banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 14:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Sep 2013, 23:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
gnusni_snjesko je napisao:

@800 - gledao i ja....u odnosu na Brown Bunny, banja Koviljaca

Brown Bunny mi uvijek zvuci kao relativno gadan fazon na racun analnog seksa

Haha, pa dobro Snješko, ti se ne računaš, majka mu stara! Koliko puta ću to reći! :lol:

Ne može tako bez pojašnjenja. Nene. Vidiš kako je ovaj gore napisao oralni sex, pa fino u zagradi naveo da je to pušenje, tako i ti stavi u zagradu jebanje u bulju. Da zna narod.

:lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2013, 23:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
800 je napisao:
Haha, pa dobro Snješko, ti se ne računaš, majka mu stara! Koliko puta ću to reći!

zvucis kao ovi sto vrse popis :( (s tim da me oni ne zovu Snjesko)

elem, musko pojasnjavanje analnog seksa ako ne zavrsava sa ''eto, znam da ne izgleda tako ali nece stvarno da te boli'' nema razloga da postoji

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2013, 23:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Ajmo napraviti popis filmova koje nisi gledao. :)

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2013, 00:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kreni od svih Star Wars filmova :)

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2013, 00:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04

A tako sam prizeljkivao Oliver Stonea ili Michael Baya u ovom komentaru.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2013, 00:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2013, 02:12
Znači,Snješko je tata mata što se tiče filmova? :D
Vidim konta se i u "gnusnu" fotografiju. Witkinova ti profilna? ;)

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2013, 00:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:

A tako sam prizeljkivao Oliver Stonea ili Michael Baya u ovom komentaru.

i ja bi se mijenjao....pogledao bi sve Star Warse veceras da mogu izbrisati Natural Born Killers iz glave :lol:

@diogen - tata mata u odsustvu drustvenog zivota :) kudos na Witkinu i prepoznavanju! =D>

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2013, 06:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Sinoc na Novoj TV, ja mislim, bio Da Vincijev kod...napravljen je gore od sapunice...svako protiv svakog, ubudale sam bacio dva i po sata.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2013, 07:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
The Boondock Saints
Slika
Predobra akcija, ne znam zasto i kako ovo ranije nisam gledala. Scena sa mackom mi je urnebesna, kao i ona u gay klubu :D. Williem Dafoe fantastican, pojavljivanje Billy Connolly-a prijatno iznenadjenje :D.
Sve preporuke
O D L I C N O

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2013, 08:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
800, sad možeš stati sa rediteljskim ostvarenjima Vincenta Galla. Pogledala si sve što iole valja.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2013, 09:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08

Ja na to tvoje stanje gledam kao na nešto vrlo pozitivno.
Spoiler:
Jeb'o ih Darth Vader i Obi-Wan Kenobi, nek crknu svi fanovi ove intergalaktičke gluposti.Više razumijem cure koje se lože na Britni u Štrumfovima, nego momke s ovakvim aspiracijama.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2013, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A.J.V.A.R. je napisao:
The Boondock Saints
Slika
Predobra akcija, ne znam zasto i kako ovo ranije nisam gledala. Scena sa mackom mi je urnebesna, kao i ona u gay klubu :D. Williem Dafoe fantastican, pojavljivanje Billy Connolly-a prijatno iznenadjenje :D.
Sve preporuke
O D L I C N O

uf koliko me iznervirao taj film....u moru post-tarantinovskih filmova ovaj mi je bio kruna iritantnosti... nista protiv gomile sisa i nasilja na filmu, au contraire ali ovi filmovi mi izgledaju kao oni iritantni klinci koji sami za sebe govore da su cool... Tarantino (bar stari Tarantino) je upravo odskakao od ostalih jer je imao super pricu....nasilje i golotinja su bili samo plus u tome svemu...ovdje je covjek sjeo, napisao par ''cool sekvenci'' sa nekim over-the-top karikiranim likovima i uvezao ih u neku miki maus pricu... tipa ''Smokin' Aces'' and shit.... paradoksalno je sto je to Tarantino breme pojelo i samog Kventina... ovaj otuzni Django i izgleda kao film nekoga ko pokusava napraviti Tarantino film :confused1:

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2013, 10:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Wajdin "Ziemia Obiecana" kao obećana zemlja iliti promised land 1974 za srč po guglu.
Dobar zato što je gadan.
Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2013, 11:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

onda ja imam mnogo dobrih drugova

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2013, 12:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
taksi je napisao:
"Zatvorenici" su prilicno dobar triler. Lijepo je odradio tu atmosferu koja je bila potrebna u ovakvoj vrsti filma, gluma Dzejk Dzilenhal je odlicna, njegova najbolja uloga, Hju Dzekman preglumljuje, Vajlola Dejvis standardno dobra,Terens Hauard vrlo dobar, Melisao Leo losa. 152 minute nisu dosadne, ali je bar 30 minuta mogao biti kraci.

Dzejk dostao zao izgleda u trejleru.... Hju ako ne pjeva ili ako nije kostimiran u svakoj ulozi vidis zelju da,jelte, pjeva i bude kostimiran... nesto slicno kao LL Cool J, sto kaze Aries, kad god glumi bukvalno svaki sekund cekas beat da krene....

