banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 22:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 63  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Okt 2013, 01:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
_зока je napisao:
Ma da, među fanatikosima na tribinama vlada prava međunacionalna i međureligijska tolerancija.

Jok, vlada prava islamsko-fundamentalisticka bagra koja je u svakom trenutku spremna za allaha dignuti stadion u zrak, a svakog krstasa ako ga vidi nabiti na kolac. :roll:

Jah...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 01:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Vidis kako znas :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 19:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
skeva je napisao:
Ako cemo porediti TRENUTNO Srbija ima bolju odbranu i zadnjeg veznog, BIH ima bolji napad i ofanzivni dio veznog reda, prvenstveno zahvaljujuci Pjanicu. Srbija u tom segmentu ima veliki potencijal u vidu Djuricica i Ljajica. BIH u napadu ima daleko boljeg od ostalih Edina, dok Srbija trenutno nema vrhunskog napadaca ali ima dva velika potencijala u vidu Markovica i Mitrovica. Dakle, BIH je bolja trenutno, Srbija ce vladati balkanom u buducnosti (pored pomenutih igraca, reprezentacija do 19 godina prvak Evrope, reprezentacija do 21 godinu ce biti pojacana sa 4-5 igraca A reprezentacije, to bi trebalo da znaci da ce biti u vrhu na sledecem EP) ako se bude dobro radilo, to je to od prilike.

Potpisujem sve, ali dodajem da i BIH ima solidnih potencijala u U21 repki (ako u medjuvremenu ne promjene sportsko drzavljanstvo :lol:) te da smo kao ekipa relativno mladi (minus 2-3 igraca koji lagano krecu "nizbrdo").

Ovde ljudi generalno idu iz krajnosti u krajnost.

BH navijaci trebaju ostati na zemlji, i biti svjesni da cemo na prvenstvu biti outsider u bilo kojoj grupi, jer ce najlosija ekipa biti u rangu Grcke ili Slovacke. Ali mislim da ovim navijacima to nije ni toliko bitno - bitno je samo da se vise jebeno kvalifikujemo, pa neka nas busi ko god hoce.

A ovi drugi, sto palamude "eh, da je BIH u grupi sa Srbijom i Hrvatskom, blah-blah" - ni vi ne ser'te i ne preuvelicavajte jacinu te grupe...sve rekla-kazala. Tu istu Belgiju (koja je sad doduse jaca) BIH je u proslim SP kvalifikacijama tukla i kod kuce i u gostima...

Rekla-Kazala. Trenutno:

Grcka > Wales, Makedonija
Slovacka > Wales, Makedonija
Litvanija, Wales, Makedonija sve u 5 deka.
Nasa grupa je laksa u smislu Liechtensteina - kojeg svi kantaju tako da to i nije neka prednost...

Ukratko, pustite suplju...give credit where it's due.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 20:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Zasto poredis Grcku koja je prvi nosilac sa Welsom koji je poslednji? Hrvatska > Grcka, Belgija > Slovacka, Wels > Lihenstajn, Makedonija > Litvanija, Skotska > Letonija..
Mislim ja prvi nisam nista rekao. Bosna ce zasluzeno otici na SP sve to stoji, a i drago mi je, neka idu, stvarno su zasluzili. :)

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ne znam na osnovu čega je Hrvatska>Grčka? Naša grupa možda jeste nešto jača i ujednačenija, ali to nema neke pretjerane veze. U kvalifikacijama gledaš da se provučeš, na koji način, uopšte nije bitno. Ako je grupa lakša, tim bolje. Vrhunske ekipe pamte i prepričavaju mečeve polufinala i finala, a kvalifikacija se rijetko i sjećaju, samo se mediokriteti poput nas sa ovih prostora sjećaju tih suštinski nebitnih predturnirskih utakmica, kao nekih "velikih" pobjeda i mečeva.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 22:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa na osnovu ekipe, cega drugog? Realno bolji su, jesu Hrvati u padu, ali i dalje su jaci od Grcke..

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 22:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
zerocool je napisao:
Pa na osnovu ekipe, cega drugog? Realno bolji su, jesu Hrvati u padu, ali i dalje su jaci od Grcke..

