Sad treba da mi neko kaze kako se teski poslovi mogu raditi sa veganskom ishranom a da pri tom ne licis na vrecu kostiju?
E još samo ovo da kažem i da ne idemo u širinu više.
Imao sam 73 kg kada sam počeo sa veganjem,zapravo tu težinu vučem oduvijek. Sada,nakon 6 mjeseci zelenarenja imam 69 kg. Dobro se osjećam što je najvažnije. I da ne zaboravim,ja sam bauštelac. Rukanje iz dana u dan,po kiši,suncu,vjetru...
_________________ I,curmudgeon. Madness is like gravity, all you need is a little push.
Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08 Postovi: 1936 Lokacija: ciudad de BL
diogen je napisao:
tensSa je napisao:
samo odgovori ti meni na pitanje, jel' patis za mesom ili?
Baš naprotiv,gadi mi se nekako. Bio sam danas u prodavnici,pola mesara pola obična prodavnica;otiš'o da uzmem par piva posle posla pa prođoh kroz onaj dio gdje je mesara do kase. Jebo te,nešto mi se naišlo u grlu,kao da ću povratiti. Odoh sada,vrijeme je za pržene gljive i masline.
I salijes koje pivo sto si kupio,i onako momacki otvori apetit,zamirise neki dobar rostilj a ti karakter odbijas to`ladno, Znas sta radije bi da me muci inkvizicija nego da to trpim.
_________________ -Liam, someone on the phone for you... -Oh fucks sake... Tryin to write this fucking tune, man.
Apetit najjaci kad se covjek napije...samo ne treba pretjerati, kao ja onomad kada sam (vjerovatno) isao kupiti nesto za jesti, a kupio deterdzent za sudje...
Ne miriše meni roštilj uopšte,mislim ne miriše privlačno. Ne kontam kako svi odjednom postanu nutricionisti čim spomenem veganstvo,ne samo vi,nego i ovi u "stvarnosti".
_________________ I,curmudgeon. Madness is like gravity, all you need is a little push.
Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40 Postovi: 19110 Lokacija: Mare Tranquillitatis
Glupo je upoređivati hranu i duvan. Ja duže jedem (od rođenja) nego što duvanim pa mi nije problem provesti dan bez hrane, al bez cigara malo teže. Ako sam kasno uveče gladna obično ne jedem pa me prođe, a bez cigara... odem do benzinske pumpe (radi cijelu noć). Ne postoji nijedna vrsta hrane bez koje ne mogu, hrana je hrana. Volim meso, ali isto tako mogu danima da ga ne okusim, jedem zeleniš i sl.
Def. nešto stavljaju u duvan, neku hemikaliju koja izaziva ovisnost.
Znate da su cigarete jedini proizvod na kome ne pišu sastojci ili ti ga ingridients? Vjerovatno zbog toga što su to sve otrovi i ima ih mali milion a onako malena kutijica.
Znate da su cigarete jedini proizvod na kome ne pišu sastojci ili ti ga ingridients? Vjerovatno zbog toga što su to sve otrovi i ima ih mali milion a onako malena kutijica.
Zaista.
Zanimljive su ove priče o nemoći vegana. Te mršavi, te blijedi, dok plaćaju računa u nesvjest da padnu. Međutim, praksa, kao i uvijek, negira sve što forum kaže.
Spoiler:
Citiraj:
A mixed martial artist, Mac has held several world titles. In 2007 he won on the competition reality program The Ultimate Fighter 6 on SpikeTV.
Citiraj:
Rip Esselstyn
Son of Dr. Caldwell Esselstyn, Rip was a collegiate All-American swimmer. After competing professionally in triathlons for 10 years, Rip joined the Austin Fire Department in 1997. Several years later, he spearheaded a stationwide dietary revolution after discovering dangerously high cholesterol levels in a firefighter comrade, resulting in markedly improved health for all.
Citiraj:
Ruth is a six-time Ironman Triathlon finisher who has won more than 900 medals in races around the world, including more than 60 marathons. Now in her 70s, Ruth was diagnosed with breast cancer in her 40s, which she reversed through a plant-based diet.
Ja jedem meso, mada sam godinu i po bila vegan i godinu živjela na makrobiotici. Ni jedno ni drugo nisam doživljavala kao odricanje. Prvo sam odabrala sama, a drugo jer sam živjela u porodici u kojoj se tako jelo .. stalno, ali pomalo.. i uvijek lijepo aranžirano..Iskreno, nemam problem sa žrtvovanjem živitinje koliki problem imam sa antibioticima i hormonima. Piletinu ne jedem uopšte, teletina mi se gadi, junetinu u supi, a svinjetinu na gril tavi... jaja mi se jedu strašno ponekad i ližem kašiku poslije umakanja u pavlaku, ali uglavnom se divim ljudima koji su u stanju da prevaziđu žudnje i društvene tabue.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu