banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 12:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 666, 667, 668, 669, 670, 671, 672 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Avg 2013, 11:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
sad kad uz bajkovica,vesovica,kasalicu,daudu,pecnika,savicevica zaigraju arauho,omega i kompanija,bice vise srba u benfici nego u zvezdi :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2013, 19:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Uuuuuuu kakva asistencija Jankovica veceras

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2013, 19:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
je li to tole ode u legendu na kraju prvenstva?

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2013, 16:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:450895-Mihajlovic-Video-sam-se-sa-Maticem-mozda-bude-na-spisku

Koja je sada strana? :)

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2013, 18:08 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Sep 2008, 14:17
Организован превоз из Бања Луке високо-туристичким аутобусом по цијени од :
65 км (превоз и карта за сјеверну или јужну трибину),

Карата још мало има, па можете ме контактирати и приватном порукуом или на ФБ.

Информације и резервације на https://www.facebook.com/republika.srpska

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 19:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Ништа од Ришаира... :(

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2013, 10:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=J_op9oCx_i8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2013, 11:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Pozvani igrači:
Golmani: Vladimir Stojković, Damir Kahriman, Branimir Aleksić.
Odbrana: Antonio Rukavina, Branislav Ivanović, Neven Subotić, Milan Biševac, Aleksandar Kolarov, Nenad Tomović, Matija Nastasić, Nikola Maksimović.
Sredina terena: Ivan Radovanović, Ljubomir Fejsa, Luka Milivojević, Radosav Petrović, Nenad Krstičić, Nemanja Matić i Dušan Basta.
Napad: Filip Đuričić, Dušan Tadić, Lazar Marković, Zoran Tošić, Miralem Sulejmani, Aleksandar Mitrović i Filip Đorđević.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2013, 14:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
http://www.sportal.rs/news.php?news=108370
Evo nama opet Scepakadabre.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2013, 21:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Hoce li ko ici u Beograd gledati utakmicu?

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2013, 21:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Citiraj:
Низ безбедоносних мера које ће важити за предстојећу утакмицу
У циљу организационих припрема за квалификациону фудбалску утакмицу између репрезентација Србије и Хрватске, за Светско првенство у фудбалу Бразил 2014, која ће се одржати 06.09.2013. године са почетком у 20,45 на стадиону ФК „Црвена звезда" у Београду, дана 22.08.2013. године, у просторијама ФСС, са почетком у 12,00 сати, одржан је организациони састанак. Састанку су присустовали представници ФСС задужени за безбедност, представници полиције и БИА, комесар за безбедност ФК „Црвена звезда" и представници Агенције „Инекс Имогард" која ће бити ангажована на овој утакмици.

Током састанка размотрени су сви аспекти везани за безбедно одигравање фудбалске утакмице и дефинисане конкретне безбедоносне мере. Посебан акценат је усмерен на рад са навијачима и њихово потпуно информисање са безбедоносним и другим мерама које су дефинисане Законом о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама.

У циљу додатног информисања навијача и избегавања непотребних и непожељних
ситуација подсећамо навијаче на следеће:

- Око стадиона ће бити постављена безбедоносна ограда на којој ће бити 7 пролаза, на којима ће бити вршена контролу поседовања улазница (Шема у прилогу).
- Прстен унутар ограде и стадиона омогућиче слободно кретање навијача,
- Навијачи за западну трибину моћи ће да користе пролазе на источној страни, чиме би се избегла гужва испред западне трибине.
- Отварање капија стадиона "Црвена звезда" је у 18,00 сати, а прилази улазима на којима ће се вршити контрола биће посебно дизајнирани.
- Да навијачи ранијим доласком на стадион могу избећи непотребну гужву, а у циљу њихове забаве организатор утакмице је приредио посебни програм.
- Контролу улазница и преглед лица вршиће редарска служба, уз коришћење електронских читача. Право уласка у стадион биће одузето лицу које одбије контролу или преглед редарске службе.
- У складу са Законом о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама право уласка у стадион имају лица која поседују улазнице и личне карте, док лица млађа од 16 година могу ући уз пратњу родитеља или старатеља.
- Улазак у стадион биће ускраћен лицу које својим понашањем или стањем указује да може проузроковати било који облик насиља, односно лицу коме је од стране правосудних органа изречена мера забране присуствовању спортским приредбама.
- У складу са предходним договром оба фудбалска савеза, улаз на трибине биће усраћен навијачима репрезентације Хрватсдке.
- На огради око сектора терен не могу се качити транспаренати који би ометали рад редара и службених лица.

Такође подсећамо навијаче да у стадион није дозвољено унети:

