banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 06:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 135  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Okt 2013, 08:08 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Brigate BL je napisao:
Komso ajd vidi ima li Fisera kod Vas u klubu :)

Pecnik iskren kao i uvijek . idiotu koji ga je pogodio teniskom lopticom zelim sve najgore...

http://www.siol.net/sportal/nogomet/kva ... ranju.aspx

Maske su pale, borba za fotelje pocinje nadam se samo da do odluke necemo previse zaostajati ....

Fisko vrijedi kao Kokeza x2 :D :D

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 13:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ja sam nekako ravnodušan na sve ovo... Odavno je jasno da smo propali k'o muda kroz srbački veš, tako da je više iluzorno bilo šta komentarisati. Svaka promjena, što trenerska, što u upravi, je kozmetičke prirode, da ne kenjam više sa kurtama i murtama.
Odavno je ovaj magarac lipsao, samo što lešinari i dalje pokušavaju da otkinu komad mesa...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 13:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Nema vise ni mesa, ali sad kidaju i kosti..

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 15:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Privatizacija u srpskom sportu sto prije!

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 18:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
To im je cilj ali je problem jer sta ce onda lopovi u vecini klubova...Gdje ce se oni grebati praviti talove davati pare sudijama a sebi uzimati dio...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2013, 12:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Citiraj:
"Titula je naš cilj iako je situacija alarmantna", ovako počinje otvoreno pismo potpisano od strane svih fudbalera Crvene zvezde, koje je sa e-mail adrese kapitena Nenada Milijaša poslato beogradskim redakcijama.

Prenosimo ga u celosti:

"Mi, fudbaleri Crvene zvezde, ne želimo da pojedinačnim izjavama u medijima bilo šta demantujemo ili objašnjavamo vezano za situaciju u klubu već smo odlučili da se javnosti, pre svega Zvezdaškoj, obratimo otvorenim pismom u kojem ćemo objasniti sve probleme i teškoće u kojima se nalazimo duži vremenski period.

Pre svega, da odmah razjasnimo odredjene medijske špekulacije i neistine, štrajka u svlačionici Crvene zvezde sigurno NEĆE BITI. To je stav svih igrača i svih članova stručnog štaba. Tu vrstu protesta nikada nećemo primeniti bez obzira na situaciju jer smatramo da se time ništa ne rešava. Istina je da postoje uslovi za takav vid protesta ali on se neće desiti.

Nažalost, prvotimci Crvene zvezde su često bez osnovnih uslova za rad, počev od loših terena za trening, koji se ne održavaju jer nema para za servis mašina i nabavku goriva, pa do uslova u svlačionici kad često nema sredstava za kupovinu leda ili čak i šampona i sličnih potrepština. Dešava nam se da na gostovanjima manjim klubovima, nego što je Zvezda, uvidimo mnogo bolju organizaciju jer postoji sistem rada i funkcionisanja, što na Marakani nije slučaj.

O finansijskim dugovanjima nećemo mnogo ni da pričamo jer javnost zna već dosta. Mnogi od nas imaju velikih problema sa standovacima jer ne plaćaju kirije. Odredjena materijalna dobra koja su pojedini igrači kupovali na kredit im se oduzimaju jer ne plaćaju rate na vreme.

Naravno, da ima igrača koji su u dosadašnjem delu karijere dovoljno zaradili pa nemaju egzistencijalnih problema ali velika većina živi od onoga što zaradjuje u Zvezdi a tih sredstava nema. Na sve to, naslušali smo se neistinitih i neiskrenih obećanja u vezi sa izmirenjima dugova, nagledali prebacivanja 'loptice' sa jednog na drugog člana razjedinjene uprave, jer upravo smo mi najveći svedoci koliko 'klanovi' remete funkcionisanje Crvene zvezde i koliko je u našem klubu 'struja' koje ne rade zajedno već razjedinjeno.

Verovali ili ne, postoje članovi uprave koji u slučaju lošeg rezultata napuštaju stadion usred utakmice odnosno postoje oni koji posle pobede ne dolaze da čestitaju odnosno nisu preterano srećni.

Važno je napomenuti da igrači Crvene zvezde nemaju socijalno osiguranje jer se duguje republičkim fondovima koji izdaju knjižice odnosno markice. Većina trenera u stručnom štabu je bez ugovora jer su im istekli u julu, obećan im je novi ali od toga ništa, pa je njihov status amaterski.

Uprkos svemu nabrojanom mi, prvotimci Crvene zvezde, trpimo najveći pritisak javnosti što bi u iole normalnim okolnostima bilo očekivano i logično, ali u FK Crvena zvezda okolnosti, nažalost, nisu normalne niti sportski zdrave. Zato želimo da javnost i od nas čuje makar delić problema u kojima se klub nalazi.

