banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 06:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Sep 2013, 23:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Nije Krstic lose odigrao, Krstic je odlicno cuvan veceras i dozvoljenim i ne dozvoljenim sredstvima na njemu je napravljeno hrpa faulova i dosudjenih a pogotovo onih sto nisu dosudjeni, vidjelo se da gubi zivce zbog toga i zato je sjedio na klupi. Zakazali su drugi koji su trebali povuci i odvuci paznji mak. odbrane od Krstica samim tim i on bi imao vise prostora ovako 60% napada je spustano na njega i oni ga ladno udvoje ostali ne mogu pogoditi olimpijski bazen iz daljine. Jedva stvar mi je upala u oci a to je da Stimac treba vise da igra, momak grize kada udje i daje neku pozitivnu energiju kada ne ide nikoga, mada nije za duzi boravak na terenu ali svakako treba dobijati sansu.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2013, 23:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ma nije tu niko zakazao...sudije su njima malo na pocetku dali vjetar u ledja...ovi su to iskoristili...usli u seriju koja je prerasla u "bacimo sporet i on udje kroz obruc"....nasi se iznervirali i cak i u momentima kad smo dobro igrali falilo nam je malo srece...Krsticu se ne moze desit da dvije utakmice onako lose odigra...nije on Olajuwon al promasio je sve i jedan horok i poluhorok...ja bi na njegovom mjestu premjerio onaj obruc da vidim sta nije u redu sa njim...naprosto se takve utakmice dese...nije to nista novo ni staro...

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2013, 23:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Iskreno ja se pribojavam Letonaca jer ta divlja kosarka koju oni igraju nama nikada nije lezala, ne smijemo dozvoliti da razmasu da pocnu gadjati sa svih pozicija jer tada su jako opasni. Jedno sam siguran, da ce utakmica biti dobro pripremljena. Nadam se da Markovic nije povrijedjen.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2013, 00:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
http://sport.blic.rs/eurobasket-2013/vesti/184230/Ivkovic-Moja-odgovornost-za-poraz-najveca-plasman-u-drugu-fazu-veliki-uspeh

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2013, 00:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Gospodin, iako je vjerovatno on najmanje kriv za ovaj poraz.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2013, 09:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Nema krivca za poraz!
Jednostavno Makedonci jaci pod obručima sa više iskusnih igrača! Dobili bi nas 9 od 10 utakmica uvijek u ovom sastavu!

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2013, 09:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Na zalost i ja sam stekao ovaj utisak. Jos ovako los dan Krstica, malo sudijskih intervencija i onda sve ide na vodenicu, mora se priznati, sjajnim Makedoncima.

Usput evo na netu vec imamo sve tri utakmice. :wink:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4Z_svOCOHro[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hNXCwZ0kUP4[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z5hN8TVmEN4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2013, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Не знам шта ми теже пада, пораз од слабије репрезентације или ово форумско лупетање. Какви црни Македонци, изгубили смо зато што смо промашили 20 трица, слободна бацања такође лоша, двојке испод 50%, Крстић промашивао оно што обично погађа... једноставно, лоша утакмица. Оно што би се у нормалним околностима десило у 9 од 10 утакмица јесте да измељемо Македонце у посљедњој четвртини јер имамо много дужу клупу и млађе играче.

