banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 23:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 521, 522, 523, 524, 525, 526, 527 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Okt 2013, 23:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Pa zato što su ih nedavno izbacili. Vjerovatno ih neće biti u skorijoj budućnosti, ali kako god, opet kažem to ne zavisi od postova na ovom forumu.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 08:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Pink Pedia na 434. Mhz =)

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 14:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Jun 2013, 11:13
drug je napisao:
spotpala je napisao:
Meni da se toliko gledaju ti kanali presao bi tamo gdje imaju u ponudi, naravno da i ja imam milion zalbi na racuna ELTE al` koga je to briga kada nema SK i FOXOVA.

"Pritisak" na kablovskog operatera kojeg koristim da u ponudu uvrsti ono sto ima njegov, pa i slabiji "konkurent", je potpuno legitiman. FOX kanale, HBO i Cinemax imaju i m:tel i Total. Zasto ne bi bio u ponudi i Elta kabela?
SK? Elta je, na zalost, prokockala sjajnu priliku da po uzoru na pojedine "mudre kablovske operatere" u Srbiji, ima i jedno i drugo u ponudi.

Legitimo je samo sto ne pije vode, a ako hoces sve te kanale bice i skuplja pretplata , pa sada ti vidi ko ce to da placa, vecina bi odbila. Vidi se na primjeru pink kanala, od 30 kanala 25 rade sa trzavicama, a cijena se dize za 1KM, dakle i za pola usluge pretplata se dize.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 17:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Bogu hvala, pa mi niko nije isprao memoriju. I FOX-ove smo imali ( Life/Crime) i SK pa je pretplata bila niza od ove koja je sad. Stoga, taj izgovor kablovskog operatera - ne pije vode. :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 19:50 
Pripravnik
Pripravnik

drug je napisao:
Bogu hvala, pa mi niko nije isprao memoriju. I FOX-ove smo imali ( Life/Crime) i SK pa je pretplata bila niza od ove koja je sad. Stoga, taj izgovor kablovskog operatera - ne pije vode. :wink:

Kod mene je pretplata na samom pocetku bila 7 KM, a sada je vise od duplo, rado bi ja to moj druze promijenio samo mi predlozi adekvatnu zamjenu. Ovi sto imaju Foxove i SK nisu mi bas neka opcija, a koliko vidim ni tebi cim si na Elti.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 19:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Ima opcija Total Tv i Mtel IPTV...svi bolji od Elte.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 20:04 
Pripravnik
Pripravnik

Da su bolji to je tvoje misljenje, sve je to u nijansama, sta jedni nemaju drugi imaju i obratno, naravno i sa cijenom mislim da je elta najbolja opcija.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 20:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

A što se tiče tehničke stvarno je nema ravne nadaleko....tri puta ti dolaze zbog istog problema pa onda ti na kraju kažu da si ti prespajao kablove...pa poslije 6 godina počeli kvarovi :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 20:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
nepokoreni je napisao:
Ima opcija Total Tv i Mtel IPTV...svi bolji od Elte.

ne bi rekao da su bolji...po cemu ??? niko u RS nema sve defin. u ponudi....

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 20:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Eto imaju Fox-ove za početak...a imaju i dodatne opcije u paketima. O podršci i usluzi da ne pričam, svjetlosnim su godinama ispred.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 20:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Pink Pedia-odlican kanal :) Za razliku od nekih pinkova :p

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 20:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
elta nema epg , a elnet laktasi ga imaju

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 20:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

A čuj oni su ovako veoma ekspeditivni prema zakonima i odlukama RAK iako pojma o pojmu nemaju.....a izgleda svi ostali nisu pa ipak rade i emituju godinama... :roll:

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 21:11 
Pripravnik
Pripravnik

nepokoreni je napisao:
A što se tiče tehničke stvarno je nema ravne nadaleko....tri puta ti dolaze zbog istog problema pa onda ti na kraju kažu da si ti prespajao kablove...pa poslije 6 godina počeli kvarovi :lol:

Zavisno sta gledas, a da ne pricamo o dr. provajederima sve je to nasa skola usluga,npr. imao sam i ja neka losa iskustva na Iptvu-u pa da ne nabrajam..., sve u svemu ako imas lose iskustvo sa njima prebacis se na druge i bolje kako ti zakljucujes, barem bi ja tako uradio.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Meni je strašno da u 2013. godini jedan od najvećih operatera u državi nema EPG. To je ogroman minus za eltu i nikako to ne kontam.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 21:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
ssaassaa je napisao:
elta nema epg , a elnet laktasi ga imaju

ja imam elnet i oni nemaju epg. Epg imaju samo kanali koji ga izvorno imaju (hrt, nova, nemacki rtl itd )
ostali kanali ga nemaju

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk 2

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2013, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
pa dobro imate epg ali nemate na svim kanalima,ali mi nemamo ni na jednom kanalu

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 06:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
spotpala je napisao:
Kod mene je pretplata na samom pocetku bila 7 KM, a sada je vise od duplo, rado bi ja to moj druze promijenio samo mi predlozi adekvatnu zamjenu. Ovi sto imaju Foxove i SK nisu mi bas neka opcija, a koliko vidim ni tebi cim si na Elti.

Kao prvo vec koristim usluge dva provajdera. Elta i Total. Postoje cak i objektivni razlozi sto to - mora biti tako. ( internet, ZEV, komsija, balkon...:) )Tako da ne pricamo vise na tu temu.

Sto se tice pretplate, ako nije bilo jasno a vidim da nije, ponovicu. Pretplata je bila niza sa FOX Life/Crime i Sport Klub-om u ponudi. Onda su izbacena oba i pretplata je otisla gore. To je za rubriku vjerovali ili ne. Taj bahati odnos prema korisniku. Pisalo se dosta na ovoj temi. No da ne idemo vise u sirinu. Nadajmo se da ce se jednog dana ipak nesto promijeniti u glavama ljudi koji vode i koji rade u ovoj firmi pa da ce interes korisnika - postati bitan. Na zalost, dok god je trziste ovako uredjeno, tj neuredjeno, mislim da od toga nema nista.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 08:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
ssaassaa je napisao:
pa dobro imate epg ali nemate na svim kanalima,ali mi nemamo ni na jednom kanalu

Tacno tako.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 08:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Nov 2010, 16:36
drug je napisao:

Sto se tice pretplate, ako nije bilo jasno a vidim da nije, ponovicu. Pretplata je bila niza sa FOX Life/Crime i Sport Klub-om u ponudi. Onda su izbacena oba i pretplata je otisla gore. To je za rubriku vjerovali ili ne. Taj bahati odnos prema korisniku. Pisalo se dosta na ovoj temi. No da ne idemo vise u sirinu. Nadajmo se da ce se jednog dana ipak nesto promijeniti u glavama ljudi koji vode i koji rade u ovoj firmi pa da ce interes korisnika - postati bitan. Na zalost, dok god je trziste ovako uredjeno, tj neuredjeno, mislim da od toga nema nista.

Znaš kako, moj deda je govorio " Dijete, prije će se planeta zemlja promijenuti, nego ljudi što žive na njoj " . Kako vrjeme prolazi, ta činjenica je sve jača. Možda na žalost ?!

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 521, 522, 523, 524, 525, 526, 527 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]