banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 13:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 151 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Avg 2013, 21:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Sjajna vijest, on je prirodna zvijezda, stvoren za Farmu.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 21:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Pazi ti Pressu naslovnice, pa Kurir, Treće oko i Zona sumraka su bečka škola za njih!

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 21:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Slađa i Zmaj sudar titana :)

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 07:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Наш најмањи проблем је Змај. Змај је још и добар...Честит и вриједан домаћин, није он крив што добија простор...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 07:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Zmaj od Šipova, znate onaj, kao Zmaj Jova samo što nije Jova nego je iz Šipova.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 08:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Farma, BB, i slična sra*a su samo drugi naziv za dobro poznati show "hljeba i igara". Te emisije su dno dna i trebaju ih ukinuti. Da je veća stopa zaposlenosti šipak bi neko gledao to smeće.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 08:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jesi li čitao ti 1984?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 09:00 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
neizreverbiliziran je napisao:
Jesi li čitao ti 1984?

Informisao se jesam ali je nisam čitao i znam da je danas živimo! Čitav novi svjetski poredak neodoljivo podsjeća na Orvelovu 1984.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 09:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Predajnik Pinka minirati i kraj priče.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 13:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

komplet intervju :)
http://www.pressrs.ba/sr/magazin/dzet-s ... ama!+.html

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 15:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
NenadV je napisao:
Farma, BB, i slična sra*a su samo drugi naziv za dobro poznati show "hljeba i igara". Te emisije su dno dna i trebaju ih ukinuti. Da je veća stopa zaposlenosti šipak bi neko gledao to smeće.

Samo bez hljeba.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 16:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Pa eto, u SAD nezaposlenost nije problem, pa gledaju te emisije i više nego mi. Nije problem višak ili manjak vremena, nego to što većina ne zna šta će sa njim kad ga ima "slobodnog", ma koliko ga ima, a to je zato što ne zna šta će sa sobom. O problemu slobodnog vremena se danas pišu sociološke studije, dakle neki ljudi troše svoje radno vrijeme kako bi dokučili šta raditi sa "slobodnim" vremenom :D U korijenu svega je zapuštenost nas samih, nebriga za ličnu kulturu, što vodi ka općem sunovratu kriterija, između ostalog i estetičkih. Dakle, ne treba Pink spaliti, treba da se samozapalimo, kao Jan što se zaPali(h) :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 16:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gotova rekonstrukcija, a počinje i Farma. Slučajno se poklopilo.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 16:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ZMAJ OD ŠIPOVA: Ekrem je nula, sahrana mog oca je popularnija od Titove! (Video)

Citiraj:
Nakon što smo juče objavili video u kom Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, najavljuje svoje učešće na “Farmi“ danas vam donosimo nove detalje o njegovom eventualnom učešću u najgledanijem šou programu na ovim prostorima.
U radio intervjuu koji je nedavno dao za Radio Antena M iz Podgorice, popularni Zmaj kaže da je spreman da napusti svoju farmu da bi išao na Pinkovu samo kako bi pokazao svoje sposobnosti i umijeće jer je on prema sopstvenim riječima “rođen za Farmu“.
Komentarišući rijaliti zvijezdu i višestrukog učesnika “Farme“ Ekrema Jevrića, Ilija je rekao da je on nula za njega u svakom pogledu, te da mu nije jasno kako su pojedini anonimusi i antitalenti poput njega stekli toliku popularnost.
Zmaj od Šipova kaže i da se čudi zašto ga vlasnik televizije PINK Željko Mitrović nije ranije zvao ranije, i da bi ova “Farma“, ukoliko on bude učesnik, mogla potući sve rekorde gledanosti.
Između ostalog, Ilija je podsjetio da je sahrana njegovog oca bila planetarno popularna uporedivši je čak sa sahranama Josipa Broza Tita i Željka Ražnatovića Arkana.
Na kraju Ilija smatra da bi ulazak u popularni rijaliti bila i odskočna daska za njegovu karijeru.
(Istinito)

