banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 22:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 135  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Avg 2013, 12:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Brigate BL@ naravno da sam gledao,ne pricam na pamet...Nisam vidio da odskace po bilo cemu,pa reko da ne bude kao sa kaludjerovicem,dimitrijevicem,jovancicem ili kojicem...Mozda ce biti nesto od njega,ali sad definitivno nije pojacanje,pored 7 napadaca slicnog ili boljeg kvaliteta u ekipi...plus smo oterali svog na pozajmicu,da bi doveli igraca pribliznog kvaliteta a zamene vesovicu i ninkovicu nemamo...amaterizam...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 13:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Đurđević je potencijal u rangu Mitrovića iz Partizana, koji je trenutno nešto bolji. Đurđeviću, po mom mišljenju, trenutno, najveći kvalitet i preporuka nisu ni golovi ni fudbalsko umijeće već činjenica da je odbačeno Zvezdino dijete i da postoji šansa da se njegovim angažovanjem pokvari posao Partizanu... Najbolja stvar kod nega bio bi predugovor, za kraj ove sezone, a dotad vidjeti koji je od šlepera napadača, dovoljan kvalitet za Zvezdu trenutno, pa shodno tome, planirati odlaske na kraju sezone ili čak na polusezoni. Ovako se neće napraviti puno. Izgubićemo kvalitetnog igrača (Dauda), Đurđević će izvjesno omašiti sa očekivanjima, jer će mu biti natovaren ogroman teren u startu i tako svi gube, osim naravno Stojića, koji će da zavrne uši sa svojim procentima od buduće prodaje.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 14:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Мој коментар на ситуацију око Пековића, додуше написао сам га има скоро годину дана на прошлој теми (18.10.2012.). Морам мало да се "самоистичем" 8)

Gocias je napisao:
Ма ок је Родић али по мени не одскаче нешто од Младеновића. Додуше, чини ми се мало физички спремнији.

Играч кога би ја свакако желио да видим у Звезди је његов саиграч Марко Петковић. Како само тај дечко кида! Вјероватно ће све остати на жељи јер ми се чини да он одлази у пуно бољи клуб у западној европи.

ПС. Не знам да ли је ко од вас запазио Асмира Суљића из Сарајева. Кад би на страну оставили све што се не тиче лопте, овај дечко би био права инвестиција?

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 14:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Jel to onaj malac sto igra nesto najslicnije lijevom krilu? Mali brzi?

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 14:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Suljic odlican dribler,nema kontinuitet igara,bljesne,pa ga nema pet tekmi... Cujem da odlazi u madjarsku a cim nije pozivan u bosnjacku repku i cim igra 5 godina u premijer ligi,znaci da mu nesto fali...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 18:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Meni on bas odskace, a gledao sam ga dosta.Kaludjer je bio to sto je bio kao i Mudrinski igraci koji su imali jasne nedostatke. On za razliku od Petkovica nema problem da predje u Partizan a tamo bi bio jedina opcija dok bi se kod nas morao klati sa jos cetiri spica...

Suljic nema menadzera, bar ne podobnog za reprezentaciju...ali jasno je da od njega nema nista...da je bivsa Juga on bi vec davno spartao po Marakani, dok sad nema promil sanse da dodje...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 18:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
koji ce nam suljić. srednja žalost igrač. ajmo deovesti đalmića :D

što se mene tiče: dauda je igrački za ove naše špiceve luis nazario de lima ronaldo, a mitrović je za đurđevića didier drogba dalibor "tito"

kupio bih đuđevića, ali da i ovu sezonu provede u radu, i tamo ga onda pokupiti

inače, u prošlom kolu ožegović najbolji igrač voždovca; u pobjedi gol i penal nad njim

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 18:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A Srnic prebi u Cukarickom..

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 18:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Stubborn je napisao:
koji ce nam suljić. srednja žalost igrač. ajmo deovesti đalmića :D

što se mene tiče: dauda je igrački za ove naše špiceve luis nazario de lima ronaldo, a mitrović je za đurđevića didier drogba dalibor "tito"

kupio bih đuđevića, ali da i ovu sezonu provede u radu, i tamo ga onda pokupiti

inače, u prošlom kolu ožegović najbolji igrač voždovca; u pobjedi gol i penal nad njim

Đurđević je toliko lud da provede jos jednu sezonu u Radu da bi ga vi 'pokupili' sledeće.... xD Mislim da je malo ambiciozniji od toga..

