banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 08:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 63  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Okt 2013, 20:42 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Zsluženo ljudi idu na prvenstvo.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2013, 20:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Cosa Nostra je napisao:
Nego imal' janjetine ?

Da si pitao za baklavu bilo bi,ovako :-?

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2013, 21:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
теле од новинара је Србе и Хрвате назвало небитном мањином у бих... толико о томе...

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2013, 21:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
рЕпУбЛиКа СрПсКа je napisao:
теле од новинара је Србе и Хрвате назвало небитном мањином у бих... толико о томе...

Ko je taj nebitni lik?

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2013, 21:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2013, 21:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Jebem ti pascad, nisu mogli dati jos jedan gol, da me isplate!
Dabogda ih anakonde prozdrnule u Brazilu!

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2013, 23:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Mar 2011, 23:08
cestitke bih reprezentaciji, zasluzili su jer imaju pravog trenera. ko zabije 30 golova u grupi ima mjesto u brazilu. mozda bi safet trebao preuzeti reprezentaciju srbije umjesto mihe.onaj komentator je dosadan, sve nesto na silu i na glas prenosi.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2013, 23:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Komentator: "Ako je turcin krvav do lakata, poturica mora biti do ramena". Dovoljno?

Zasluzeno su se plasirali na SP, sve cestitke, ali nikako mi ne moze biti drago (mada sam do prije par dana se tome veselio tome) ali kada sam vidio i cuo izjave VELIKIH Bosanaca sa kapama ARBIH sve mi je bilo jasno. Eto im njihove Bosne i neka se drze ratnih kapa za koje ja nikada necu navijati.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 00:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Sep 2010, 12:08
NEPROCJENJIVO!!

VOLIM TE BOSNO!

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 00:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
srdjanBL je napisao:
Komentator: "Ako je turcin krvav do lakata, poturica mora biti do ramena". Dovoljno?

Zasluzeno su se plasirali na SP, sve cestitke, ali nikako mi ne moze biti drago (mada sam do prije par dana se tome veselio tome) ali kada sam vidio i cuo izjave VELIKIH Bosanaca sa kapama ARBIH sve mi je bilo jasno. Eto im njihove Bosne i neka se drze ratnih kapa za koje ja nikada necu navijati.

Је ли ово Марјан кретен цигански вечерас рекао!?

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 00:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Nije. On je rekao nesto kao, sta se imam suzdrzavati zbog manjine, i ovo je nasa Bosna, a ne njihova. Jos je nesto slicno rekao, ali zaboravio sam tacno sta.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 01:15 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Sep 2010, 12:08
Sta je pogresno reko? Ljudi ovdje kace slike zastava Lihtenstajna, Latvije, Grcke, Litvanije i picke materine, ljudi koji zive ili su rodjeni u BiH a navijaju protiv nje. Mislim nemoras je voliti, al ne razumijem ovu uvrijedjenost tipa mladjane mlade nekih koji su se pronasli u ovim rijecima.

Lijepo je vidjeti Pandzu, Misketa, Vedu, Sunjica, Miroslava kako skacu zagrljeni, sretni.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 01:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Zao mi je tog jadnika, stvarno se pogubio :-? .

Cestitke momcima na plasmanu, zasluzili su to igrom, a i brate, pratio ih je peh unazad nekoliko kvalifikacija. Sto se tice ruljaka od navijaca, to je sasvim normalno, svagdje ima sumskih ljudi, gastabajtera i ostale raje :) . Politika nema mjesta u sportu, bar kod mene.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 08:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
zerocool je napisao:
Slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ziri,ne bih da ti kvarim to oduševljenje,ali.....nisam 100% siguran,ali meni se čini da ovo nije pravi zmaj na slici,već fotošop!

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 08:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Marijan me vec strasno nervira kao komentator - hvala Bogu pa ce utakmice SP-a te iduce kvalifikacije prenositi BHT...naporan je lik, definitivno.

A sta ste se svezali za zastave ARBIH medju navijacima - ja koliko primjecujem sve ih je manje tj. vec su uglavnom u velikoj manjini na utakmicama repke...A poneki "bolid" ce se uvijek naci.

Sinoc u Sarajevu = neopisivo 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 08:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Џаба гураш ту причу да је манијака све мање, кад није тако нит ће икад бити.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 09:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
sarajevo-tuzla-zenica... koliko je to % drzave?

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 09:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
KaoKakao je napisao:
Sta je pogresno reko? Ljudi ovdje kace slike zastava Lihtenstajna, Latvije, Grcke, Litvanije i picke materine, ljudi koji zive ili su rodjeni u BiH a navijaju protiv nje. Mislim nemoras je voliti, al ne razumijem ovu uvrijedjenost tipa mladjane mlade nekih koji su se pronasli u ovim rijecima.

Lijepo je vidjeti Pandzu, Misketa, Vedu, Sunjica, Miroslava kako skacu zagrljeni, sretni.

Ko je ovdje navijao PROTIV BiH...koliko ja vidim 90% ljudi na ovom forumu je na ovaj ili onaj nacin drago da idu u Brazil (ako nista drugo,igraju dobsr fudbal) ...a sto se ovog idiota od komentatora tice,ta njegova prica...ovo ja Bosna ,vecina je bitna,manjina nema sta ds se pita(samo sto nije rekao jebala ih RS) ....to mi je toliko diglo zivac,da takve stvari pricas na prenosu jednog sportskog dogadjaja..ma daj....i na kraju...to pricas Srbin,koji je iz Tuzle pobjegao u BGD za vrijeme rata (to sam procitao ovdje na forumu) ...ma nemam nista protiv BIH,u bilo kojem kontekstu,a najmanje fudbalskom...ali kad god mi neko kaze ds sam supak jer sam Srbin,ili pocne brojati te pricati ko je o demokratitji(manjina vecina) ...tad mu samo mogi jebst mater idiotsku

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 09:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2012, 18:46
nijesam ja baš siguran da je komentator mislio na srbe i hrvate kao nebitnu manjinu. koliko pratim ta zbivanja, a pratim više od vas (nemojte se uvrijediti) rekao bih da je pod nebitnom manjinom mislio na one koji su kritikovali njega i senada zbog seljačkog ponašanja u slovačkoj. sinoć je u više navrata govorio: "kritikuju nas što smo euforični kad igra naša reprezentacija, bla, bla, ali to je nebitna manjina". a poslije slovačke su bile baš velike kritike na račun neprofesionalnosti ekipe facetv-a i to iz, da se tako izrazim a vama bude jasnije, probosanskih snaga. :D

taj maki je seljačina na kvadrat, pa mi žao da ga branim, ali mi još više žao kad dođem ovdje a ono sve uvrijeđene nevjeste...

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 09:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
mrakacha je napisao:
...da se tako izrazim a vama bude jasnije, probosanskih snaga. :D

Misliš bošnjačkih, koliko ja znam bio je popis i vi niste Bosoooonci :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 63  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]