banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 17:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 519, 520, 521, 522, 523, 524, 525 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Okt 2013, 16:42 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Jun 2013, 11:13
ssaassaa je napisao:
spotpala je napisao:
ssaassaa je napisao:
ma hrt kanali se sve manje gledaju kod nas,rtl i nova pustaju iste filmove ko na pinku samo sa mnostvo reklama,a ostali program im je njesra pravo.

http://tvprofil.net/show/1339087/next-three-days

http://tvprofil.net/show/1393934/unknown

Ovakve filmove ces gledati na RTRS gledati oko 2020 god., moze se jedino RTS jos dodati uz Hrt kanale, ovi ostali su iza par svjetlosnih godina.

pa ja sam uporedjivao filmove na pinkovima sa novom i rtl-om koje uopste spominjao rtrs

Momak govorimo o opcijama i mislio sam malo vise figurativno, ako manje gledas hrt kanale kao sto si napisao, koji kanali ce ti ostati za gledanje sa ovih prostora, sem RTS kao sto sam napisao.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 16:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
ti si se malo pogubio,ja uopste vise ne gledam hrt kanale.Vidim i dosta ljudi,prije sam samo na njima gledao filmove,a kako su dosli pinkovi nema potrebe da uopste prebacujem na te fasisticke televizije jer filmovi koje pustaju pinkovi i hrvati su gotovo isti.
ZNACI OPCIJA SU PINKOVI.

Poslednji put menjao ssaassaa dana 05 Okt 2013, 16:47, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 16:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Mislim da ce SBB-ov filmski igrac ipak biti Sinemanija. Em sto je to kcerka tv, em sto su se ozbiljno posvetili ribrendingu ove televizije dovodeci bivseg prvog covjeka filmskog programa RTS-a - Ivana Karla.

Citiraj:

Ivan Karl prešao u SBB

Slika

Karl kaže da se sa svojom donedavnom matičnom kućom razišao na "najljudskiji i najprofesionalniji mogući način". U okviru SBB-a vodiće resor za film, a šta to podrazumeva?

Podrazumeva razne stvari, a konkretno će se videti već u novembru, kada krene nova Sinemanija. Najstariji filmski kablovski kanal dobiće nov vizuelni identitet, nove filmove i novu koncepciju. Tvrdim da će nova Sinemanija biti bolja od kiše filmskih kanala koji se, po principu svako čudo za tri dana, pojavljuju na našem tržištu.

Karl smatra da je budućnost kućnog videa, koji je nekad podrazumevao VHS kasete, a kasnije DVD, upravo u okviru platforme "video na zahtev", koja omogućava korisnicima da iz svoje kuće sami biraju koje će filmove da gledaju.

U ponudi SBB videokluba trenutno je oko 700 filmova, a do kraja godine biće ih više od hiljadu. Svi ti naslovi biće ponuđeni sa određenim smislom, grupisani po tematskim, žanrovskim celinama i vezani za određene autore, glumce ili kinematografije. To će olakšati izbor korisniku i omogućiti mu da bude sam svoj urednik - objašnjava Ivan Karl.

http://www.uns.org.rs/sr/desk/media-new ... u-sbb.html

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 16:49 
Pripravnik
Pripravnik

_зока je napisao:
Nepristojno je uopšte upoređivati RTRS sa HRT-om....a ni nova, ni RTL nisu blizu kvalitetom programa HRT-u. Druga je stvar što narod voli farme, BB, turske serije i sl. sranja.

Ubi ruda mladicu, ako 99% ljudi gleda turske serije, farmu i ostalo, postavlja se pitanje ko je normalan, mi sto ne gledamo ili oni sto gledaju, mozda mi nismo normalni :)

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 16:53 
Pripravnik
Pripravnik

ssaassaa je napisao:
ti si se malo pogubio,ja uopste vise ne gledam hrt kanale.Vidim i dosta ljudi,prije sam samo na njima gledao filmove,a kako su dosli pinkovi nema potrebe da uopste prebacujem na te fasisticke televizije jer filmovi koje pustaju pinkovi i hrvati su gotovo isti.
ZNACI OPCIJA SU PINKOVI.

Zasto gledas onda americke filmove (mozda na pinku gledas vece francuskih filmova), ne gubi se momak ako gledas na taj nacin tv ko je ko u Knezevu, onda bolje slusaj radio RTRS.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 16:58 
Pripravnik
Pripravnik

drug je napisao:
spotpala je napisao:
http://tvprofil.net/show/1339087/next-three-days

http://tvprofil.net/show/1393934/unknown

Ovakve filmove ces gledati na RTRS gledati oko 2020 god., moze se jedino RTS jos dodati uz Hrt kanale, ovi ostali su iza par svjetlosnih godina.

Pih oba bila vec na HBO-u. Identitet je cak cini mi se bio na Cinemax-u. E sad, druga stvar je sto je HBO - za Eltu kabel - Enterpise. :D

_зока je napisao:
Nepristojno je uopšte upoređivati RTRS sa HRT-om....a ni nova, ni RTL nisu blizu kvalitetom programa HRT-u.