Prosle kvalifikacije za EP su hrvate poslali u baraz.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 22:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jednom, pa sta? :)
Poslali smo i mi Francusku u baraz onda, pa sigurno necu reci da je Srbija jaca od Francuske.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 22:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
To "na osnovu ekipe" je smiješno poređenje, i mi na osnovu toga imamo "jednu od najjačih odbrana na svijetu" koja prima nevjerovatno mnogo golova za tako nešto. Grci su u zadnjih desetak godina izmislili fudbal i za Hrvatsku, i za sve ostale ekipe sa ovih prostora. Prvaci Evrope, skoro redovni na velikim takmičenjima, ušli u drugi krug na zadnjem velikom takmičenju, na FIFA listi su uvijek među prvih 10-15. Pa ove naše "silne" ekipe zajedno nisu postigle ni upola toliko. To što nemaju igrače u Realu, Bajernu, Junajtedu, Čelsiju, očigledno nema nikakve veze, ljudi znaju kad ikako treba igrati.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 22:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kad vec pominjes tu listu Hrvatska je stalno ispred Grcke. :p
A naravno da cu reci na osnovu ekipe, nas je sjebao idiot od selektora, a ni kod njih nije puno bolje stanje. Sa normalnijim selektorima bi i mi i oni bili ispred Belgije, jbg.
Ali ajde, nije tema o tome.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 22:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Belgija ce otici do polufinala na SP, losa ti je matematika :wink: 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 22:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Po meni oni jos nisu toliko jaki koliko mogu biti. Sledece EP ce biti brutalni, moje neko misljenje. :D
A za ovo SP ce dosta zavisiti i od grupa, kad je idiotski sistem..

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 22:45 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Sep 2013, 18:12
pinkara je napisao:
To sto imate najveci broj navijaca na gostovanjima pogotovo na sjeveru,mozete se zahvaliti znate kome ;)

izadji iz teme, sramoto ljudska.

protiv liha sad dati priliku sunjicu, pandzi, kvrzicu, rahimic, ibricic. Miske je polu istrosen igrac i to treba cuvati, bar da se pokaze protiv litvanije, evidentno je da covjek ne da se ne zalaze, nego ne moze fizicki.

mada mogli bi slovaci da zavrse posao i u petak :D

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 22:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
MaminoDijete je napisao:
pinkara je napisao:
To sto imate najveci broj navijaca na gostovanjima pogotovo na sjeveru,mozete se zahvaliti znate kome ;)

izadji iz teme, sramoto ljudska.

nisi admin a ni mod da zavodis red...
na kraju krajeva, nije daleko od istine...
realno je tako!

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 23:00 
Početnik
Početnik

Ovo nije tema o politici, vec o reprezentaciji BIH. komentar mu je bio pravo papanski, odgovor koji bi dobio od mene bi bio jos gori, ali sam se suzdrzao. ;)

ja ne ulazim u temu reprezentacija Srbije jer me to ne zanima i ne pratim. ko nema sta da kaze pametno na temu, neka izadje, ili ipak pojedincima ova tema bode oci. ;)

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 23:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ni ovdje nikog ne zanima polemika o seljacinama iz dijaspore pa stalno dosadjujete, sve je to normalno :)

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 23:32 
Početnik
Početnik

pa izadjes onda iz teme, sto se ti imas prepirati kad sam ja eto seljak iz dijaspore. :D jedno je kad se diskutuje o reprezentaciji, ko je bolji, ko losiji (to je normalna diskusija).

ovo sto je ovaj pametni pisao nije diskusija predvidjena za ovu temu.

to mozda malo kad popijes za teferic tamo kod vas, pa ispod satora da pricas te budalaste i licemjerne price.. ali ovdje ipak ne. ;)

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 23:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Vi ste vece budale sto se upustate u raspravu sa ovim napaljenim kretenima. (cast pojedincima)

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 00:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vidi ga, opet hoce da izigrava moderatora :) , druze sam si rekao, ti si seljacina iz dijaspore, nisi moderator, tako da ti savjeti ne piju vodu :D .

Covjek se nasalio, sta pjenite odmah, svejedno ste se mogli vratiti da ste htjeli, ali siguran hljeb i vojevanje sa 1000 kilometara razdaljine mnogo je privlacnije, sto i razumijem. Kad su ratni profiteri sada najveci Srbi-Hrvati-Muslimani, sto i vi ne bi bili internet ratnici, sve je to normalno, takva su vremena dosla :)

Aj sad pisi o fudbalu ili se zezaj sa ljudima, nemoj dosadjivati sa popovanjima o moralu i izigravati policajca. :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 00:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
ovosok je napisao:
mandrak je napisao:
bih je trenutno u grupi sa litvanijom,grckom,slovackom,luksemburgom.realno ne zna se ko je losiji u toj grupi.a u grupi gdje su hrvatska i srbija su sve ekipe koje se tesko pobijedjuju i u ovoj grupi bih bi bila negdje na 4-5 mjestu

to su rekli sinisa i karadzic..ali realnost je drugacija, srbija nema ni jednog dobrog igraca u ofanzivi dok bih ima dzeku,ibisevica,pjanica,misimovica..imaju boljeg golmana, normalnijeg trenera i predsjednika saveza. trenutno su bolji u svakom segmentu, bolji su bili i prosle kvalifikacije kada je estonija izborila baraz. veci potencijal ima srbija, bolje mlade selekcije ali dzaba kada su pogresni ljudi na funkcijama.

Kakve gluposti napisa čovjek, nevjerovatno. Još samo da si rekao da su Pandža i Mujdža bolji od Nastasića i Ivanovića. Pa vi nemate ni upola igrača kao što je jedan Nemanja Matić, o odbrani neću ni da pričam, jedno gdje je BiH bolja su Begović i Džeko.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 63  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]