banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 07:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170 ... 653  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel IPTV
PostPoslato: 10 Sep 2013, 05:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Daky je napisao:
Iako nisu pravi kablovski kanali, mislim da su u BiH najgledaniji Nova i RTL (ako izuzmemo zemaljske bh kanale). A od ovih kablovskih SK nije sigurno jer ga nema većina stanovništva, kao ni Ultra. Možda Arena i Minimax.

Ma kakva Nova i RTL, niđe veze, a ionako sve što im je popularno bude zamračeno. U RS su ubedljivo najgledaniji RTS1 i B92, a sad i ovi silni Pinkovi, to od opštih kanala, a specijalizovani naravno dečiji (Minimax, jer su deca najvernija publika), Arene i mislim kanali sa narodnom muzikom (DM SAT, BN Music i sl. jer su stari ljudi isto jako verna publika). :)

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2013, 08:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Braneee je napisao:
Ташко je napisao:
Da mtel ima neki kanal koji prenosi Premiership, imali bi puno vise korisnika i imali bi puno zadovoljnije korisnike.

i cempionsip, bio bih spreman platiti jos 10-15 km mjesecno... ocam

Ova dva prvenstva i Primera :D ne idu zajedno, kod nas, bez SK paketa. Saglasan sam sa vama gospodine Brane oko ove gore cijene paketa. Ocekujem u subotu opet onaj specijal tamo. Samo sada pokusaj da bude preko 80%.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2013, 08:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Ja stvarno ne shvatam cemu tolika kuknjava za englezima i sport klubom...npr Open paket(internet +iptv +- fixna) ...tu imate internet od 4.5mbs ...sto omogucava jako dobar streaming sa neta...ukljucite hdmi kabl racunar-tv i cao...a kad je engleska liga u pitanju...stvarno imate sve utakmice u JAKO JAKON dobroj rezoluciji....SOPCAST ACESTREAM itd...neki dan sam gledao formulu u HD rezoluciji...fenomenalno ...

Naravno...velika zahvalnost braci rusima

Tako da...mtel open peketi uopste nisu losi...nek jos ubrzaju intrnet...i to je to

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2013, 09:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
wizzy_bl je napisao:
Ja stvarno ne shvatam cemu tolika kuknjava za englezima i sport klubom...npr Open paket(internet +iptv +- fixna) ...tu imate internet od 4.5mbs ...sto omogucava jako dobar streaming sa neta...

Slika

dukicas je napisao:
Ma kakva Nova i RTL, niđe veze, a ionako sve što im je popularno bude zamračeno. U RS su ubedljivo najgledaniji RTS1 i B92, a sad i ovi silni Pinkovi, to od opštih kanala, a specijalizovani naravno dečiji (Minimax, jer su deca najvernija publika), Arene i mislim kanali sa narodnom muzikom (DM SAT, BN Music i sl. jer su stari ljudi isto jako verna publika). :)

Govorili smo za teritoriju cijele BiH, a u FBiH sigurno RTS nije gledan koliko je ovde, većina operatera ima samo SAT verziju kanala.
RTS jeste gledan, a i ovde mnogo ljudi koje znam više gledaju RTL nego RTS baš zbog atraktivnijeg filmskog i serijskog programa (ako izuzmemo turske serije), a Novu gledaju uglavnom ljubitelji turskih serija, tako ova gledanost da dva kanala ni u RS sigurno nije zanemarljiva. A za B92 ne znam stvarno, nisam čuo da ga neko mnogo gleda.

Ali sve u svemu, mi samo možemo nagađati koji kanal je najgledaniji sve dok se ne pojave prave informacije, koje sigurno neće doći uskoro. :wink:

Poslednji put menjao Daky dana 10 Sep 2013, 09:16, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2013, 09:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
_Felix_Moses_ je napisao:
SportKlub! Hocu, hocu, hocu!!! :bounce:

U potpunosti se slazem.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2013, 09:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
A sta vam dodje taj streaming?

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2013, 09:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To ti je ono kada gledas utakmicu i pustis Semsu da pjeva Izdali me prijatelji, izdao me brat. Zato sto ne mozes da slusas one komentatore iz Rusije, ako je u pitanju SC.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2013, 09:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nemam sta nagadjati koji su kanali najgledaniji, kad su to sportski. To jes' sportski dogadjaji su najgledaniji.

Kad ce parenje kolibrija u Kambodzi, kamiondzije Aljaske ili "Karlitov put" gledati 30% nacije?
Sem filmova, ostali program je uglavnom nebitan pri izboru operatera. Donekle muzika.
Sve ostalo je sablon i u pet deka.
(Pardon, Farme-Grandove i ostala govna imamo svuda u ponudi, a da nije tako oni bi bili primarni faktor u ovoj zoni sumraka)

Sta ce vam muzicki kanali, upalis YT i pustis sebi koju god hoces pjesmu i koliko god puta. Jos bolje.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2013, 09:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sta ce ti Englezi, kao da neko gleda Liverpul. :P
Dobro je da imamo AS paket. Sada pocinje LS, utorak i srijeda multiprenos. Ove ostale lige, kao do sada, uz pomoc SC. Dok ne dobijemo SK paket za nekih 15-ak godina.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2013, 13:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2009, 12:30
"Open IPTV platforma bogatija je za još jedan TV kanal. U ponudi osnovnog Open IPTV paketa od 10. septembra 2013. godine je kanal Sky+.

