djukares je napisao:
Vuk Mandusic je napisao:
Dje je onaj radnik Elte sa foruma, neka kaze tom glavonji koji odlucuje da se povecava racun na 15KM, da fino na sajt okaci obavjestenje, zasto se to radi, fino napise sta dobijamo sa te dvije marke!?
Onda skidali se Foksovi, skidao se SK, i cijena ostajala ista, nije ista, narasla sa 12KM na 13KM, ajde dobro markica, onda dodali se besplatni Pink kanali, i onda ide rast cijene novi, ovo je farsa, hocemo transparentno sve kanale koliko kostaju, dosta je vas i vaseg mesetarenja!!!
Povecava se pretplata na 15 KM.
35 Pink kanala placaju se 2 KM po korisniku. Sve dok se ne naplacuje digitalna televizija i cijena od 15 KM ne mijenja nista. Za sada je tako. za 130 kanala i HD kanali, za 15 KM to je ok. Bolje bi bilo 14 KM. Telemach i kablovski operateri u Sarajevu za 120 kanala naplacuju preko 25 KM za isto to sto mi u Elta Kabel placamo 15 KM. Neka oni sada ubace EPG, neka dogovore SK kanale i tada mogu imati icijenu 16 KM. Ja to potpisujem

Samo sam cekao kada ce se povuci argument ''preko 130 kanala''. Pa da li vi stvarno mislite da je presudno koliki ce biti broj kanala, bez obzira na kvalitet. Od tih silnih 130+ kanala za mene je donekle zanimljivo mozda nekih 50-60. Sad jos i ovo poskupljenje!!!
Sto se mene tice, ukoliko ne uvedete Sportklub kanale a povecate pretplatu, vi i ja cemo se lijepo pozdraviti i rastati.
Napominjem da bih bio spreman platiti i vise od te 1KM za uvodjenje SK a ove silne tv maglaje, slonove, vikome, dm satove, patrije i ostale mozete da zabijete tamo gdje sunce nikada ne sija.
Ukoliko zelite biti ozbiljna firma, onda napravite pakete kanala i svi sretni. Siguran sam da bi izvukli i koju marku vise od ovog napacenog naroda jer ljudi jednostavno hoce da plate da bi gledali ono sto ih zanima.
A ukoliko nastavite ovako, mozda vam moje otkazivanje nece trenutno nanijeti neku veliku finansijsku stetu, ali budite sigurni da ce kad tad doci iole ozbiljna konkurencija i vi necete znati sta vas je snaslo, ali tada ce vam vec biti kasno.
Savjetujem vam da iskoristite ovaj vas monopolski polozaj da se unaprijedite dok jos nije kasno i da malo poslusate sta narod zeli, jer narod ce sigurno platiti ono sto zeli.