Пих, и ово мучење је коначно готово. Завршено је побједом против овакве Македоније, која ништа није показала. Међутим, нашим головима се нисам могао радовати. Зашто тек сада падају? Ех, да је било више среће, знања, мање кур?ења... У Загребу постава да те Бог сачува, чак не замјењам ни оне грешке из којих смо примали голове; прије тога, срамота у Скопљу; прије тога Белгија у Београду гдје је стварно била штета што нисмо узели... Синиша се дозвао памети тек послије пораза у Бриселу и вратио Матића, чијим повратком су линије тима коначно увезане. У Београду против Хрвата да је ушла она Митровићева на почетку, растурили би их. Послије тога узмемо Велс у 3-0 гостима, а вечерас Белгијанци против њих једва извукли 1-1. Хрвати килави читаву другу половину квалификација и нису заслужили бараж, али иду у њега... Шта нам је недостајало?
И шта са Синишом? Да је правио глуости - јесте. Да је лајавац - јесте. Безобразан, такође. Пјевање химне? Мислим да је ту у праву, иако је питање да ли је исправно приступио том питању. Са друге стране, има и добрих потеза. Онај Кодекс понашања је исправна ствар. Подмладио је екипу, игра нападачки (због чега и јесмо вољели Антића!). Гледао сам неколико његових интервјуа по србијанским телевизијама и лик има здрав и реалан став о неким стварима. Даље, недавно се везао са Толета, што је грешка. И шта сад са њим? Ја бих га оставио, и пружио му прилику да заврши посао. Има идеју, што се види по игри репрезентације. На следеће Европско првенство ионако иде пола Европе, тако да ћемо се наћи тамо. А онда ћемо видјети да ли смо погријешили са Синишом.
Ја 'вако мало набацао мисли, ал' ми нешто тешко вечерас... Ваљда због Хрвата јер оваквом игром ЗАИСТА не заслужују бараж (гледао сам друго полувријеме Шкотска - Хрватска), за разлику од нас, али су они тамо, а не ми. Белгијанцима честитка на освојеном првом мјесту.
_________________ "Mr. Worf, scan that ship." - "Aye, Captain... 300 DPI?"
|