- ватрено оружје;
- предмет било које врсте, који би се могли користити за сечење, убод, ударац и други облик повређивања;
- боце, чаше, конзерве и посуде, било које врсте, као и других предмета израђених од чврсте амбалаже, стакла или било којег другог матеијала који се може повредити друго лице;
- пиротехничка средства (ватромет, димни прах, димне или друге пиротехничке бомбе);
- алкохолно пиће, психоактивне супстанце, лекове или стимулантсе;
- расистички, екстремистички, политички и материјал који правда и позива на насиље;
- заставе или транспаренте веће од 2 метара. Мање заставе и транспаренти дозвољени су под условом да су израђени из материјала који се сматра незапаљивим, у складу са националним прописима и стандардима;
- гасни спреј, хемијске и супстанце које су штетне за здравље или су врло лако запаљиве;
- незграпне предмете (веће од 25цм x 25цм x 25цм) као што су: лестве, столове, столице, кутије, велики торбе и руксаке, спортске торбе и кофере;
- велике количине или роле папира;
- остале предмета који би могли нарушити безбедности лица или причинити материјалну штету.
Унутар стадиона забрањено је:
- продавати робу и улазнице, дистрибуирати штампани материјал, излагати збирке, вршити друге промотивне или комерцијалне активности;
- успињање и седење на огради око сектора терен,
- улазажење у сектор терен;
- бацање предмета или течности;
- паљење ватре, испаљивање ватромета, петарди, димних прахова, димних бомби или други пиротехнички средстава;
- вређање, истицање или ширење политичке, расистичке пропаганде, слогана и грбова;
- ограничити или ометати подручја намењена за пролаз и излази у случај нужде;
- писати, бојити или нешто ставити на структуралне елементе, инсталације или путеве;
- вршити нужду, осим у санитарним просторима
- стајати на месту за седење;
- поступати на начин који се може тумачити према другима као провокативан, претећи, увредљив или дискриминантан;
- употребити материју која може проузроковати веће негативне последице (отрови, опасне и запаљиве материје и др);
- изазвати претњу по живот или сигурност себи или другима, угрозити било кога другог и проузроковати штету;
- улазак у рестриктивна подручја (свлачионице, функцијске просторије, ВИП и медијска подручја, итд.), који су затворене за јавност или за приступ неовлашћених лица;
- вршити застрашивање, принуду, вређање или провокацију други људи, укључујући судије, играче, званичника клуба, безбедносне и редарске службенике;
- вршење опструкције редарске службе, полиције, ватрогасаца и медецинске службе;
- конзумирање алкохол и других супстанци које могу утицати на понашање;
- одношење, оштећење и неовлашћено коришћење садржаја на стадиону и
- ношење маски које спречавају идентификацију лица.

На крају подсећамо да свако лице које уђе у стадион мора поштовати и поступати по упутствима организатора, редарске службе, полиције, ватрогасаца, службе медецинске помоћи и официјелног спикера на стадиону. Свако ко се не придржава упутстава издатих од наведених лица биће му ускараћено право боравка на стадиону и против истога ће бити предузете законом предвиђене мере.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2013, 21:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ide li ko? Ja cu tek u Beograd stici oko 7, ne vjerujem da cu prije, ima li ko kakva iskustva kako da bbezbolnije dodjem do ulaznica, posta nisam stigao obezbijediti nekog da mi kupi ovih dana?

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2013, 22:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne brini skeva,nece sigurno biti pun stadion.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2013, 22:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma znam, ali znaju lopovi zatvoriti ranije blagajnu iako je poluprazan stadion, samo da se i oni utale preko tapkarosa, pa mi valja pljunuti bar 50% vise za kartu.

Nadam se da nece biti problema

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2013, 22:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ako uzmeš kartu na vrijeme, ulaziš bez problema, ništa posebno nisu na ulazu. Ovako na seru preko novina, a samo te malo pipnu i prođeš. Ja bio 3 na reprezentaciji i uvijek ista priča.

A što se tiče ulaznice, vrlo vjerovatno će tad biti gužva na blagajna i to ogromna. Ako imaš nekog u BG, nek ti kupi po danu ulaznicu. Tad će biti mrka kapa za karte...

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2013, 22:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

marakana prima 55 000 gledalaca,a ja sam uvjeren da nece biti ni 35-40 000.....

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2013, 22:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa neće da, ali će oko 18-20:00 biti mrtva gužva za kartu...

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2013, 19:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

moram priznati da jako cijenim ove hrvate!

kako nas samo lukavo,latinski omeksavaju pred utakmicu...sutra u nisu pred 8000 gledalaca ce igrati na jednoj strani zvone boban,dario simic,goran vlaovic,mario stanic,robert jarni,a na drugoj bata mirkovic,mateja kezman,dejan govedarica,dejan stankovic...

a sjetite se samo vokabulara uoci martovske utakmice u zagrebu,stavranja zapaljive atmosfere,izjava onog djubreta stimca o domovinskom ratu i oluji,a sad kad radi guza odbija na pressu da prokomentarise i ove nemire u vukovaru oko dvojezicnih tabli,kaze "pustite nas da samo igramo fudbal"!!!!....

mozeli iko od vas dan prije te martovske utakmice zamisliti naprimjer u splitu neku utakmicu humanitarnu,ili bilo kakvu utakmicu veterana,kao ovu sutra u nisu? :( :(

i naravno,za kraj,moje standardno pitanje,da li mozemo biti gluplji uopste? :-?

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2013, 19:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Pa ne moramo mi biti šupci ako oni jesu,njih više boli i grize ovo što ne obraćamo pažnju puno na njih..

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2013, 19:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ti si mlad,i treba tako da razmisljas i ne opterecujes se glupostima...ali za mene ce zvone boban i igor stimac dok sam ziv ostati samo psi,i nista drugo.

svaka cast i jarniju,sukeru,vlaovicu i ostalima koji su bili uz svoj narod,ali nisu srpske stanove minirali po splitu i davali koljacke izjave,ali ovaj boban da mi dolazi igrati humanitarnu utakmicu u nis je meni dno dna! :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 666, 667, 668, 669, 670, 671, 672 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]