, svoje matere, babe, dede, svoga rođaka. Isto kao što je i moj stari otišao da zaštiti mene. Il' se trebao napraviti budala i zapaliti vani i gledati iz Njemačke kako mu neko pali djedovinu, ubija rođake i zatire njegov trag?

Ratovao je i moj stari od prvog dana do zadnjeg, za sta? Da ga deceniju poslije osakate njegovi Srbi, ni krivog ni duznog i da ga jebu za boracku penziju jer mu pobogu fali da l' pecat ili dva.. Bogdo da su svi pametni otisli a samo zeljni krvi ostali, pa se istrijebili medjusobno pa da se zavrsi jednom za svagda mrznja koja se predugo vuce nasim prostorima.

A grad.. ko grad. Kako mi lijepo u BL isto tako mi i u bilo kojem drugom gradu.. Kad imas love, svaki grad je tvoj. Kad nemas onda ti se i tvoj gadi :wink:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 19:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Tensa kad bi svi zapalili preko grane gdje bi se to vratio??? :)
Da vidiš koga?

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 19:10 
Stara kuka
Stara kuka

Ne razumijete ali nema veze....srecom u skorije vrijeme nece biti rata.....u rat se ne ide zboog Marka,Janka,ovog onog,necijeg sina ili svjetske (ne)pravde vec se ide zbog sebe,svoje porodice,svega onoga sto vam je sveto u zivotu ako je nesto sveto.....krive Drine niti pokusavam niti mogu da ispravim pa tako i te nepravde proistekle iz proslog rata.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 19:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ja sam, Krol2, moje odratovao u prošlom ratu i negdje poslije toga sam izrastao u Balaševićevog Bracu, u protivnika svakog rata, države i organizovane sile. Ne služim više carevima, bilo našim ili tuđim. Svaka služba caru i državi je za bezdušne, poremećene, jadne ili slabo inteligentne.Lagano nabijem na racku rodnu grudu zemlje,đedovinu i babovinu ako zbog nje moram stalno ginuti.
“Psov’o je Braca i krivce i žrtve, puške i vaške i rov prepun blata.
Rek’o je: Ne mo’š izbrojati mrtve jer su se carevi igrali rata.“

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 19:13 
Administrator
Korisnikov avatar

@ajkula

Hajmo ovako....Dođem ja u tvoju kuću, mukom stečenu, u Njemačkoj, puknem ti dve-tri pleske i kažem :"M'rš! Ovo je sada moje!". Nikakav zakon, nikakva pravda, nikakvo pravo.....Bi li otišla?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1031 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 52  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]