banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 10:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Sep 2013, 12:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Ljudi od 5 utakmica Spanci su nas dobili jednom 22, jednom 25 i sad 30. Nije to nedostatak volje nego razlika, djecu treba podrzati a ne pljuvati. Jebem ti srbe

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2013, 12:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Jesmo nezahvalni. Ova ekipa po imenima nije ni trebala da prođe u 2. krug. Nama je jedna od uzdanica Nedović koji u Evroligi šuta 35%, tako nešto, a za ove klince iz Mege je igrač sa renomeom i nekim iskustvom... Meni znači svaki dobar potez koji su napravili protiv Španaca, sve su to male pobjede. Kažu da je Kobi Brajant u jednom od prvih bitnih mečeva za LEjkerse ispalio 4 airballa za tri poena i izgubio utakmicu, ajmo malo realnosti. Jedino što mene boli od juče je to što su nam se španska govna pičkasto uvalila umjesto da igraju prvenstvo kao ljudi. Nadam se da će u narednim utakmicama bar neko od njihovih igrača dobiti ozbiljno po pički i sjebati karijeru. Trebalo je juče naši da naprave par nesportskih i ne dopuste iživljavanje, ali way too young su za to i ne treba ih kriviti.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2013, 12:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nije fazon u razlici ili u promasenih zicerima, fazon je sto nismo napravili ni jedan grublji faul, sto niko nije na sutu toliko udario npr Rodrigeza da ne moze slobodno bacanje pogoditi 7 dana, niko nije uvali lakat Gasolu u one njegove zvalje niti je odnijeo pickicu Fennandeza u reklame. To im se zamjera, ostalo nije vazno, Spanci su mnogo bolji.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2013, 12:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Realno, mi se nismo okrenuli i gubili smo 20 razlike. Na tu razliku uvaljavati lakat u zube, gurati u reklame je ciganski(spanski) mi nismo takvi niti cemo ikad biti. Mene to ne brine, znam da su u utakmicu usli sasjeceni i nisu pruzili sta treba. Da bi se tuklo od starta i grizlo treba uci u tekmu kako treba na pola je kasno.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2013, 12:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Skeva, jeste to trebalo, ali ko će :)
Da parafraziram Rodmana " I see a lot of boys there, not grown men". Bili su impresionirani i ne može im se to zamjeriti u ovim godinama.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2013, 12:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo npr. ima jedna situacija koja me odusevila, Kaliniceva blokada, sav svoj bijes je unijeo u nju, i da je promasio loptu i udario onog po ruci, siguran sam da bi onaj promasio oba bacanja i da bi lagano otisao na klupu, to je put, a ne neko usplahireno sklonjanje pred Spancima

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2013, 12:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2009, 12:30
Haniste je napisao:
Ljudi od 5 utakmica Spanci su nas dobili jednom 22, jednom 25 i sad 30. Nije to nedostatak volje nego razlika, djecu treba podrzati a ne pljuvati. Jebem ti srbe

+1

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2013, 12:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Evo npr. ima jedna situacija koja me odusevila, Kaliniceva blokada, sav svoj bijes je unijeo u nju, i da je promasio loptu i udario onog po ruci, siguran sam da bi onaj promasio oba bacanja i da bi lagano otisao na klupu, to je put, a ne neko usplahireno sklonjanje pred Spancima

Mene Kalinić oduševljava na cijelom prvenstvu, jedva da sam ga znao, znao sam ime ali nisam mu upamtio ni facu ni igre. Momak je sveprisutan, kad god je situacija u kojoj se lopta odbija i vidiš grčevitu borbu, tu je njegova glavudža. U napadu mu možda fali samo samopouzdanje, biće on vrlo koristan igrač. Čini mi se da nema izrazitu manu. Mnogo će značiti ABA njemu, Miciću, Krstiću. Ona dva Vasina poteza o kojima sam ranije govorio se ne bi postidjeli ni NBA hajlajtsi. Vrijeme radi za njih.

