banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 20:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120204 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3125, 3126, 3127, 3128, 3129, 3130, 3131 ... 6011  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 18 Okt 2013, 15:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Zavisi koliko dugo sam u firmi, sta je ona meni dala, sta sam ja njoj dao, ako mi je dala bezbrizan zivot, ako mi je dala afirmaciju, platila skolovanje itd. kao sto je on dobio od Borca, sigurno da je u najgorem mogucem trenutku nebi tuzio i gurao u provaliu. Pomogao bi ako bi mogao, a naplatio se kada firma stane na noge. Ali jbg. ima nas svakakvih.

"Neka komsiji crkne krava pa da nema djeci mlijeka, pa neka crkne i moja da nema od koga kupovati" mislim da ova poslovica opisuje sadasnje stanje Borca i odnos pojedinih bivsih igraca.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 15:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Ajde da pojednostavim...
Jesu li oni duzni Jandricu - JESU.
Jesu li oni imali dovoljno vremena do sada da mu to isplate - JESU.
Da li su mu izasli u susret i to isplatili...ili postigli bilo kakav dogovor o nacinu isplate - NISU.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 15:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
@walter...ma od njega se ocekuje da popusti i da priceka(da istim tempom dobijaju svi zaostatek,a ne da on ispadne pametniji od drugih jer dovodi klub u pat poziciju...tu jr problem ) ...medjutim,ti si u pravu...nije jandric problem..vec onaj ko je sa njim potpisao ugovor,a igrac od 37-38 godina..ne da ti ne treba u ekipi..taj ko je sklopio ugovor sa jandricem,on je zsjebo stvar...prije ne znam koliko godina...kadw sam slusao ljude iz trna kako se krste i lijevom i desnom...otkud onaj nesretni sipovac da dodje u borac,dan posto je totalno unistio i ugasio slogu trn(po kojoj osnovi njega da izaberu) ....nisam puno obracao paznju na to..sad dolaze na naplatu rezultati rada..PROVJERENOG STRUCNJAKA (kao sto ce nam doci na naplatu rezultsti DODIKA,BOSICA i ostalih...na drzavnom nivou)

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 15:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Da li su mu izasli u susret i to isplatili...ili postigli bilo kakav dogovor o nacinu isplate - NISU.

Pogresno, ovde na kraju ide JESU, vrati se par stranica unazad i nacices Sporazum :wink:
Al jbg. tesko je citati, lakse je gurati svoje. 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 15:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
Ja i dalje ne mogu shvatiti ove zamjene teza i prebacivanje krivice na druge. Koliko je bilo vremena do sada da oni rijse ovo sa njim!? Zasto Jandric da ispasta tudje greske? necu uopste komentarisati da li je ovo posteno sa njegove strane ili ne...covjek ima pravo da dobije svoje. Ko je doveo klub u ovu situaciju...on ili ljudi iz uprave kluba? Zar do sada nije bilo dovoljno vremena da oni njemu izmire dugovanja? Neko uci skolu da bi od toga zivio a neko trenira i igra fudbal...sve je to posao. Sta bi vi uradili da vam poslodavac duguje 5.000km a ne ovoliku sumu? Manite se praznih prica. Svaki put kad se desi nesto slicno odgovorni ljudi prebacuju krivicu na igrace.

Ajd jarane mani se suplje price,koji radnik je blokirao rad preduzeca jer mu se duguju plate,moze stupiti u najradikalnijem slucaju u strajk gladju,neka to i on uradi,Jandricu se nude opcije,kompromisi,covjek je svjestan da Borac nema te pare i ide glavom kroz zid.
Navalio si supljom pricom da nije njegova krivica,pa nije ni Suputova,ni ostalih igraca koji ce mozda zbog njega ispastati i u krajnjem slucaju nije ni moja jer cu zbog njega morati gledati sunovrat kluba.Ako ces se voditi svojom logikom neka ide i trazi ljude koji su mu pisali tolike plate a ne sad da rusi klub...