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 18:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
http://www.mondo.rs/a610141/Sport/Fudba ... vezdu.html

Očekujem Petkovića, nadam se Đurđeviću :)

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 18:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da, oba srnića prebiše

pa što ne bi proveo jednu sezonu kao pozajmljen igrač u radu. nije nesto mator, a i igrao bi tamo vise nego pored ovih 17 zvezdinih napadaca.
a saglasan sam sve sa gore nekim kolegom koji je rekao kako se previse ocekuje od mladića..., bice previse tereta...

i ja se nadam da ce petkovic doci, treba neki desni u odbrani ko hljeb nasušni

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 21:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
DRaza bas i ne prebi, ispada cesto, citanje igre mu je ispod nivou, dok je Srna bas ono sto nam je trebalo ali jebi ga odlucio se za sigurne pare i minutazu...

Uros ce kod grobara izgleda. Djura odrijesio kesu bar na papiru :D

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 22:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jest malo se zna zaletiti, ali zato i "pokrpi" tu što ima pokrpiti :)

ha, jbg, ja bi prije neko krilo i desnog beka. rekoše da im ode ščepakadabra, vjerovatno će kojić ostati...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 08:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
enc0re je napisao:
Đurđević je toliko lud da provede jos jednu sezonu u Radu da bi ga vi 'pokupili' sledeće.... xD Mislim da je malo ambiciozniji od toga..

Nije baš da je on novi Nejmar u najavi, pa da bude toliko ambiciozan. Dao je devet golova prošle sezone, ali kao što rekoh, on je trenutno nešto slabiji i od Mitrovića, što će reći da je još uvijek samo potencijal i odličan igrač u najavi. Druga stvar je što će on da uradi onako kako mu Ranko kaže, a ovaj će da gleda svoj najveći interes (čitaj: procente od prodaje), ali taj scenario se neće dogoditi, ne zato što je Đurđević ambiciozan ili što je Stojić zabrinut za njegovu karijeru, već zato što su u Zvezdinoj upravi, nesposobni da razmišljau dugoročnije i da gledaju unaprijed...

S obzirom na dugovanja i generalno probleme, meni jednostavno ne ide u glavu ovo razbacivanje na sve strane. Ne samo da se dovode igrači osrednjeg kvaliteta, već se oni i preplaćuju (Onjilo), dovodi se suviše jeftinih rješenja, koja se kasnije pokažu kao najskuplja (saga o štoperima), a kao ščag na tortu, priča se o igračima, čije je angažovanje realno malo ko očekivao, baš zbog problematične finansijske situacije (Petković, Đurđević, o Milevskom, Lanetu i Lukoviću i da ne pričam)... Sve u svemu, ovo je popriličan cirkus. Pretrpani smo igračima, a opet šuplji na pojedinim pozicijama. Doveden je ogroman broj igrača, a sportski direktor je realno odgovoran za dovođenje tek njih par. Nemam riječi, već se samo molim Bogu da to u nekom suludom scenariju, na kraju ispadne dobro...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 11:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal- ... vezdi.html

I dodje kod nas ipak. :D Nije htio u Partizan, zato sto navija za Zvezdu.. Ali opet postotak od prodaje, pa dokle..
A Omega ode na pozajmicu.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 12:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

i to nije sve!
ko ce doci od sledecih: vukovic, jovanovic, lukovic, đurđević.
ipak cu biti optimistican i igram na 2-3

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 12:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moze sto se mene tice. :D
Mladenovic i Dauda ce izgleda otici..

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 13:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Treba vratiti Jagoša ili Lukovića, ova djeca se godinama gube u odbrani... Može jedan od četvorice biti da se kali, al ne može komplet odbrana niko stariji od 22 godine...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 13:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Након утакмице са Чукаричким добио је позив Алберта Нађа, који га је питао у чему је проблем у вези са доласком у Партизан, с обзиром на то да ће имати загарантовано место у првих једанаест јер Аксентијевић није у првом плану. Марко је одговорио да не жели да шпарта уз десну аут линију стадиона ЈНА јер навија за Звезду.

На овакав одговор спортски директор Партизана је наводно био јако дрзак према Петковићу, чак је и претио талентованом фудбалеру, на шта је будући члан највећег српског клуба изрецитовао добро познате стихове севера - "Индија, Пакистан"...

:lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 13:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Novinarske bravure

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 135  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]