Teško je, gotovo nemoguće, biti ono što od tebe milionska armija navijača očekuje, kad iza sebe imaš nejedinstvo i dezorganizaciju uz puno nemaštine i lažnih obećanja. Ne mogu igrači biti krivi za uradjeno u prelaznom roku, za nemaštinu i dezorganizaciju.

Želimo da istaknemo da izmedju igrača i članova stručnog štaba odnosno šefa struke Slaviše Stojanovića ne postoji nikakav problem ili manjak autoriteta. Naprotiv, izuzetno poštujemo sve trenere i tako se ophodimo prema njima, posebno jer znamo da dele našu sudbinu i da nimalo nisu izuzeti iz svih problema koje smo nabrojali.

Uprkos svemu što smo rekli, titula šampiona za nas ostaje najveći i jedini cilj, želja, odnosno motiv. Zbog titule ćemo žrtvovati sve i zaista zanemariti sve probleme jer želimo da pokažemo sportski i ljudski karakter. Sigurno smo da ne postoji niko u klubu ko više od nas želi da postanemo šampioni i sigurni smo da ćemo to i uraditi. Ipak, važno je i da javnost zna u kakvim uslovima žive i rade oni koje najviše optužuju za loš početak sezone i koji su, logično, prvi na udaru. A, najmanje smo krivi za stanje u klubu i situaciju u koju smo dovedeni.

Za Zvezdu, za titulu, za šampionske dane...", stoji u pismu koje su potpisali prvotimci Crvene zvezde.

Vidi se Kokezin pečat. Govedo raspalo.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2013, 22:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Slika

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2013, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
ako nije zajebancija.....na ovo mi lici saopstenje rukovodstva

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AnVo4YRbE0c[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2013, 23:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma jasta je nego zajebancija, sa Njuza. Al' u nekim momentima se zapitas da li je uopste daleko od istine :D

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2013, 23:15 
Stara kuka
Stara kuka

matere mi sklon sam povjerovati da su u stanju dati takvo saopstenje.....

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2013, 23:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

"neuigran i bezidejan tim koji je sposoban samo da daje bombasticne izjave u novinama"... pa ovo je istina. :D

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2013, 23:19 
Stara kuka
Stara kuka

najgore je sto je 95% istina a ljudi ga sastavili iz zajebancije ....bem te fudbale

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2013, 08:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Идемо још ниже:
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=765470

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2013, 08:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Igrači ako ostanu u klubu opasno im fali neka daska u glavi.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2013, 08:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Na devet od 13 automobila fudbalera Crvene zvezde polupana su stakla, a kako nezvanično saznajemo u svaki od njih je ubačeno po jedno pakovanje šampona.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2013, 08:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Kokeza,blokeza ,malo foca malo mitrovica sve po starom nastavljaju ..

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2013, 09:13 
Stara kuka
Stara kuka

shakal je napisao:
Na devet od 13 automobila fudbalera Crvene zvezde polupana su stakla, a kako nezvanično saznajemo u svaki od njih je ubačeno po jedno pakovanje šampona.

....u zasticenom i ogradjenom dijelu ispod stadiona......gade mi se i ti pederi sa sjevera i oni koji su ih pustili da to urade.....nemam vise ni snage ni volje pratiti to...nek ih brate nosi crni djavo sve na kamaru sta uradise od onakvog kluba......

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2013, 09:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Autor: Nikola Janković

Pojedinim fudbalerima porazbijana su stakla na automobilima i na sedišta im je ubačeno po pakovanje šampona!

Ova bizarna akcija za sada nepoznatih počinilaca pogodila je mlađi deo ekipe, odnosno one igrače koji su prošle srede došli na trening i polazak na pripreme na Zlatibor i odlučili da tu i ostave automobile do utorka uveče (danas) i povratka sa planine.

Svi oni koji imaju supruge i devojke, možda i sluteći da i nije bezbedno da ispred svlačionica parkiraju auto na nedelju dana, odvezli su svoje automobile kućama. Na parkingu su ostala vozila uglavnom mlađih fudbalera.

Ipak, atmosfera na Zlatiboru ovog jutra je jeziva i među mlađim i među starijim igračima. Ne želeći da ih deli, trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović bukvalno je ostavio slobodan izbor svakom fudbaleru da li želi da izađe na trening ili ne.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2013, 09:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Cosa Nostra je napisao:
Kokeza,blokeza ,malo foca malo mitrovica sve po starom nastavljaju ..

Ima li Ringa, hoće izvarati na kartama dovoljno za licencu?

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2013, 09:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Samo ime ostalo..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 135  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]