banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 22:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 63  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Okt 2013, 07:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2013, 16:37
shakal je napisao:
Samo me zanima sta preksinoc bi sa onom zabranom tocenja alkohola u Sarajevu... :D

O cemu ti ne kontam :roll:

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 10:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Gledam neki raspravu na fejsbuku o ovoj temi i zanimljivo je da svi oni koji podržavaju i vole BiH daju sebi za pravo da ove ravnodušne nazivaju fašistima i govore da ako ne vole BiH treba da se sele iz nje. Upravo je to fašizam o kome trube.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 10:58 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Sinoć u jednoj sličnoj raspravi ja kao razlog zašto ne navijam stavim onu sliku od par strana unazad i čova mi 'ladno kaže da sam isti kao i oni jer ne navijam....

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 11:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
A da navijas bio bi pravi Srbin Bosanac Ljudina i sl... Nema veze sto nabijas carapu na glavu svake noci ;)

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 13:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Dovoljno je vidjeti Emira Hadzihafizbegovica kako daje i u cemu daje intervju prije puta u Litvaniju i svim normalnim ljudima ce biti jasno zasto 90% Srba i Hrvata ne navija za BIH. Mislim da bi to bilo dovoljno.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 14:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
90% ? Који си ти оптимиста. :D

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 14:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2012, 18:46
dečki, uredu je, ne morate se vi nikom pravdati što ne navijate za bih ili navijate za nekog drugog. vaše je pravo da navijate za koga hoćete bilo razloga ili ne bilo. čitam temu i sve neka opravdanja "ja ne navijam zbog zastava, ja zbog pjesama, ja zbog hadžihafizbegovića, zbog ovog, zbog onog" a niko opravdanje i nije tražio. pa sve kontam da se pravdate sebi samima :D

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 14:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ма јок, правимо ону листу типа "Зашто је пиво боље од жене", у варијанти "Зашто неБиХ да навијам за БиХ". :D

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 14:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
srdjanBL je napisao:
Dovoljno je vidjeti Emira Hadzihafizbegovica kako daje i u cemu daje intervju prije puta u Litvaniju i svim normalnim ljudima ce biti jasno zasto 90% Srba i Hrvata ne navija za BIH. Mislim da bi to bilo dovoljno.

Jedno pitanje mozda je vec i bilo.
Zna li se priblizno koliko ce VIP ulaznica dobiti BiH za prvenstvo?
Naravnao da li ce biti i besplatnih sluzbenih ulaznica- pozivnica i kako ce biti podjeljene u BiH???

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 14:51 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Sep 2010, 12:08
mrakacha je napisao:
dečki, uredu je, ne morate se vi nikom pravdati što ne navijate za bih ili navijate za nekog drugog. vaše je pravo da navijate za koga hoćete bilo razloga ili ne bilo. čitam temu i sve neka opravdanja "ja ne navijam zbog zastava, ja zbog pjesama, ja zbog hadžihafizbegovića, zbog ovog, zbog onog" a niko opravdanje i nije tražio. pa sve kontam da se pravdate sebi samima :D

O tome i ja nesto kontam. Prvo je bilo nema srba i hrvata u timu, sad kad su tu onda se nalaze isprike i pravdanja o jebenom Emiru Hadzihafizbegovicu i nekim ruljcima sa zastavom Turske ili S Arabije. Smijesno. Na 20.000 dusa dodju pet-deset seljacina sa ovim zastavama a vi se uspalite ko mlada na vjencanju i hocete nazor da dokazete evo ih, kako da navijam za njih. Pusti to, za mene je mnogo bitnije da se u sred Zenice pjeva Vranjesu, Pandzi, Supicu, Misketu itd.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 15:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mrakacha je napisao:

E vidiš, tu griješiš. Klix i ostala novinarska gamad na bh. portalima su pisalli kako se i u RS slavi plasman, istovremeno nazivajući nas koji ne podržavamo BiH fašistima, izdajnicima i uzurpatorima.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 15:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

http://www.youtube.com/watch?v=-Jh9DXhZ ... r_embedded

Mozemo mi pricati sta hocemo ali evo na ovome videu ne nadjo ruzan komentar o BiH cak sta vise ima ih sto kazu da su navijali za BiH.

No ponovo i ponovo neki objasnjavaju i traze razlog zasto ne navijaju za BiH.Zaista meni nisu potrebni razlozi i ne zelim ih ni cuti.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 15:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Taj video je vjerodostojan otprilike koliko i one ankete za najveću tv gledanost, kod kojih je najgledanija ona televizija koja ih sprovodi.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 15:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

GialloRosso je napisao:
Taj video je vjerodostojan otprilike koliko i one ankete za najveću tv gledanost, kod kojih je najgledanija ona televizija koja ih sprovodi.

A ovo

http://www.source.ba/clanak/85379716468 ... o%E2%80%9C

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 15:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Mar 2010, 14:09
Banjalučani

https://www.youtube.com/watch?v=CCbm40pKjwY

Beograđani

https://www.youtube.com/watch?v=S86KEJ414uM

Poslednji put menjao zmijuga dana 18 Okt 2013, 15:29, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 15:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Naravno dobra igra je razlog za ovo al meni je savim uredu da kazu da im je broj jedan reprezentacija Srbije.No jedino ne razumijem ove sto trolaju po raznim forumima kako navijaju protiv BiH pa taman igrala i protiv Turske.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 15:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Miske je napisao:
Naravno dobra igra je razlog za ovo al meni je savim uredu da kazu da im je broj jedan reprezentacija Srbije.No jedino ne razumijem ove sto trolaju po raznim forumima kako navijaju protiv BiH pa taman igrala i protiv Turske.

Гдје је ту троловање? :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 15:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2012, 18:46
GialloRosso je napisao:
mrakacha je napisao:

E vidiš, tu griješiš. Klix i ostala novinarska gamad na bh. portalima su pisalli kako se i u RS slavi plasman, istovremeno nazivajući nas koji ne podržavamo BiH fašistima, izdajnicima i uzurpatorima.

koliko god klix bio ljigav portal kladim se da u članku nije pisalo ovo što si naveo. možda u komentarima. tako da ćemo za tvoje opravdanje upisati "viralni komentari" :D

međutim, od ovih ničimizazvanih pravdanja i opravdanja mi još gori budu tv prilozi i ankete "šta o plasmanu bih na mundijal misle u rs, u bl, u beogradu...". odvratno :roll:

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 15:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Miske je napisao:
GialloRosso je napisao:

A ovo

http://www.source.ba/clanak/85379716468 ... o%E2%80%9C

Grohotom se smijem, jedne ne interesuje, drugi su iz pristojnosti rekli da su navijali za BiH a treći se zajebavaju.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 15:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Mar 2010, 14:09
VIDEO POGLEDAJTE SVIH 30 GOLOVA ZMAJEVA NA PUTU ZA BRAZIL

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q793bpU991k[/youtube]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 63  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]