banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 22:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 135  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Sep 2013, 11:19 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
On se bas trudi, trci, probija ali je malo poglup i nema centarsut.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2013, 11:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Mi nemamo najboljeg štopera, možemo imati samo najmanje lošeg. Omega je kandidat za tu poziciju, kad bi dobio par utakmica da uđe u formu, mogli bismo pričati da je ovakav ili onakav. Gori od Lazića teško da može biti.
Vešović je jednostavno glup igrač, može da trči kao navijen i to je to, a i tehnika mu je upitna.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2013, 11:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Nije njemu ni tehnika vec cinjenica da stalno ide u desno i da prilikom centarsuta ne gleda gdje su mu saigraci...
Privatno je bas dobar momak , nije glup ali se u igri ocito izgubi...

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2013, 11:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Brigate, nisam ja ni mislio da je glup u živout :)
U igri jeste, ne da je glup nego je često mulac. To sa driblingom udesno je postalo već i komično. S druge strane, kad već o tehnici pričamo, juče je fino izveo dva centaršuta, nije da je pogodio, ali je lijepo zahvatio loptu, što dosad nisam viđao od njega. Izgleda da radi na tome. I vrijeme mu je, jer je Petković ofanzivno mnogo bolji od njega, a nazad su tanki obojica.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2013, 11:30 
Bič božji
Bič božji

Nisam ni mislio glup ovako, vec u igri. Trka, trud, to je ok, ali neko razmisljanje nema.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2013, 11:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

haha pa nisam ni ja mislio da je on glup u zivotu :)

Vec kazem da se u igri pogubi, da mi nije jasno kako stalno ide udesno i kako ne digne glavu a zna da to treba da radi...

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2013, 11:41 
Bič božji
Bič božji

Nema driblinga, vec na brzinu idu. Bas smo juce kolega i ja pricali da je mozda bio najbolji one oprve godine kada je dosao. Od tada nije nesto napredovao, a morao je dosta.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2013, 18:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Erazmo Roterdamski je napisao:
Raskoljnikov je napisao:
Omega je nas najbolji stoper, ali sta vrijedi kad ce ga cupo opet na tribine, a Lazica opet u tim, a on ce mu to vratiti novom greskom iz koje cemo primiti gol.

Omega najbolji? Kako to zakljuci na osnovu jedne utakmice? I to, nije odigrao kako treba, par puta ga lopta preskoci.

Gledao sam Omegu jos tri puta dok nije igrao kod nas. I u te tri utakmice je pokazao da u sebi ima neke elemente fudbalera za razliku od Lazica koji je vezara i Martinovica koji kao da radi u sumi pa se pogurio od tereta. E sad je drugi problem sto je Rsb isprao mozak klincima govoreci o Omegi kao nemacu pojma samo zato sto je Dzajin pik.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2013, 19:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Na RSB nešto navalili na Džaju. Danas izašao tekst gdje ga optužuju za trasfer Onjila, i još ga na forumu optužuju da ne cijeni Daudu nimalo, a koliko znam - http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... amo-igrace
Džajić ga je i zadržao, drugi su htjeli da ga prodaju i vjerovatno je Onjilo njihovo maslo, pa sad podmeću. Znači, dovedena su dva špica, Mrđa i Onjilo, što znači da je Dauda već prežaljen i onda ga Džajić ostavi, i sad Džajić doveo Onjila, a misli da Dauda nema pojma :confused2:

Ljudi, da li bi uopšte jedan Džajić doveo očiglednu panjinu Onjila, nauštrb Daude koji je odličan špic? Pa taj čovjek je napravio šampione svijeta.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2013, 19:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Selektor ima neki lični problem sa Džajićem. Takvo razvlačenje i pljuvanje je baš nisko, pogotovo što je ranije držao stranu Stefanoviću i Vesiću, a sad su mu ok Kokeza i Tončev.
Najgore je što gomila bolida vjeruje svemu što on napiše pa tako pokrene kampanju protiv Džajića, koji je daleko od idealnog, ali je daleko i od najvećeg problema u upravi.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2013, 19:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma, Džaja je realno za počasnu funkciju u klubu, ali ovi ostali ne bi prostorijama smjeli ni prići...

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2013, 20:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ovi funkcioneri na celu sa dzajicem prilice nekom brodarcu,sopotu,obarskoj...Nas najveci poraz svih ovih susnih godina je sto su ljudi poput kokeza,tonceva,lukica,den tane,bili u najtrofejnijem srpskom klubu i bivsem evropskom i svjetskom prvaku...

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2013, 20:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
ja stvarno mnogo toga ne razumijem, gledao sam neki dan na SOS kada ti ljudi dolaze na sjednicu U.O. Pa to sve vozi neka bijesna kola, pola ih ima sofere, znaci da su uspjesni, zaista ne razumijem...

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2013, 22:31 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Apr 2012, 15:55
Ma tacno se vidi da je RSB postao Kokezin sajt,kao sto je prije bio Vesicev

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2013, 09:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
ja stvarno mnogo toga ne razumijem, gledao sam neki dan na SOS kada ti ljudi dolaze na sjednicu U.O. Pa to sve vozi neka bijesna kola, pola ih ima sofere, znaci da su uspjesni, zaista ne razumijem...

To može značiti i nešto drugo, bojim se da je prije to, na osnovu svega što viđamo u klubu.

Jeste li primijetili kako Ninković pada u formi? Sad i mali Vukan, nakon sjajnih naznaka momak se ne može sastaviti. Majstori smo da sve dobro upropastimo. Nije čudo što klinci samo bježe.
Jedino ovaj Dauda, momak je lud, ima ritualne ožiljke ispod očiju, on ne ferma nikog, na lava se ne boji. U onom prodoru kod prvog gola kroz zid bi prošao.

Poslednji put menjao Rivaldinho dana 27 Sep 2013, 09:30, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2013, 09:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa kad je izasao sastav upravnog odbora bilo je jasno sta se desava
Od mojih zelja za trenera nema nista, izgleda da se vraca Muslina ako pomire njega i Dzaju...
Poznajuci Dzajinu sujetu i nacin na koji ga je Muslin prozvao nakon hapsenja ja mislim da je to uzaludna misija...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2013, 09:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Muslin? Pa 99% je šansa da ga neće vratiti, i normalno sujetni Džaja će biti dežurni krivac.
Sad navijači treba kao da lupaju glavu ko je veće zlo za klub, najveća legenda, ili neki likovi za koje do juče niko nije čuo, osim po strankama iza zatvorenih vrata :pukeright:

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2013, 09:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

U ovom slucaju bi sigurno bio krivac. Na jednoj proslavi je rekao otprilike dok sam ja u klubu njemu su vrata zatvorena. Mada to nece biti slucaj ni sa druge strane, Muslin je tvrdoglav u izboru igraca (ko je rekao Spalevic ) i ne dozvoljava mijesanje. Tako da realno ne bi ga htjeli ni Kokeza ni Toncev pa ostaje pitanje ko ga je zvao.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2013, 09:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislim da ne shvataš šta sam htio reći. Zna se da Muslin ne bi došao dok je Džaja tu, i njegovo potezanje bi bilo samo u funkciji udara na Džaju.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2013, 09:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Tek sad odem na RSB pa mi jasnije sto to spominjes...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 135  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]