banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 16:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 63  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Okt 2013, 09:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
nema šta kobra je prešao da radi za njih

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 09:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
Ма, не треба се палити на Марјана и његове глупости. Кретен остаје кретен. Малотурцима честитати одлазак у Бразил; играма су заслужили. Сада ћемо од Н/ФСБиХ узети дио својих пара, рећи им 'фала и нажалост, уз кокице и пиво посматрати Мундијал...

У Сарајеву синоћ, на дочеку, чаршаф до чаршафа, укључујући и један огромни. Тек након неког времена су се сјетили да покажу и звјездице, али је заједничка застава била изолован случај. Овдје код нас, дакле, ништа ново: свако навија за своје.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 09:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2012, 18:46
@rs
sinko, ti imaš problema sa očinjim vidom. ne vidiš ono što je, a vidiš ono što nije.

@shaadow
ja mogu napisati kako hoću, a ti ćeš pročitati kako želiš, zar ne? nešto slično kao gornji ti kolega.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 10:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
BH FANATIKOSI: BHTV i FTV su nacionalističke kuće, prenose slavlje samo iz bošnjačkih gradova
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Udruga BH Fanticosi konačno je odlučila spremiti tužbu protiv BHTV-a i FTV-a: Svaki put snimaju slavlje samo iz gradova s bošnjačkom većinom, srpske i hrvatske navijače kao i navijače Ostalih ignoriraju! BH TV je nacionalistička TV kuća” – navodi se u priopćenju krovne udruge navijača BH reprezentacije koje su poslali nakon sinoćnjih TV priloga u kojima su dva javna BH emitera selektivno izvještavala o slavlju sa BH ulica. Slično kao što su nakon pobjede nad Lihtenštajnom ove dvije kuće izvjestile samo iz Zenice, Tuzle, Sarajeva, Bihaća i Istočnog Mostara ovaj put se ponovilo isto s tim što su ovaj put otišli i u Bugojno. Glasnogovornik ove udruge Reuf Bajrović ogorčen je na ponašanje državnih TV medija. On navodi kako mediji u BIH slijede nacionalističku matricu i da žele BIH predstaviti kao podijeljeno društvo. Zapravo potvrđuju ono što nacionalisti cijelo vrijeme tvrde kako je BH reprezentacija isključivo bošnjačka stvar a mi znamo da nije i da je podjednako podržavaju svi. Umjesto da su sinoć prošli ulicama Banjaluke, Prijedora, Ljubuškog , Širokog Brijega i Čapljine oni ponovo snimaju samo gradove u kojima Bošnjaci čine preko 90% stanovništva. BIH ne pripada samo Bošnjacima pa tako ni pobjeda BH reprezentacije ne pripada samo Bošnjacima. Ova pobjeda pripada svima nama i državne TV kuće moraju objektivno izvještavati.

Iz udruge navijača BH Fanatikosi najavilu su objavu snimaka koji dokazuju da se pobjeda BH reprezentacije podjednako slavila svugdje. Tvrde da posjeduju snimke jednog Širokobriježanina koji je sinoć pijan priveden u policijsku postaju, te da postoje objektivne sumnje da se napio zbog sreće nakon pobjede.

Također u Prijedoru su trojica mladića sletila s ceste u jarak, u plavom golfu sa žutim blatobranom. Bajrović je stava da je taj događaj nužno povezan sa histerijom nakon pobjede.

Vukota Pašić, poznati antifašist iz Nevesinja, sinoć je priprječio cestu na putu Ljubinje – Trebinje , sa 10 tona balvana. Bajrović tvrdi da ima dokaze kako je čovjek to učinio u čast pobjede BH reprezentacije nad mrskim neprijateljem.

U Posušju je jučer u svim kladionicama bilo masovno klađenje na BH reprezentaciju. Gdje ćeš većeg patriotizma od tog dodaje Bajrović uz napomenu da je tužba protiv odgovornih ljudi u BHTV i FTV već spremna.

Iz BHTV i FTV-a nisu htjeli komentirati ove najave iz ove sve popularnije NVO udruge a zašto svaki put snimaju veselje iz 4 većinska bošnjačka grada nikome do dan danas nije jasno.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 10:39 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
:lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 10:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jel to sa njuza? xD

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 10:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Ово вијест као са njuz.net :D Значи, масовно типовање на БиХ у кладионицама у Посушју је оличење патриотизма :roll: Па играло се и у Бањалуци на побједу Шкотске и сад сви такви носе у срцу килт и прелијепе предјеле Шкотске, ако ћемо ићи по овој дефиницији :-?

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 10:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cek, cek, ovo je stvarno neko izjavio, nije sa njuza? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 10:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Изашло на poskok.info

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 11:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Pa evo Klix prenosi da se masovno za BiH navijalo i u "manjem entitetu", samo nešto nisu potkrijepili fotografijama.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 11:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
http://poskok.info/wp/?p=66432

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 11:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nije ovo zanimljivo, pustite malo debilcice da se registruju, da imamo neku zabavu.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 12:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
A vid ovih ;)

http://www.sport.ba/drugi-pisu/nadrealisti-su-znali-jos-prije-20-godina-pape-ide-u-brazil/

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 12:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:02
Čestitke svima koji su se obradovali ovoj pobjedi. Nakon dva baraža, nakon 1:1 protiv Danske i Francuske i sreća je ovaj put bila na strani BiH.

Ako odigraju u transu i naboju prvenstvo, kako to znaju debitanti, mogli bi i do knockout faze.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xGZjHESOCUw[/youtube] :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 12:33 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Mar 2011, 17:05
Sinoć se slavilo u Šeheru a i pripucalo se tako da se nisam osjećao najprijatnije.
Toliko o četničkoj etnički očišćenoj Banja Luci.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 12:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
nije samo u Seheru, kazu i u Vrbanji i Mejdanu.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 12:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Bogme Bosnje odose na svjetsko,sretno komsije !

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 13:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ja mislio sinoć slave kraj popisa.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 13:30 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 04 Feb 2013, 20:15
Ja sam svim sinoć navijao za BIH da se plasira na svijetsko, i nisam jedini srbin u Prijedoru što je navijao, čak je i dosta kafića po gradu prenosilo utakmicu BIH a ne Srbije, tako da ima malo i istine u ovom tekstu, poslje utakmice se dosta pucalo po gradu. Uostalom, što bi ja navijao tamo za neku litvaniju ili ne znam ti ja koga... Ljudi pa samo plasmanom ovim fudbalski savez će dobiti 7 miliona km, dio para ide i u klubove premijer lige, znači i Rudar P. i Borac, i u Široki i td... to nisu male pare.. Kad već Srbija nije mogla na svijetsko, neka ide BiH.. Sigurno će i dosta ljudi u Bl početi ako ništa drugo simpatisati BIH ovim odlaskom na svijetsko i pratiti, a vidim i ljudi u Srbiji da se raduju našim odlaskom, zašto onda ne bismo ni mi...

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 14:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
A jest Velid Spaho bio pijan sinoc kad se javljao :lol:

Oplakah sad snimak kao pogledajte djelic atmosfere i cucnu :D

Stalno sam ocekivao da ce pasti

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 63  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]