Nepristojno je uopste porediti kanale koji dolaze iz razlicitih drzava. Pogotovo Balkanskih drzavica. Svaka je, kroz protekle dvije tri decenije, prosla kroz razlicite tunele. :-? Ajd kada se porede tematski kanali ili kanali koji dolaze iz iste drzave, to svakako ima smisla. U ovom drugom slucaju, to uostalom rade i agencije mjereci gledanost, ciji su rezultati jako bitni potencijalnim kupcima sekundi, ali porediti na nekom regionalnom nivou je "Sizifov posao" jer svaka od balkanskih drzava je prica za sebe. Od vec pomenutog istorijskog putesetvija i kulturoloske stepenice na kojoj cuce, pa sve BDP-a i potrosacke korpe. Pa cak je i ispitivanje gledanosti na niovu cijele BiH - uzaludno bacanje para, jer su i cak i eniteti dvije razlicite price. :wink:

Gledao sam to prije nego sto je pusteno na HBO-u, samo ti govorim o opcijama koje mi imamo, dakle nemamo u ponudi HBO, to sto ti komentarises nema veze sa temom ELTE.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 17:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Ako ćemo realno, RTRS (kakav god da je) je jedan od najkvalitetnijih kanala u državi. Dovoljan razlog je što nemaju turske serije (za razliku od druga 2 emitera koji to puštaju u prime time-u), takođe nemaju ni razne turbo folkere, ni neke Ivane Ivanoviće i razne gluposti.

Poslednji put menjao Daky dana 05 Okt 2013, 17:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 17:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

spotpala je napisao:
ssaassaa je napisao:
ZNACI OPCIJA SU PINKOVI.

Zasto gledas onda americke filmove (mozda na pinku gledas vece francuskih filmova), ne gubi se momak ako gledas na taj nacin tv ko je ko u Knezevu, onda bolje slusaj radio RTRS.

hehe pa upravo zato sto su i fasisticke televizije gledao sam samo filmove,njihovi dnevnici i ostali program me ne zanimaju.Ti ocigledno sporo kontas ili nikako (ja kad sam rekao da su fasisticke nisam mislio na amreicke filmove vec na ostali program).
Necu vise da se raspravljam sa tobom niti cu odgovarati na tvoje postove,nije ovo tema za to

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 17:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ssaassaa je napisao:
ZNACI OPCIJA SU PINKOVI.

Ima u ovom paketu nekoliko jako dobrih Pinkovih kanala. Gotovo su bez premca.

Npr: Pink 2, Pink Family, Pink Premium, Pink Horror, Pink Pedia, Pink n Roll...Ne, da nisu losi, nego naprotiv. Odlicni su.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Po kvalitetu filmova su odmah iza HBO/Cinemax-a. Još da idu 16:9...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2013, 17:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

spotpala je napisao:
Gledao sam to prije nego sto je pusteno na HBO-u, samo ti govorim o opcijama koje mi imamo, dakle nemamo u ponudi HBO, to sto ti komentarises nema veze sa temom ELTE.

Kao sto rekoh, na zalost, HBO je za Elta kabel - Enetrprise, i zalosno je sto je to tako, jer svi oni koji su pod navodnicima "slabiji od Elte" kao sto su m:tel ili Total, imaju u ponudi HBO. :wink: To je jedini razlog sto ljubitelji filma na Elta kabelu, moraju cekati da im se smiluju Mitrovicev robot koji kosta jedan euro po korisniku, neki Tijanicev patuljak ili kojekakav dalekovidac sa Prisavlja, da bi vidjeli dobar film. :(

Daky je napisao:
Ako ćemo realno, RTRS (kakav god da je) je jedan od najkvalitetnijih kanala u državi. Dovoljan razlog je što nemaju turske serije (za razliku od druga 2 emitera koji to puštaju u prime time-u), takođe nemaju ni razne turbo folkere, ni neke Ivane Ivanoviće i razne gluposti.

Mogao bih potpisati ovo da nisi pipnuo Ivana Ivanovica. On je insitucija. Pet mjesta prazno - pa Nacionalno razgibavanje i Kontrakviz. Ajd moze proci na guranje i Drzavni posao. A onda bezdan bez dna. :D

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 13:04 
Pripravnik
Pripravnik

ssaassaa je napisao:
spotpala je napisao:
ssaassaa je napisao:
ZNACI OPCIJA SU PINKOVI.

hehe pa upravo zato sto su i fasisticke televizije gledao sam samo filmove,njihovi dnevnici i ostali program me ne zanimaju.Ti ocigledno sporo kontas ili nikako (ja kad sam rekao da su fasisticke nisam mislio na amreicke filmove vec na ostali program).
Necu vise da se raspravljam sa tobom niti cu odgovarati na tvoje postove,nije ovo tema za to

Skrenuo si ti djecak sa teme odavno (nije tema o fasizmu nego o Elti), samo dobro je dok sa teme skreces. Uzdravlje!

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 13:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
drug je napisao:
Kao sto rekoh, na zalost, HBO je za Elta kabel - Enetrprise, i zalosno je sto je to tako, jer svi oni koji su pod navodnicima "slabiji od Elte" kao sto su m:tel ili Total, imaju u ponudi HBO.