А једва чекам сутрашњу утакмицу БиХ - Македонија, да видим оће ли Един опет да влажи гаће на сваки МекКејлебов потез.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2013, 13:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ma šta vam je ljudi, loše odigrali i ćao. Dobro je što je ovo prva pobjeda Makedonaca, pa se moraju dobro pomučiti za prolaz dalje.
Ajmo mi uzeti ove dvije.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2013, 14:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Otkad su Mekkejleb i Pero Antic Makedonci !!??? Meni je vise pun k..c tih malih naroda koji na tudjim jaslama grade svoje arhetipsku mitologiju i lijece svoje frustracije kroz sport, isto je sa Crnom Gorom, Hrvatskom, Slovenijom. Das drzavljanstvo nekim likovima i onda mases kako si toboze uspjesan. Ako Srbija u fudbalu ili kosarci da drzavljanstvo nekom ko nije rodjen ovdje , ja vise za tu selekciju ne navijam.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2013, 14:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
To doktore!
I ja rekoh, nismo mi od Makedonaca izgubili.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2013, 14:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Biljezim se sa stovanjemmmm...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2013, 14:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
Otkad su Mekkejleb i Pero Antic Makedonci !!??? Meni je vise pun k..c tih malih naroda koji na tudjim jaslama grade svoje arhetipsku mitologiju i lijece svoje frustracije kroz sport, isto je sa Crnom Gorom, Hrvatskom, Slovenijom. Das drzavljanstvo nekim likovima i onda mases kako si toboze uspjesan. Ako Srbija u fudbalu ili kosarci da drzavljanstvo nekom ko nije rodjen ovdje , ja vise za tu selekciju ne navijam.

Šta ti znaš, možda je Mekkejleb potomak crnih robova koji su gradili Makedoniju Filipa II !!!

Slika

Potpis na post.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2013, 15:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2013, 22:23
Pero Antić je rođen i odrastao u Skoplju...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2013, 17:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nije svako ko se rodi u štali konj.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2013, 17:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Gore je napisano da je Antiću dato državljanstvo Makedonije naknadno da bi Makedonci liječili svoje frustracije kroz sport, što nije tačno.
Osim što je rođen u Makedoniji, prošao je sve njihove omladinske selekcije do seniorske reprezentacije.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2013, 17:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Između ostalog, neki daju državljanstva , a neki nisu ono što im se nakačuje, jel jasno ( btw, Antićev otac je takođe rođen u Makedoniji i nekad davno je igrao košarku u prvoj B ligi)? radi se o kolopletu nacionalnog preseravanja malih naroda koji pokušavaju kao kancer isisati životne sokove iz drugih i onda tako parazitski životariti. Slovenija je tu drastičan primjer. Prvi su kenjali protiv južnjaka, a selekcije su im bile prepune tih istih 'južnjaka'. Tu su im dobri. WTf ? Ne vidim čemu tvoje obrana njihove postavke, možda si iz Makedonije ?

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2013, 17:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Za hrvatsku fudbalsku reprezentaciju igrali su Bosko Balaban i Milan Rapajic a sada i Danijel Subasic koji su Srbi, za Srbiju Ljajic, Sulejmani, prije i Nadj i Kezman (SiCG) koji svakako nisu Srbi, a svi su rodjeni i odrasli u tim drzavama, tako i ovaj slucaj sa Perom Anticem...to ne moze da se poredi sa McCalebom.
A nije tacno ni da samo "male" reprezentacije to rade, Spanija ima Ibaku i Mirotica, svaka reprezentacija osim Srbije na ovom evropskom prvenstvu ima barem po jednog naturalizovanog stranca ili nekog ko etnicki ne pripada tom narodu ali je rodjen tamo...
Hocu da kazem da se ne moze porediti slucaj Pere Antica koji je rodjen u Makedoniji i prosao U-16, U-18 i U-20 selekcije Makedonije sa McCalebom koji je pao sa neba.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2013, 17:54 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Jovo sereš bez potrebe. Antić rođen i odrastao u Makedoniji i ima svako pravo da igra za tu reprezentaciju. Je l' Ibrahimbegović ne treba da igra za ŠveCku, a Karabatić i Golić za Francusku? Možda Novicki treba da igra za Poljsku, a ne Njemačku? Toni Parker, rođen u Belgiji, otac mu Amerikanac, a majka Holanđanka igra za Francusku....

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2013, 17:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A za koga su to onda Kezman i Nadj mogli igrati, osim za SiCG?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]