@800 - gledao i ja....u odnosu na Brown Bunny, banja Koviljaca

Haha, nije sada baš kao LL cool J, ali ajde. Ne znam zašto ljudi misle da on zna pjevati. Sasvim prosječeno. U Jadnicima je samo Rasel Krou bio gori od njega, a od Rasel Krou-a je jedino film bio lošiji.

Džejk je odglumio vrlo dobro. Nema zla, ali da ne otkrivam previše. Odglumio je "tikove", izraze lica je imao odlične a nije djelovalo kao preglumljivanje. Pozitivno sam iznenađen.

Nisam napomenuo i taj hrišćanski momenat u filmu - od scene sa jelenom do kažnjavanja, a i samog naziva filma.

Još jednom ću reći. Da je izbačeno 30 minuta filma bio bio vrlo, vrlo, dobar film. Ovako samo dobar.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2013, 12:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Pusher (1996)- podstaknut hvalospjevima o Nicolas Winding Refn-u, odlucih da i ja pogledam nesto njegovo, pa krenuh od pocetka. Veoma mucan i jednostavno dobar film, koji, vjerujem, vjerodostojno oslikava svakodnevnicu dilera, ali i zavisnika. Iako nas kroz filmove uce da ovakvi likovi ni po cemu ne bi trebalo da budu "normalni", te da su dijalozi medju njima gotovo uvijek posebni, kakve nemamo prilike niti da vidimo, niti da cujemo u okruzenju, ovdje to nije slucaj. I likovi i dijalozi su sasvim prirodni, obicni, Refn ne zeli da nam se oni svide, ali ni da ih zamrzimo, da se zgrozavamo nad njihovim postupcima, nego on na jednostavan, dokumentaristicki nacin pripovijeda o jednoj sedmici njihovih zivota. Jos pored svega ovoga, Pusher je jedan od rijetkih filmova gdje se vjerodostojno prikazuju ljudi sa ovih podrucja (imena su nasa (!?), prostorije u kojima borave su okicene grbom i posterima Crvene zvezde, Arkana, a u pozadini se cuje u to vrijeme megapopularni Nino, pricaju nas jezik, a ne neki banana srpski- jedina zamjerka je hrvatski naglasak koji se, uprkos Buricevom trudu, ipak pojavljuje na momente)... Ocjena 8/10
Definitivno nastavljam dalje sa Refn-om. Da idem po godinama (Bleeder) ili da nastavim s Pusher II?

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2013, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
ne možeš da pogriješiš

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2013, 13:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
uf koliko me iznervirao taj film....u moru post-tarantinovskih filmova ovaj mi je bio kruna iritantnosti... nista protiv gomile sisa i nasilja na filmu, au contraire ali ovi filmovi mi izgledaju kao oni iritantni klinci koji sami za sebe govore da su cool... Tarantino (bar stari Tarantino) je upravo odskakao od ostalih jer je imao super pricu....nasilje i golotinja su bili samo plus u tome svemu...ovdje je covjek sjeo, napisao par ''cool sekvenci'' sa nekim over-the-top karikiranim likovima i uvezao ih u neku miki maus pricu... tipa ''Smokin' Aces'' and shit.... paradoksalno je sto je to Tarantino breme pojelo i samog Kventina... ovaj otuzni Django i izgleda kao film nekoga ko pokusava napraviti Tarantino film :confused1:

Hej, don´t judge! :D Da si prije njega pogledao novog Dredd-a manje bi se iznervirao za Svece :D.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2013, 13:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
The Proposition

Slika

http://www.imdb.com/title/tt0421238/

Odgadjao sam i odgadjao a ni sam ne znam zasto. Mozda je potajno Desanka u meni govorila "sreca je lijepa samo dok se ceka".
I neka je.

Ovaj film da ima muda, vukla bi se po podu. Ovaj film da ima brkove, bio bi Tom Selleck. Ovaj film da ima zlatne kajle, bio bi Mr. T.

Kao sto u Africi tinejdzeri moraju da se rvaju sa lavovima da bi postali muskarci, tako bi u ostalim dijelovima svijeta trebalo uvesti samo gledanje ovog filma u iste svrhe.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2013, 14:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@taksi - ja sam skoro pa siguran da Rasel nije znao da se radi o mjuziklu do pocetka snimanja...tako izgleda na filmu u svakom slucaju :lol:

@malteras - ''With Blood on My Hands'' je dosta bolji ali ni ''Bleeder'' nije los! ''I'm the Angel of Death'' je isto odlican... ne pada mi na pamet kad je treci dio bio pa mozda i najbolji dio (naravno ako pricamo o filmu koji nije zamisljen da ima nastavke,a ne LOTR i ti fazoni)...drugi dio jeste za nijansu bolji ali opet.....

@A.J.V.A.R. - novi Dredd mi je stari Dredd u odnosu na Saintse :lol: bas ne pamtim kada me film vise iznervirao (mislim sjecam se ali I've said it before and I'll say it again, Deja Vu je mozda najgori profesionalni film snimljen u zadnjih 50 godina)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]