banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 11:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120199 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3151, 3152, 3153, 3154, 3155, 3156, 3157 ... 6010  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 03 Nov 2013, 18:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
Можда је off-topic, али сам се од срца насмијао :)

http://mediax.biz/news/bih/item/7057-travničani-ogorčeni-pjevanjem-borčevih-navijača.html
Citiraj:
Travničani ogorčeni pjevanjem Borčevih navijača
nedjelja, 03 Novembar 2013 16:57
Autor A.Š.
© Media X

Tokom utakmice 15. kola nogometne BHT Premijer Lige Bosne i Hercegovine na Piroti, gdje su snage odmjerili naš NK Travnik i banjalučki Borac (1:2), došlo je do provokacija banjalučkih navijača.

Naime, tokom utakmice više puta su pjevali da im ne trebaju titule te da Bosna nije njihova država. Nakon što je neko iz publike viknuo "Za koga navijate u Brazilu?" došlo je do provokacija Borčevih navijača.

Navijači su skandirali "Kraljevina Srbija" te "Kosovo je Srbija". Travnička publika je bila ogorčena i nije mogla ostati ravnodušna, te se ustala i počela skandirati "Volim te Bosno".

Sramotno je i skandalozno da u 21. stoljeću u centru i srcu Bosne i Hercegovine dolazi do skandiranja i veličanja Kraljevine Srbije...

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2013, 19:04 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
ja sam zgrozen i frapiran...

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2013, 19:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Samo da dodam da smo mi druga ekipa kada igra Graha, iako je u prvom poluvremenu imao gresaka nimalo naivnih. Hladnokrvni Joco, nema se tu sta puno reci, ubica mekog srca :D ...imao je jos najmanje dva ili tri dobra otvaranja, ali su bili skrti Predragovic i Dujakovic.
Zurzinov curi na sve strane, on je najopasniji igrac po nas gol, ali vidjecemo i Zizi je trebalo da se uklopi.
Predragovic, iako mlad i talentovan, ne moze se u igru ulaziti punih gaca i moliti se da ti niko ne dodaje loptu. Lose totalno, mora se poraditi sa njim na psiholoskom planu, jer znanja ima, ali dzaba mu ako se prepadne, kao danas.

Za kraj posebno napisati, ZIZA MAJSTORE. Ne samo sto je bio danas igrac odluke, sto je dao gol, asistirao i bio najbolji igrac na terenu. Covjek se svuda nalazi, i u napadu daje golove, stigne asistirati, nazad pomaze odbrani, danas mu lopte nisu mogli oduzeti kada je bila kod njega, jednostavno ovakav Zizovic je klasa.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2013, 19:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Naime, tokom utakmice više puta su pjevali da im ne trebaju titule te da Bosna nije njihova država. Nakon što je neko iz publike viknuo "Za koga navijate u Brazilu?" - odogov je bio "za tvoju mamu nabijem je na k*rac".

Dobro pa nas ovaj put nisu gadjali sljivama i jabukama :lol:

Elem, zasluzena pobjeda naseg Borca. Moram napisati da je Zurzinov katastrofa, ne znam zasto ga forsira sta pokusava.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2013, 19:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
Volim Borac je napisao:
Za kraj posebno napisati, ZIZA MAJSTORE. Ne samo sto je bio danas igrac odluke, sto je dao gol, asistirao i bio najbolji igrac na terenu. Covjek se svuda nalazi, i u napadu daje golove, stigne asistirati, nazad pomaze odbrani, danas mu lopte nisu mogli oduzeti kada je bila kod njega, jednostavno ovakav Zizovic je klasa.

Ма, џаба му све :) Ја кад чујем "Жижовић", увијек се сјетим оног погађања аута :D

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2013, 19:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
rutinska pobjeda danas.
po ko zna koji put se pokazalo da su nam prekidi rak rana.
pored dva gola imali smo jos par jako dobrih sansi,ali treba biti posten i reci da je i travnik par puta zaprijetio.
pored zurzinova koji se realno gubi non stop,radulovic je malo podbacio,imao je par pogresnih dodavanja na centru kada je bilo bas guravo.
stokicev go vrhunski,sa nekih 20ak metara raspalio,ni 3 golmana ne bi odbranila.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2013, 19:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Dobar Ziza danas nema tu sta. Al bila je jedna situacija Joco Stokic po lijevoj strani je provozao jedno 3 igraca Travnika znaci ljudi nisu znali sta ih je snaslo. Kakav bog igre.