Osim informativnog programa, koji je njegov zaštitni znak, Sky+ posebnu pažnju posvećuje kulturnim, zabavnim i sportskim sadržajima. Kanal možete pronaći na poziciji 034.

Riječ je o novom kanalu, i stoga da bi bio vidljiv, potrebno je da pretplatnici na daljinskom upravljaču pritisnu tipku HOME."

http://teve.ba/article/16201/novi-kanal ... n-iptv-u-1
to je izgleda ovo: http://www.rtvforum.net/thread-2260.html

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2013, 19:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kad sam mislio da su ubacili sve nazovi kanale, oni uvijek dokažu da nisam u pravu.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2013, 20:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2009, 12:30
Daky je napisao:
Kad sam mislio da su ubacili sve nazovi kanale, oni uvijek dokažu da nisam u pravu.

slazem se...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2013, 22:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Ташко je napisao:
Nemam sta nagadjati koji su kanali najgledaniji, kad su to sportski. To jes' sportski dogadjaji su najgledaniji.
Kad ce parenje kolibrija u Kambodzi, kamiondzije Aljaske ili "Karlitov put" gledati 30% nacije?

Godinama su kod nas najgledaniji sadrzaji - sportski sadrzaji. I tu nema ama bas nista cudno. Zanimljiva je ova anketa. Jeste da je prosle godine Srbija bila domacin EP u rukometu, ali da i rukometasi i Nole koji je doduse harao prosle godine pa cak i vaterpolisti i odbojkasi budu ispred fudbala je veoma zanimljivo. Najgledanija fudbalska utakmica nije ni u top 10. Cini se da je narod ipak vise zeljan reprezentativnih uspjeha od klasicnog pracenja sportskih sadrzaja.

dukicas je napisao:

Sve je nagadjanje, jer rezultate anketa niko nije javno objavio, ali bi ti sa ovim mogao biti jako blizu istini. Vec sam rekao interne rezultate jednog manjeg kablovskog operatera. Znaci RTS pa deset mjesta prazno pa ostali, sto i meni zvuci logicno. Nova i RTL mozda nekad jesu bili i gledani, dok su isli analogno zemaljski i dok je broj kablovskih korisnika u gradu bio priblizno jednak broju osnovaca u omanjem banjaluckom selu. Danas, kada mnogobrojni kablovski korisnici, imaju mnogo veci izbor, a pomenutih vise nema bez dodatnih spravica, uopste me ne bi iznenadilo kad bi prvi rezultati pokazali da su Pinkovi kanali odskocili kao sto su recimo FOX-ovi kanali odskocili svagdje gdje se nalaze u ponudi. Za Minimax takodje vjerujem da je puno gledan, kao i za Arene, koje su ovdje dostupnije od Sport kluba, za razliku od Srbije. Ipak sve su samo nagadjanja, i dok se ne objavi piplmetarsko istrazivanje gledanosti kablovskih kanala u Republici Srpskoj, mozemo samo iznositi krajnje subjektivno misljenje na ovu temu.

Ташко je napisao:
A sta vam dodje taj streaming?

Barsa je napisao:
To ti je ono kada gledas utakmicu i pustis Semsu da pjeva Izdali me prijatelji, izdao me brat. Zato sto ne mozes da slusas one komentatore iz Rusije, ako je u pitanju SC.

:thumbup:

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 05:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Даки, већина серијског садржаја на РТЛ и Новој су замрачени у кабловским оператерима у БиХ и толико о томе, једино остају филмови, а откад је дошао Пинк са својих 7-8 величанствених филмских канала и то им је пало у воду тако да нема ту о чему причати.

П.С. Ко од вас има и Елту у БЛ??? ако би неко био вољан да ми преко пп одговори на моја нека питања. Знам да има тема ''све о Елти'' али та има 515 страница а ако питам тамо нешто биће главни одговор да се о томе писало и још ће се људи посвађати, јер ће неко викати да је супер а неко да је ђубре. Треба ми неко објективан, а да користи и Елту. Друг или Копилефт јесте ли то можда вас двојица??? :)

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 18:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nova TV zabranila emitovanje za BiH. U pismu nije naveden m:tel, kao ni BH telekom i HT Mostar.

http://teve.ba/article/16212/nova-tv-za ... anje-u-bih

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 19:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
ajd kosarku sto zamracuju ali zasto zamracuju odbojku kad niko ne prenosi.....fuj

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 19:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
dukicas je napisao:
Треба ми неко објективан, а да користи и Елту. Друг или Копилефт јесте ли то можда вас двојица??? :)

Nemas frku, ne radim u m:telu. Imam analognu i digitalnu Eltu, Total TV, Astru 19,2, Astru 28,2 i DVB-T. Objektivan, valjda.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2013, 17:40 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Maj 2013, 17:56
ma sad pored ovoliko pinkova i netreba nova i ne trebaju mi ni ostali hrvacki kanali. Vratite Extreme Sports u sporcki paket šta će on u plus paketu

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2013, 18:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
nisam pratio ovu temu, al me interesuje kolko sam skontao iznajmljivanje dodatnog st.boxa je sad 4 KM? I zna li neko jesu li sa hdmi?

Poslednji put menjao dtkbl dana 12 Sep 2013, 18:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2013, 18:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

dtkbl je napisao:
I zna li neko jesu li sad sa hdmi?

Neko je ovdje pisao da su stigli ovi novi. Citaj i trazi. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170 ... 653  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]