Evo Vase od 1:25, po burek šalje:

http://www.youtube.com/watch?v=qBUK0O4uXfM

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2013, 13:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Najbolja stvar kod Kalinica je da ce on tek napredovati :D . Lik nije sad neki ekstra talenat, ali nema sto kazes izrazitu manu (kao sto Vasa ima teske noge pa ne moze ispratiti ni moju babu u odbrani), plus sto mu je ovo prva ozbilja sezona u karijeri :)

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2013, 21:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Nisam znao sta da prokomentarisem jer mi jednostavno ona utakmica sa Spanijom nije bila jasna.Na stranu to sto je Spanija objektivno jaca ali da takav los dan svane i da tako lose sut ide,sacuvaj Boze.Paradoks jeste da smo mi pobjedili obje ekipe koje veceras igraju u finalu.Neko ce reci slucajno,mozda Francusku jesmo malo na srecu dobili ali jednostavno nas je islo a oni su bili jako losi.Litvaniju smo dobili zasluzeno jer je to bio prvi mec i nikakve kalkulacije nema jer svi zele pobjedu na startu,zar ne?Mi smo njih lagano uzeli.
Mladi momci,uglavnom vecina nema iskustva na ovakvim takmicenjima pa brzo udje voda u usi,sve mogu da razumijem, ali da dotle dodje da veliki broj suteva ne dodje do kosa uopste nego zavrsi sto bi se reklo u gol-autu,zaista je nerazumljivo.Sta je tu je,i ovo je ok.Gledo sam protiv Italije i drago mi je sto su odigrali konkretno nakon 2 losa meca ponovo pokazali neki dobar nivo bez obzira sto Italija nije neki veliki tim.Isao nas je sut dobro jer ako ekipa napravi skoro 50% u sutu za 3 poena,to je izuzetan ucinak.Protiv Spanije i Slovenije nije tako bilo i izgleda da je jednostavno dosta bitno kako te krene.Onaj play Ukrajine,crnjo onaj,ubio nas je u pojam.Covjek da je iz ringispila suto,pogodio bi tu vece i to,dok protiv Hrvatske nije bio to taj covjek.Jednostavno nije mogao nista.Ukrajince je tu vece na primjer ubio ljevoruki Krunoslav Simon,Ukic isto dobar,islo ih je,sut za 3 poena Hrvatska pravi preko 50% sto se bas ne vidja cesto a protiv Litvanije ne znam da li su imali 20-ak % a opet ove sralo sve.Tako vam je to,evo Litvancima nesto zakocilo veceras njihovo najjace oruzje i na pragu su poraza.
Dakle,nemamo sta biti ljuti na nase momke,obezbjedili smo ucesce na svjetsko prvenstvu a dotle treba raditi na samopouzdanju,mosta neke promjene u igrackom kadru napraviti i sa ovim momcima probati napraviti jednu respektabilnu ekipu ako se naravno opet nesto ne promjeni sto se tice odziva za reprezentaciju.Nemojte misliti da je sve ok kod nas.Nije i to opasno.Igraci se ne mogu izmedju sebe.Navodno neki ne pricaju sa nekima,neki nisu dobri sa selektorom itd itd ...ma nasa posla,zalosno.

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2013, 22:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Izgleda da je Krle zavrsio sa reprezentacijom :-?

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2013, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ђе то пише?!?!?!

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2013, 22:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Napisao on na tviteru

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2013, 22:53 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ja sam mislio da nece igrati ako se ne plasiramo na SP, ali nisam ocekivao da to uradi kada smo obezbjedili ucesce tamo.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2013, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ево видим пише и на Блицу, ма добро, није ништа експлицитно рекао, ја вјерујем да ће одиграти бар још сљедеће СП и Олимпијаду, кад за та такмичења саставимо тимчину, нико неће моћи пера да нам одбије.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2013, 11:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Велико ХВАЛА нашем највећем кошаркашком тренеру Душану Дуди Ивковићу!

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2013, 12:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
E jbg. :(
Ali opet, hvala mu na svemu!

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2013, 13:33 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Biće teško bez njega. To nam je bio najveći adut. Da mi je znati ko će sada doći.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2013, 13:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
gospodin covjek,hvala mu za sve.ladno je mogao uzeti neki milion a on se odlucio volontirati za nas tim.

ne znam ni sam koga bi volio da vidim kao njegovog nasljednika

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2013, 14:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://www.mozzartsport.com/vesti/ovo-je-duda-foto

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]