Sad Celika uzeti ladnije od od leda,i napraviti atmosferu kao onda kad je bilo zajednicko pjevanje istoka i zapada Psihijatrije! :D

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2013, 20:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
8)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Oci8uTbrjMs[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2013, 20:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
baki je napisao:
Naime, tokom utakmice više puta su pjevali da im ne trebaju titule te da Bosna nije njihova država. Nakon što je neko iz publike viknuo "Za koga navijate u Brazilu?" - odogov je bio "za tvoju mamu nabijem je na k*rac".

:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2013, 20:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Evo sad iz Travnika, cisti bodovi kao sunce, da smo dali jos 2 komada nebi bilo ne zasluseno, imao je Joco i Zurzinov po jedan odlican sut, pa Raspudic sa 5 m. glavom pogodi golmana,, nikoga ne bi kudio pa ni Zurzinova, danas je odigro za 10-tku u odnosu na tekmu sa Leotarom, a moram pohvaliti Zizovica to je trenutno igrac koji donosi prevagu, , i Predragovic, premlad je, ne smiju se praviti faulovi u 90-toj koje je on pravio mogli su nas kostati 2 boda, jos on dobro klupu grijati mora

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2013, 20:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Sinoć sam gledao naš klip - slavlja na Grbavici kada smo mlatnuli Željezničar 1:0 i tada komentator reče, ovo je 8 gostujuća pobjeda Borca. Na pola sezone imamo 4 gostujuće pobjede. :D

Neće biti ni malo lagana naredna 2 meča na domaćem terenu a onda onaj u 19. kolu, prava poslastica

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2013, 20:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
Mene samo brine 19.kolo i Zeljeznicar.Ove tri utakmice mislim da mozemo dobiti,naravno ne treba nikog olako shvatati posebno ne Olimpik ali mislim da smo u ovom momentu uigrana i jaka ekipa i da Celik,Vitez i Olimpik treba rutinski odraditi.Sto se Zelje tice najvise bih volio kada bi ih na Grbavicu tuknuli i tako otisli na pauzu.I u zimskom roku doveli napadaca i stopera i da se titula uzme. AJ BORAC !

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2013, 20:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ne bih ja bio toliko siguran u pobjedu protiv Viteza, prije ćemo pobjediti Željezničar nego njih. Jel oni igraju u Travniku? Nije valjda da opet moramo da se vraćamo na mjesto zločina :D

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2013, 21:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
Mislim da je Vitez domaćin u Zenici.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2013, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
volfovic je napisao:
Mislim da je Vitez domaćin u Zenici.

Protiv Sarajeva su igrali u Travniku. Nije isključeno da tako ne bude i sa nama. Navodno u Zenici neće jake gostujuće navijačke grupe. Danas čuo tu verziju.
Ne bi bilo loše opet igrati u Travniku. A ni teren nije toliko loš. U svakom slučaju bolji od onog u Prijedoru ili Bijeljini.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2013, 21:55 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
asdfg je napisao:
Evo sad iz Travnika, cisti bodovi kao sunce, da smo dali jos 2 komada nebi bilo ne zasluseno, imao je Joco i Zurzinov po jedan odlican sut, pa Raspudic sa 5 m. glavom pogodi golmana,, nikoga ne bi kudio pa ni Zurzinova, danas je odigro za 10-tku u odnosu na tekmu sa Leotarom, a moram pohvaliti Zizovica to je trenutno igrac koji donosi prevagu, , i Predragovic, premlad je, ne smiju se praviti faulovi u 90-toj koje je on pravio mogli su nas kostati 2 boda, jos on dobro klupu grijati mora

dobro dobro sad sam skontao ko si :wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2013, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Аааа Сарајлија и циркуса у Бијељини :angry4:

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2013, 22:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

aaa BHT i izvjestaja i cirkusa ne bi covjek reko nego nas travnik ubio borac samo dva gola dao ......

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2013, 22:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

zelim zelim je napisao:
asdfg je napisao:

dobro dobro sad sam skontao ko si :wink:

????

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2013, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Izvjestaj iz Trebinja. :lol:

Trener Leotara: " Ovo se sve okrenulo protiv nas, ja ne znam sta je ovo." :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120199 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3151, 3152, 3153, 3154, 3155, 3156, 3157 ... 6010  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]