banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 22:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2659 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 133  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Homoseksualci...
PostPoslato: 22 Okt 2013, 17:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Znaci ako ovi pederi izlaze iz ormara ja moram onda izaci iz groba ili nesto slicno?

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2013, 17:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Elvis Presley je napisao:
danijell je napisao:
Kakve veze imaju ovi sa homoseksualcima?

Kakve nemaju?
Paradiraju gradom, promovisu svoje "sklonosti".

Zasto moraju da paradiraju gradom da bi pokazali da vole da se maskiraju kao mrtvi ljudi? Zasto to ne bi radili izmedju svoja 4 zida??

Naravno da imaju veze, paralela je savrsena. Dvije grupe bolesnika zele javnu paznju na sve nacine.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2013, 19:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Srpski primitivizam je prevršio svaku mjeru. Ja ne shvatam kako nekome može da smrta da vidi zombija da ide ulicom?!
Kad bi mi moje dijete došlo i rekao mi da je zombi ja bih ga isto volio kao i prije.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2013, 19:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2013, 07:33
Sehxor je napisao:
pogotovo sad kako rusi posjeduju pola crne gore, a kod njih je pederluk zabranjen pa ce sad svi ruski pederi tu da se sjate.
:D :D :D

BEZ DISKRIMINACIJE U GEJ KLUBOVIMA U MOSKVI

Predsedavajući ruske Dume Sergej Nariškin pozvao je danas evropske parlamentarce da provere kako Rusija postupa sa seksualnim manjinama u gej-klubovima u Moskvi.

Nariškin je danas u Parlamentarnoj skuštini Saveta Evrope rekao da nema diskriminacije pripadnika gej populacije u Rusiji.

Suočen sa "lavinom" kritika zbog nedavne zabrane "gej propagande" u Rusiji, Nariškin je pozvao članove Parlamentarne skupštine da posete gej noćne klubove u Moskvi.

"Nisam tamo išao, ali očevici su rekli da je veoma ugodno i da se ljudi zabavljaju", rekao je Nariškin, dodajući da im se on neće pridružiti.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2013, 20:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A stacemo sad samnom koji sam zombifil, kad cu ja da dobijem svoj klub?
Ja vise ne mogu ovako, za mene u gradu nema klubova, ne smijem izaci na ulicu jer me se ljudi zgrazaju, pa kad ce ova usrana drzava vise postati dio modernog svijeta i priznati nas zombije kao ravnopravna bica?

Tacno cu morati u crnu goru, jel tamo izgleda moze sve!

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2013, 04:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Zašto dosta muškaraca pati od psihoze koja je uzrokovana paranojom iz koje ističe homofobija?

"Homofobi imaju saznanje tj. otkrili su da u sebi imaju nešto homoseksualno , ali to ne znači da oni to jesu jer svi ljudi imaju sve ljudsko u sebi u određenim količinama. Ali kod njih se rađa paranoja uslovljena da će njihova muškost nestati ako sami sebi priznaju da imaju toga nečega u sebi makar to bilo totalno minimalno. E onda dolazi do toga da im se pojačava centar za vizualizaciju što znači da on (homofob) zamišlja kako "puši" nekom pederu ili ga ovaj brutalno "tovari" u bulju i to sve sa osmehom na licu dotičnog geja jer ovaj zna da se njemu (homofobu) tim činom gubi muškost i da pederi počinju preovladavati u društvu.

Suštinski tu je u pitanju jako čista vizualizacija pederskog čina koja se dešava baš njemu (homofobu) i to isključivo sa razlogom njegovog poniženja pred društvom sa kojim se on identifikuje. Homofob se sav strese kad pomisli kad je sam sa svojim mislima da može teorijski se desiti da jednom psihički i moralno padne i sebe nađe u pederskom činu , a onda dolazi do navale slika u glavi da mu pederi titraju krajnike kitom naravno sa podlim osmehom na faci.
E u tom trenutku se njemu mržnja parkira negde u mozgu i počinje homofobija , iz čistog straha."

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2013, 07:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
More bit al ne mora značit. To je napisano sa aspekta muškog pola.
Ja sam žensko pa me recimo penetracija u dupe uzbuđuje i privlači isto koliko i penetracija pod očni kapak, u nozdrvu ili u uši, znači nikako. I da posmatram taj čin između strejt parova i gej parova efekat bi bio isti - bez ikakve emocije. S obzirom da su žene sklonije podložnosti, šta je tu "problem"? :D

Dosta ljudi ne razmišlja u tom pravcu, niti se pita ko je gej a ko nije iz prostog razloga što je ta misao daleko od njega, a sa paradama se postiže efekat prsta u oko, skretanje pažnje na sebe koje skoro graniči sa egzibicionizmom.
Zar se određena prava ne mogu tražiti peticijama, pravnim putem, sudskim putem i sl. a ne paradiranjem?
Izmjene u zakonu se dešavaju često a mi obični građani o tome pojma nemamo, niti treba da znamo.
Paradiranjem koje neizostavno povlači za sobom nemile događaje (kamenovanje, razbijanje glava i imovine) se postiže kontra efekat u glavama ostale populacije.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2013, 08:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Samo zato što je nešto između znaka navoda ne znači da se mora uzeti za ozbiljno...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2013, 10:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Samo zato što je nešto između znaka navoda ne znači da se mora uzeti za ozbiljno...

