Ajd da i ja ostavim komentar, buduci da vec neke 4 godine idem u 4life, sa pauzama naravno.
Smatram se ozbiljnim vjezbacem, treniram po teretanama nekih 7 godina, od tog sam se 3 godine bavio BB i PL, sa takmicarskim ambicijama.
Necu se doticati ostalih teretana u gradu, probao sam 4 druge teretane prije 4life-a, i ostao sam tu, sto govori dovoljno.
Veoma cijenim prostranu svlacionicu, normalan WC i 3 tus kabine. Teretana je cista i uredna, ima dovoljno vazdusnog prostora da nista ne smrdi, kolicina sprava i tegova je zadovoljavajuca, kardio program odlican. U teretani ima dovoljno svjetla, što mi nekako pozitivno utice na volju za trening, smeta mi mracna teretana.
Sprave su uglavnom odlicne, odrzavaju se redovno, a cesto i prave izmjene u programu, sto je za svaku pohvalu.
Zamjerku imam na butterfly masinu, koju treba ili popraviti ili zamijeniti (bolje zamijeniti).
Stalak za čučanj je loš, više je šminka nego funkcija, jer ja sa 173cm visine nemam adekvatan zarez da okacim teg, jer su oni polukruzni granicnici nepotrebni i visoki. Da se pitam, fleksom bih to rijesio. Fizicki je nemoguce da spadne teg koji je u zarezu, nema potrebe za ikakvim granicnikom tu. Duboki cucanj ne mogu raditi jer je donji granicnik previsok.
Mada nije više ni bitan taj stalak, otkad ima power rack.
Vrijeme je već da se garnitura tegova obnovi, vecini 20kg ploca se potrosila guma u rupi, pa je labava dosta na sipki, sto nervira kod mrtvog dizanja najvise.
2 velike sipke su se iskrivile, bilo bi lijepo da se i to rijesi. Svaka cast momcima koji su ih iskrivili

Lijepo je što su nabavljene trake sa touchscreenom i TV-om, vjerujem da je 90% ljudi to vaznije od sipki, ali ispostujte i nas koji nismo tu da trcimo maraton...
Sto se tice zaposlenih, sve pohvale, nije mi se desilo jos da je neko nervozan, galami, ma nista negativno.
I ta cinjenica da 4life radi nedeljom je stvarno pohvalna, to mi je omiljeni dan za trening.
I da se osvrnem na zvuk, bilo bi lijepo da se ulozi malo u razglasni sistem u teretani, stvarno me nervira kad se pusti neka muzika a zvucnici krce do neprepoznatljivosti pjesme. Opet, uglavnom su mi slusalice u usima, ali drugim clanovima sigurno ne prija.
Dosta clanova mi je savjetovalo da pazim gdje sta ostavljam po teretani, jer se nenormalno krade, sigurno mi je 4-5 clanova do sad reklo da im je nestao duks, jakna, telefon, ne sjecam se vise sta nije..
Video nadzor mozda?
Pozdrav i nastavite tim tempom