banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 21:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 63  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Sep 2013, 10:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Aha i slucajno dolazite na forum i podjebavate..
Uzivajte u pobjedama i pustite nas .
Mi znamo za koga navijamo i to se nece promijeniti ni da budete svjetski prvaci.

A o vjestackom nametanju cu tek napisati. Hvalite se navijacima kad su oni lojalni gradjani sto ne navijaju za zemlje u kojima zive i placaju porez :),a ovamo nas prozivaju kako bi trebali da budemo lojalni, sve trcimo.

Kazem vam uzivajte dok mozete a za plasman na SP ne brinite mi smo to vec vidjeli i dozivjeli

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 10:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2012, 18:46
jel ti to mene persiraš, bogati?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 10:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

takodje smo i kulturni :)

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 10:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

lijepo. al što sebe persiraš? da nijesi narcisoidan?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 10:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jesam :) ali to nema veze sa temom ....

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 10:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
aj mrakača razugli

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 10:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
mrakacha je napisao:
novinarska gamad

brigate reaguj...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 10:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

ima, kako nema. u tom persiranju se krije otprilike čitava životna filozofija prosječnog forumaša.
pročitaj moje i svoje postove još jednom. vidiš razliku: mi-ja, vi-ti, nas-mene, vas-tebe. moraš prestati biti kulturan da bi mogli normalno diskutovati.

@zgradavlade
evo, samo što nisam. fin je dan.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 10:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Haha ne brini ja sam iskompleksirani forumas, nemam nista u zivotu osim foruma :)

Persiranje mi je navika zbog posla jbg, inace sam kulturan sta ces :)

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 10:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

napisao sam prosječan, ne iskompleksiran.
eto, sad pišemo kao pojedinac pojedincu. vidiš da možeš. lijepo. šteta što moram ići (nadam se na zadovoljstvo @novevaroši). možemo diskutovati o fudbalu kad se vratim, ako ta igra nekog zanima? lijep pozdrav.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 10:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Maj 2012, 10:28
Ja ne vidim nista lose u tome sto Srbin navija za Srbiju. Sasvim prirodna pojava. Ali takodjer ne vidim nikakvog razloga da usput i ne navija za BiH i pogura istu ako treba.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 10:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

A da ipak pricamo o fudbalu, odnosno igri BIH koga to zanima

ove teme oko navijanja smo milion i jedan put pisali
Nikakva diskusija nece bilo koga natjerati da promijeni svoja opredjeljenja

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 11:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2013, 16:37
Da bilo bi lijepo pricati o fudbalu.O Izetu Hajrovicu i njegovoj lucidnosti i hrabrosti da u drugoj utakmici za BiH u trenutku kada je bilo biti ili ne biti opali onu bombu poslije 10-15 sekundi provedeni u igri.

O navijacima sve prepricano 1000 puta.Zaista vecini navijaca u BiH sto navijaju za BiH ne smeta sto Srbi navijaju za Srbiju a Hrvati za Hrvatsku.Al im smeta sto mrze BiH.To je neki moj utisak koliko pratim utakmice reprezentacije BiH.Niko nikoga niti moze niti zeli da natjera da navija za BiH.To je nemoguce.Ko bi mene natjerao naprimjer da navijam za FK Sarajevo? Pu pu daleko bilo ..............

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 11:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Brazil nikada bliže 8) . Jedina smo reprezentacija koja će direkno na SP, dok Hrvatska čeka baraž, a to je mač sa dvije oštrice. Srbija, Makedonija, CG, Slovenija nemaju šansi.
Nerazumijem ove prepirke, ko za koga navija. Absolutno nebitno, niti če BIH šta dobiti, niti izgubiti ako neko navija ili nenavija za nju. U Slovačkoj se sve vidjelo, i svaki puta kada igramo bilo gdje, kako se navija i koliko imamo navijča (absolutni rekorderi smo u Evropi po broju gostujućih navijača)
Eh sada, u Banjaluci je bilo nezamislivo da samo prije 10 god neko igra za BIH, pisale se razne peticije protiv igrača (Grujiča, Trivunoviča), a danas je to potpuno normalna stvar. 99% igrača Borca igra, ili je igralo za razne selekcije BIH, i narvno idemo dalje. Došao red na nas, da uživamo, da se radujemo največem uspjehu sporta u BIH, i osječaj je fantastičan :D :D