Da se nisi pronasao u tom titranju krajnika? :P

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2013, 10:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam. Ja sam otvoreni, a ne prikriveni, gej....a i zombi...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2013, 10:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Eto taman sad mozes organizovati paradu sa starletom :P

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2013, 17:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Nova istraživanja su pokazala da se homoseksualna parenja između muških insekata dešavaju samo zato što su ova mala stvorenja u žurbi pri razmnožavanju.

Naučnici su proučavali insekte i pauke te ustanovili da se čak 85 posto mužjaka međusobno pari, u nastojanju da pronađu odgovarajuću partnericu. U tome je presudan jak nagon za razmnožavanjem, koji ih navodi na parenje sa bilo kim, umjesto da se skoncentrišu na to da nađu odgovarajuću partnericu, prenosi britanski Mirror.

Zajednička studija koju su proveli stručnjaci sa univerziteta u Tel Avivu i Cirihu pokazala je da insekti i pauci u tom smislu nisu pravilno evoluirali.

"Insekti i pauci pare se brzo i prljavo te u tom procesu ne žele trošiti vrijeme na identifikaciju partnera", naveli su stručnjaci.

U studiji, kojom je obuhvaćeno 110 vrsta, istraživači su zaključili da su se gej odnosi među insektima dešavali u većini slučajeva zbog toga što su mužjaci i dalje nosili feromone iz prethodnih seksualnih aktivnosti sa ženkama.

Mali mrav, mali mrav
skrenuo sa puta

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2013, 17:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da se samo završava na insektima i paucima, nego nažalost takvih ima i među ljudskom populacijom, daj šta daš (ovo je nevezano za gejštinu nego za "brzo i prljavo"). :lol:
Greška prirode, dabome. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2013, 17:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ako se životinje trte iz neznanja, jel to onda znači da moja tica ne zna jel peder ili ne...Samim tim potrebna je jedna inteligencija nivoa homo sapiensa (mene) da joj kae da je peder...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2013, 17:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kakav sapiens, ti si obicni homo :P

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2013, 17:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ono što si ti za pticu, to su neki na forumi za većinu ostalih. Sada znam kako je njima teško. Kao da ptici trebaš objasniti da je gejptica.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2013, 17:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: Loodaci. :D

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2013, 07:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Homoseksualnost u Rusiji: Šta je prihvatljivo, a šta ne

Nedavni pozivi ruskih vlasti na bojkot koncerata britanske gay pevačke legende Eltona Džona su u skladu sa oštrom politikom Kremlja protiv prava LGBT osoba. Međutim, takvi pozivi su u suprotnosti sa ruskim muzičkim ukusom: što šašavije, to bolje. U čemu je onda razlika?

Kakva je razlika između ovog izvođača...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uNNl3C0qvKg[/youtube]

... i ovog?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=92vTx0lgajE[/youtube]

Prvi je britanski pevač Elton Džon, a drugi ruska pop zvezda Boris Moisejev.

Obojica imaju sličan blještavi modni stil i obojica su homoseksualci. Dakle, bilo bi logično da vlada Kremlja koja je zabranila „gay propagandu" oštro kritikuje obojicu pevača.

Slika
Elton Džon svojevremeno u Lenjingradu, maj 1979.

Međutim, pedesetdevetogodišnji Moisejev, bivši plesač sa zanemarivim glasovnim sposobnostima i papagajskom scenskom odorom je miljenik ljubitelja ruskog popa.
Ali šezdesetšestogodišnji Džon, jedan od najpoznatijih svetskih muzičara koji je u Rusiji često nastupao još od 1979. godine se suočava sa pozivima na bojkot njegovih koncerata u Moskvi i Kazanu od strane verskih vođa i konzervativnih organizacija.

Ne Eltonu Džonu, ali da Borisu Moisejevu, Filipu Kirkorovu, Sergeju Zverevu i mnogim drugim izvođačima koji nisu ništa manje gay.

Ova situacija je zbunila promatrače, muzičke kritičare i aktivistu Artemija Troitskog koji kaže da su pokušaji ruskog predsednika Vladimira Putina da izbriše homoseksualce s lica zemlje u suprotnosti sa vrlo prihvaćenom gay estetikom u ruskoj pop kulturi.

„Umetnici kao što je Nikolaj Baskov, Filip Kirkorov i Sergej Zverev, to kako oni izgledaju i kako izgledaju njihovi nastupi je apsolutno šašavo na potpuno gay način. A s druge strane imamo homofobiju koju promoviše državna elita širom Rusije. Uspeh svih tih pevača govori da rusko društvo nije tako homofobično kako Putin misli. Čitava situacija je ozbiljno uvrnuta," kaže Troitski.