HBO je po meni promašen posao za naše tržište... Vjerujem da mtel ni u snovima ne može ispuniti kvotu koju mora zakupiti... (neko je spominjao 1000 pretplata)

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 13:46 
Pripravnik
Pripravnik

Daky je napisao:

Pustali su i oni na RTRS-u razne spanske serije sve je to gola voda, a kada puste Severinu ili Jelenu Rozgu nisu daleko od sunderaja.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 14:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
drug je napisao:
Mislim da ce SBB-ov filmski igrac ipak biti Sinemanija. Em sto je to kcerka tv, em sto su se ozbiljno posvetili ribrendingu ove televizije dovodeci bivseg prvog covjeka filmskog programa RTS-a - Ivana Karla.

Citiraj:

Ivan Karl prešao u SBB

Slika

Karl kaže da se sa svojom donedavnom matičnom kućom razišao na "najljudskiji i najprofesionalniji mogući način". U okviru SBB-a vodiće resor za film, a šta to podrazumeva?

Podrazumeva razne stvari, a konkretno će se videti već u novembru, kada krene nova Sinemanija. Najstariji filmski kablovski kanal dobiće nov vizuelni identitet, nove filmove i novu koncepciju. Tvrdim da će nova Sinemanija biti bolja od kiše filmskih kanala koji se, po principu svako čudo za tri dana, pojavljuju na našem tržištu.

Karl smatra da je budućnost kućnog videa, koji je nekad podrazumevao VHS kasete, a kasnije DVD, upravo u okviru platforme "video na zahtev", koja omogućava korisnicima da iz svoje kuće sami biraju koje će filmove da gledaju.

U ponudi SBB videokluba trenutno je oko 700 filmova, a do kraja godine biće ih više od hiljadu. Svi ti naslovi biće ponuđeni sa određenim smislom, grupisani po tematskim, žanrovskim celinama i vezani za određene autore, glumce ili kinematografije. To će olakšati izbor korisniku i omogućiti mu da bude sam svoj urednik - objašnjava Ivan Karl.

http://www.uns.org.rs/sr/desk/media-new ... u-sbb.html

koji posao jebote, ima videoteku i bira filmove! ustvari, ne bira on, već gledaoci.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 14:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Daky je napisao:
Ako ćemo realno, RTRS (kakav god da je) je jedan od najkvalitetnijih kanala u državi.

u kojem godinama rade ljudi koji ne znaju šta je funkcija javnog servisa ili se zajebavaju. ja bih reko ovo prvo jer ne vjerujem da su oni dovoljno inteligentni da se zajebavaju i u slobodno vrijeme.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
ssaassaa je napisao:
ZNACI OPCIJA SU PINKOVI.

Šališ se?
Jednostavno, ne mogu da vjerujem da neko može Pinkove tako svrstati i još pisati velikim slovima (galamiti).

Samo jedan primjer Pinka. Repriza reprize i još repriza na "Premiumu" koji treba da valjda bude "flagship" te Pinkove ponude. Slika ponekad ima kvalitet a la VHS iz 85-e ili trza kao na lošim divx diskovima kakvi su se nekada davno mogli iznajmivati po lokalnim video klubovima, filmove puštaju sa ko zna čega, formati različiti, titlovi različiti... Da ne pišem o tonu, kada dekne ona špica, ogluve svi u krugu od 10 metara. Može im se zalomiti neki interesantan naslov, ali da se razumijemo, to može i na bilo kojoj lokalnoj TV stanici, lupam, npr. K3 koja je dio mreže plus. Od sedam TV dana bar negdje će biti neki film, osim na Simiću, ali tamo ide redovno Skupština grada. Jbg, nije Simić što je nekad bio poslije 1. Oni stariji se sjećaju.

A što se HRT-a tiče, 3 riječi: Odabrao Đelo Hadžiselimović 8)

mangia je napisao:
HBO je po meni promašen posao za naše tržište... Vjerujem da mtel ni u snovima ne može ispuniti kvotu koju mora zakupiti... (neko je spominjao 1000 pretplata)

Ako u Elti tvrde da su najveći u RS, onda neće imati problema, skupiće i više od 1000 jer ima korisnika u većim sredinama.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 16:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nisi pratio temu opcija za zamjenu filmskog programa rtl i nove su pinkovi,rtl i nova nista bolje ne pustaju filmove

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Pa zato Pink i ne može biti opcija za zamjenu, jer kako kažeš ne puštaju bolje filmove ni rtl i nova, što će potvrđuje da ni na Pinku nije neki izbor.
A zbog ružičastih ode pretplata. A koliko se plaća RTL-u i Novoj?
Samo što je Pink to lijepo upakovo sa pričom o velikom broju "besplatnih" kanala, za koje sada vidimo koliko koštaju.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2013, 16:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Placa se sigurno dobro,da se mene pita ukinuo bi sve hrvatske kanale,i uveo fox-ove i sk

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 519, 520, 521, 522, 523, 524, 525 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]