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 11:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
da li reprezentacija bih ima daleko najbolje navijače i najveću podršku od svih svjetskih reprezentacija,pogotovo na gostovanjima-ima

da li bih ima jednu od najtalentovanijih svjetskih reprezentacija,pogotovo od sredine prema naprijed-ima

da li su igrači bih uglavnom korektni i ok momci-jesu

da li volim da pogledam kad igraju i da li želim da pobjede-da

da li će ta reprezentacija ikad u mom srcu buditi bar 10% emocija kao srbija-neće

da li bi se išta promjenilo da u timu igra svih 11 srba i da na tribinima nema nijedne ljiljanke-ne bi

eto,to je neki moj lični stav,naravno samo moj...čak mislim da je i prilično pošten,jer licemjerno bi bilo da ja sad nešto naprasno mijenjam svoje stavove kad sam se borio protiv takve bih,za nezavisnu republiku srpsku....doduše,nisam uspio,ali ne moram sad biti ni hinja i postati fan bih...

a što se tiče vas,mislim da se nešto i previše suzdržavate sa tim zastavama i previše gledate ko će šta reći....očito je da tu reprezentaciju srcem i dušom doživljavate samo vi,i poneki desnica radivojević i željko komšić....zato,ponosno istaknite tu ljiljanku,to vam najiskrenije kažem...pogotovo sad kad su sve maske pale i kad se svi smiju onoj priči "de ba,svi smo raja,nije važno ko je koje nacionalnosti,samo ljaksani gledaju na to"...naravno,mislim na ovo što se čitav bošnjački korpus mobilisao pred ovaj popis stanovništva da se slučajno ko ne bi pogrešno izjasnio,ne žaleći ni novca za hiljade autobusa i ne prezajući čak ni od najjadnije zloupotrebe dječice u cilju nacionalnog osvještavanja :(

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 11:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
I kod mene je kao kog Schlagera, ono drago mi je kad uzme Bosna i ne mrzim je kao sto je Miske napisao, ali nije to to.
Nego Behar, kako to da CG nema sanse? Ljudi imaju isto utakmica kao Engleska i samo bod manje.. Dobro, u toj grupi svako moze biti i prvi i cetvrti, sudeci po trenutnom stanju, ali opet, ne mozes reci da oni nemaju sanse. :)

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 11:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Prigovor, i Slovenci imaju šansu za baraž :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 11:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Schlager je napisao:
da li reprezentacija bih ima daleko najbolje navijače i najveću podršku od svih svjetskih reprezentacija,pogotovo na gostovanjima-ima

da li bih ima jednu od najtalentovanijih svjetskih reprezentacija,pogotovo od sredine prema naprijed-ima

da li su igrači bih uglavnom korektni i ok momci-jesu

da li volim da pogledam kad igraju i da li želim da pobjede-da

da li će ta reprezentacija ikad u mom srcu buditi bar 10% emocija kao srbija-neće

da li bi se išta promjenilo da u timu igra svih 11 srba i da na tribinima nema nijedne ljiljanke-ne bi

eto,to je neki moj lični stav,naravno samo moj...čak mislim da je i prilično pošten,jer licemjerno bi bilo da ja sad nešto naprasno mijenjam svoje stavove kad sam se borio protiv takve bih,za nezavisnu republiku srpsku....doduše,nisam uspio,ali ne moram sad biti ni hinja i postati fan bih...

a što se tiče vas,mislim da se nešto i previše suzdržavate sa tim zastavama i previše gledate ko će šta reći....očito je da tu reprezentaciju srcem i dušom doživljavate samo vi,i poneki desnica radivojević i željko komšić....zato,ponosno istaknite tu ljiljanku,to vam najiskrenije kažem...pogotovo sad kad su sve maske pale i kad se svi smiju onoj priči "de ba,svi smo raja,nije važno ko je koje nacionalnosti,samo ljaksani gledaju na to"...naravno,mislim na ovo što se čitav bošnjački korpus mobilisao pred ovaj popis stanovništva da se slučajno ko ne bi pogrešno izjasnio,ne žaleći ni novca za hiljade autobusa i ne prezajući čak ni od najjadnije zloupotrebe dječice u cilju nacionalnog osvještavanja :(

Drug imasli ti Caps Lock na tastauri,jedva skonta ovo "bih" :D ili ti nekako mrsko to :D :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 11:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Vidis da nema ni jednog velikog slova, ne samo tu. ;)

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 13:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2013, 22:23
Prema reprezentaciji BiH imam osjećanja kao prema reprezentacijama Estonije, Novog Zelanda ili Kine, ali me zanima da li su ovi ljudi koji tu pišu afirmativno o njima takođe otišli i na neki npr. škotski, češki ili albanski forum i tamo pisali o reprezentaciji BiH, ili samo ovdje, ne računajući vlastite forume.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 63  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]