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 15:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
covjece, ko spori njegova potrazivanja, zasto je izabrao ovaj trenutak? i zasto tolika tvrdoglavost bas sad uoci utakmice jeseni?znam jandrica desetak godina i nikad takav nije bio, jedino je objasnjenje mozda, sto je izgubio na publicitetu nakon kacenja kopacki o klin, pa zeli ovim da bude u centru paznje i evo uspio je u tome, sad sporazum i sutra da uzivamo u majstorijama nasih momaka

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 15:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Meni licno...Suput izgleda od njih najnormalniji i trenutno najbolja opcija za Borac...bice mi zao ako ga otjeraju...

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 16:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ajde da pojednostavim...

Ti pričaš kao da imaju na računu neki silni keš a ne daju. Shvati da nema, i da nije jedini kome je klub dužan ali postoji itekako dobra volja da se uskoro to riješi i sasvim korektnu ponudu su mu dali. Tako je u svim klubovima. U čemu je tvoj problem

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 16:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Ajde da pojednostavim...

jebo te on vise, kako da mu se isplati kad NEMA PARA a to i on sam zna

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 16:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zbog ovakvih situacija....zao mi je sto prosle godine nismo otisli u stecaj...tada bi svi ovi..i glisa i jandric i ostali popusili kitu...napravio bi se NOVI BORAC...ostavis igracki.kadar...koji bi znao da ce imsti redovne plate bez kasnjenja (grad stane uz novi borac)...za 4 godine imas najbolji i najstabilniji klub u BiH...

Znam ds je hrpa navijaca protiv ovoga...ali meni kao ekonomisti,ovo je najboljr resenje da se rijesis supaka i lesinara(ne mislim na navijace) koji se motaju oko kluba...ako jr mogao jedan glazgov...mogao bi i borac

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa ti šupci bi došli kad se on za 50 god. ponovo vrati u PL, hipotetički jer će se nakaza od države do tad raspasti. i opet bi imao dugove. Opet moraš imati kvalitetan menadžment inače slijede isti dugovi i tom novom klubu. Pusti budaleštinu, kakav stečaj to može biti rješenje za Donji šepak. Šuput se bori kao lav, puna podrška a momci sutra kad istrče na teren da pokidaju Široki :x :x :x

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 18 Okt 2013, 16:14, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 16:12 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:08
Ja i dalje ne mogu shvatiti ove zamjene teza i prebacivanje krivice na druge. Koliko je bilo vremena do sada da oni rijse ovo sa njim!? Zasto Jandric da ispasta tudje greske? necu uopste komentarisati da li je ovo posteno sa njegove strane ili ne...covjek ima pravo da dobije svoje. Ko je doveo klub u ovu situaciju...on ili ljudi iz uprave kluba? Zar do sada nije bilo dovoljno vremena da oni njemu izmire dugovanja? Neko uci skolu da bi od toga zivio a neko trenira i igra fudbal...sve je to posao. Sta bi vi uradili da vam poslodavac duguje 5.000km a ne ovoliku sumu? Manite se praznih prica. Svaki put kad se desi nesto slicno odgovorni ljudi prebacuju krivicu na igrace.

Smaraš! Borac protiv svih!

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 16:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Borac u srcu je napisao:
Pa ti šupci bi došli kad se on za 50 god. ponovo vrati u PL, hipotetički jer će se nakaza od države do tad raspasti. i opet bi imao dugove. Opet moraš imati kvalitetan menadžment inače slijede isti dugovi i tom novom klubu. Pusti budaleštinu, kakav stečaj to može biti rješenje za Donji šepak. Šuput se bori kao lav, puna podrška a momci sutra kad istrče na teren da pokidaju Široki :x :x :x

Imao sam priliku licno razgivarati sa Suputom ,ksd je preuzimao funkciju...tada smo pricali o stecaju i slozili se da je to najkvalitetnije rjesenje(medjutim enizvodljivo zbig navijaca)...sve ostalo je borba protiv vjetrenjaca i ples na ivici..svaka te budala moze drkati(kome god si duzan...a niko ne pita kkao je napravlje taj dug i zasto,tj ko jr napravio)...po meni,novi klub sa dobrim menadzmentom...ulazi u premier ligu expresno,kakvih 50 godina...evo ti zadnji primjer...oni bugari sto su prebili i dinamo i partizan...ludogorec....