http://istinito.com/index.php/magazin/z ... video.html

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 17:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Popke, ja bas mislim da treba spaliti predajnik kad vec nema cenzure u plasiranju takvih i slicnih stvari.
A zasto, zato sto gledaoci bez preduboke analize i s povjerenjem prihvataju ono sto im se plasira. Iz tog razloga je Srbija zabranila gatare na tv, jer gledalac po automatizmu misli da je regularno sve ono sto nam tv medij nudi, isto kao sto bez pogovora vjeruje apotekaru da izdati lijek lijeci.
Da je srece i da imamo pravnu drzavu sve bi bilo ok, neko bi se brinuo da se nacija obrazuje, stice osnovno kulturno znanje i kroz taj medij a gledaoci bi trebali biti opusteni bez bojazni sta gledaju.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 17:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ne branim niti napadam ikog, ali TV-kuće imaju za cilj zaradu...zarada dolazi iz gledanosti, gledanost dolazi iz, većini, zanimljivog TV programa...Odnosno ne treba samo napadati TV ovu ili onu što emituju takav program...da se narodu to ne gleda, oni bi isti nakon sezonu dve, kad uvide da im to ne ide, promjenili program...

Krivica je i u gledaocima...ogroman dio iste...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 17:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nekad je tv program osmisljavao tim skolovanih strucnjaka.
Narod tj gledaoce treba posmatrati kao djecu, treba neko da se brine za njihove okice.

Ako se iko jezio na rialitije onda sam to bila ja, govorila sam da su ucesnici egzibicionisti, a gledaoci voajeri.
I sta se desilo, iz dosade i siromasnog izbora tv programa uhvatim sebe da gledam.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 17:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Opet, ne branim nikog, ali ko sad osmišljava program?
Rekao bih da su ljudi podjednako stručni kao i nekad...samo što su im sad drugačiji ciljevi...Ali opet, nisu se samo ti stručnjaci promjenili već i gledaoci...

A nekom logikom, današnji određivači programa bi trebali da su odrasli na "nekadašnjem" TV programu...
Želim samo da kažem da je i narod kriv, nije on nesposoban da prebaci program...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 17:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
U Hrvatskoj su sprovodili cenzuru nad narodnjacima, pa su za rezultat imali pune narodnjačke klubove :)

Lako je bilo prije "obrazovati" gledaoce kada si imao par kanala i radio. Internet je ono što sada "obrazuje" sve više tih okica. Onda dolazimo da cenzure Interneta...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 17:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Sa gatarama je nešto drugačija situacija, jer je tu postojao element prevare i lažnog predstavljanja, ili kako se to već naziva. Kao što ni ti ne bi smjela da prodaješ lijekove na svoju ruku, bez dozvola i sl. Kad je riječ o "Farmi", stvari su dosta jasnije, nema tu neke prevare. Kažeš, da imamo pravnu državu, bilo bi drugačije, sve bi bilo ok. Naravno da ne bi. Eto, poređenje sa SAD stoji, ne znam da li igdje ima više rijeliti programa nego kod njih, a pravna su država. Pravna država nema obavezu da edukuje svoje građane preko televizije, a pogotovo da im nameće sadržaje. Naprotiv, pravna država baš znači to da imaš pravo izbora televizijskog sadržaja dok god taj izbor ne ugrožava druge bla bla.

Meni se čini, pogotovo kad čitam kako nešto stariji forumaši razmišljaju, da se još prepoznaje taj "SFRJ obrazac", gdje ti država propisuje šta da oblačiš, šta da gledaš na teveu, šta da čitaš, i sl. Možda bih se usudio reći da je za pučinu tako i najbolje, da im neko to propiše, nego da se gubi u nepreglednom moru izbora. Izbor zna biti poguban, koliko i dobar, i moglo bi se raspravljati koja od te dvijenjegove krajnosti preteže kad uzmemo u obzir prosječna insana. Sa druge strane, dobra stvar današnjice i tog silnog izbora je, što je skoro sve u našim rukama.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 151 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]