U državi kao što je Rusija, u kojoj estradni umetnici zavise o državnim televizijama i koncertnim agencijama, svet pop muzike se čini otuđenim od društva. Nekoliko pop zvezda je godinama dominiralo pop scenom od kojih su mnogi utelovljenje Eurosong gay zvezde i uprkos tome što su mediji često izveštavali o njihovim navodnim brakovima, aferama i bebama koje su često rađale surogat majke.

Tu je Kirkorov koji je nedavno postavio video sa brazilskim muškim modelom. Tu je Maksim Galkin, plesač, komičar i školovani pevač. Tu je i Zverev, frizer koji je postao pevač i za čiji izgled su jedanako zaslužni maskara i botoks. A tu je i kantautor Vitas kome su kineski obožavatelji zbog rafiniranih crta lica i visokog falsetta dodelili nadimak „Princ delfinskog glasa".

Alla Pugacheva i Maksim Galkin

Ova grupa nije isključivo muška. Mnoge pevačke dive i dalje dominiraju ruskom pop scenom, uključujući šezdesetčetverogodišnju Alu Pugchevu ili rusku Lizu Minelli, kraljicu pop balada i bivšu suprugu četrdesetšestogodišnjeg Kirkorova, trenutnu suprugu tridesetsedmogodišnjeg Galkina i klijentkinju frizera Zvereva.

Bez obzira na način na koji Rusi gledaju svoje zvezde, čini se da je Elton Džon za mnoge nešto potpuno drugo.

Udruženje roditelja i lokalni imam u Kazanu su se suprotstavili Džonovom zakazanom nastupu u ovom većinsko muslimanskom gradu. Imam Seidzhagfar Lutfullin je ovaj koncert nazvao „leglom sodome". U razgovoru za RSE Lutfullin je rekao da bi Džonov koncert u Kazanu mogao doneti mnogo zla Tatarstanu i Rusiji. „Njegova poseta znači početak problema. Poseta njegovom koncertu će dovesti do preljube, droga i alkohola. Siročad, samohrane majke i bolesna deca - svi oni su žrtve bludnosti," kaže Lutfullin. Imamovo zapanjujuće proročanstvo nije odvratilo ljubitelje muzike Eltona Džona od koncerta jer su karte odmah rasprodate.

Ako ništa, Džon bi se mogao suočiti sa oštrim reakcijama na zapadu gde ga mnogi gay aktivisti kritikuju jer želi nastaviti turneju po Rusiji u vreme kada su mnogi umetnici s velikim brojem gay obožavatelja uključujući Šer, Madonu i Lady Gagu ili otkazali svoje koncerte u Rusiji ili su ih iskoristili kao platformu za kritikovanje ruskih anti-LGBT zakona.

Predstojeće Zimske olimpijske igre koje počinju u februaru u ruskom gradu Sočiju su samo povećale broj poziva stranim sportistima, umetnicima i turistima na bojkot Putina, čoveka čije su mnogobrojne fotografije bez majice, mora se priznati, pokrenule homoerotsku uzbunu.

Džon, čija se muzika nikad nije doticala eksplicitnih gay pitanja kaže da svoj aktivizam radije ostavlja za izvan scene i da se nada da će svoje vreme u Rusiji iskoristiti da mirnim putem dopre do ruskih dužnosnika.

„Svestan sam situacije i biću diplomata," rekao je u nedavnom intervjuu za Američki državni radio.

„Neću otići u Rusiju i govoriti Putinu da ide u pakao i tako to. Nadam se da će se uspostaviti dijalog i da će stvari krenuti nabolje."

To je upravo ono čemu se protive Rusi koji bi verovatno masovno išli na koncerte Nikolaja Baska ili Valerija Leontjeva i koji bi čak i branili ruske gay ikone kao što je Čajkovski i Rodolf Nurejev, ali bi se suprotstavili Eltonu Džonu, kaže Troitski.

Rusi ne smatraju gay identitet već gay aktivizam podmuklim zapadnim trendom.

„Ono što se trenutno dešava u Rusiji nije samo talas homofobije već i veliki talas ksenofobije. Dakle problem Eltona Džona je jednostavno činjenica da je on stranac, a osim toga je i otvoreno priznao da je homoseksualac. A oni homoseksualci poput Baskova koji se silno trude maskirati u macho muškarce, oni ne promovišu homoseksualnost dok je Elton Džon koji je otvoreno gay naravno neko ko bi to mogao promovisati," zaključuje Troitski.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2013, 08:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

TL;DR

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2013, 08:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Talija je napisao:
Da se samo završava na insektima i paucima, nego nažalost takvih ima i među ljudskom populacijom, daj šta daš (ovo je nevezano za gejštinu nego za "brzo i prljavo"). :lol:
Greška prirode, dabome. :D

a puzevi ?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2659 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 133  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]