*posto pratis bolje od mene bh fudbal...koliko je dug put od beton lige do premier lige...da svake godine ides ligu vise ???

Poslednji put menjao wizzy_bl dana 18 Okt 2013, 16:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 16:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A sve clanive bivsih uprava i ovih sto se sad motaju oko borca (a zna se ko jr papak a ko nije ) ....u tom Novom klubu okacis na STUB SRAMA...i zabranis im ulaz dozivotno ....napravis veliku tablu...SUPCI KOJI SU UNISTILI BORAC :)

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 16:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
на чему смо сад конкретно ?
Јандрић и даље држи до тога да нас закочи и да не играмо утакмицу ?

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 16:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Može. Evo nek ugase Zvezdu i Partizan i osnuju nove klubove, mi ćemo odmah stati u red. Dok ta komnustička njasra oderaše kožu narodu i duguju ne zna se više ni kome ni koliko a nemaju nikakve rezultate, što bi jedan pravi veliki srpski klub za relativno sitan dug išao u stečaj.
I ti dobro znaš da klub koji ode u stečaj i novi klub nije isto i nikada više to nije ovaj naš Borac. Nema stečaja, borba samo borba, i gazimo sve po redu dalje

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 16:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Borac u srcu je napisao:
Može. Evo nek ugase Zvezdu i Partizan mi ćemo odmah stati u red. Dok ta komnustička njasra oderaše kožu narodu i duguju ne zna se više ni kome ni koliko, što bi jedan pravi veliki srpski klub za relativno sitan dug išao u stečaj.
I ti dobro znaš da klub koji ode u stečaj i novi klub nije isto i nikada više to nije ovaj naš Borac. Nema stečaja, borba samo borba, i gazimo sve po redu dalje

Ok..priznajem...ja nisam fanaticni navijac niti jednog kluba...pa ni borca...vjeovatno bih vise volio ici na stadion i gledati BORAC 2 ...kako igraju bolji fudbal i kako zive od svog rada (sa takvim klubom iz svog grada bih se ponosio)...nego gledsti velikana kako grca u dugovima i ds se svaka budala pisa po njemu...

Ne zajebavam se za ovo..vec je to cinjenica...cak mi i moji najblizi prijatelji to prebacuju..da nissm neki navijac i da ne znam sta je voljeti klub :)

Jbg..zato preostaje borba sa budalama i raznim supcima....sto u borcu..sto u drzavi :/

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Blizu smo toga da se nađe rješenje. Glave gore.
Dušmani pocrkajte.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 17:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24

a zasto Borac da ispasta tudje greske????

70 000 maraka je jako velika cifra, i sramota je Borceva sto toliko duguje bivsem svom igracu.
ali ako su mu sad ljudi vec predlozili neki dogovor, onda stvarno nije u redu da zahtjeva sve pare, sad i odmah...
kriza jeste, ali ako je toliko zapelo da on nema marke, neka kaze da nema, evo pa skupicemo mi navijaci 1000 maraka, nek covjek pregura mjesec....
ali nije valjda doslo do toga da se rusi Borac, da ne igra utakmice

jos da nam nema trenera Jovića....
Joviću ostani!!!

Poslednji put menjao davorr3 dana 18 Okt 2013, 17:09, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Riješeno sve! Dogovor je postignut!

Utakmica se igra.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120204 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3125, 3126, 3127, 3128, 3129, 3130, 3131 ... 6011  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]