Evo, pogledah večeras jedan film na Pink premiumu. Pet godina star i ne znam kako ga ne pogledah do sada. Glumi onaj iz Matriksa.
Film je materijal za jedan premiJum kanal.
Ali,
Prilikom sječe i vrćenja reklama (reklame na premium kanalu

) nivo zvuka je znatno viši. Toliko je preglasno da mi je spao milje sa mog starog katodaša, ali i popadale sve keramičke figurice. Sreća pa ih pohvatah pa ne bi štete. Sreća i što nije bio kasno naveče pa nijesam probudio po' komšiluka.
Očigledno je da su titlovi sa nekog od sajta tipa titlovi.com. Iako ne čitam titlove, slučajno upratih nekoliko grešaka. Krupnih. Osim toga, pomalo koratizovan titl, ali razumljiv.
Opet čudan aspect ratio. Pomalo čudan izbor formata.
I ono što me iznerviralo, konstantno promovisanje Pinkovog striming servisa. Prekinuli film bar 10-ak puta. WTF

Dosta mi je što mi je operater dig'o pretplatu, još treba da plaćam da gledam preko neta

(možda srećom i ne mere kod nas) i da me zajebavaju sa reklamama za isti na "besplatnom premiJum" kanalu koji se očigledno plaća, pa je moj operater podig'o pretplatu.
Ne znam da li je do mog operatera ili do Pinka. Kanal je trzao i štopao. Jedared se ukočio tol'ko dugo da stigoh zaliti svo cvijeće po gajbi što me odagnalo od ideje da izbacim katodaš kroz prozor.
Da rezimiram, nezadovoaljn sam i najvjerovatnije da će "premium" (kojem je, nažalost, premium samo ime) završtiti tamo gdje i svi nepotrebni kanali, ode iz memorije. Neke greške se mogu oprostiti, ali preglasne reklame, i štopanje i trzanje, ne.