banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 05:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 622, 623, 624, 625, 626, 627, 628 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Avg 2013, 13:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Slika
Slika

yeeee mutherfucker. najbolji bejov akcijaš do sada. na početku nešto malo spotovske montaže (za koju se iskreno nadam da sa toni skotom odlazi u istoriju), ali zato u dugom dijelu kreće prava old skul akcija - komedija. scene sa rockom i njegovim prstom su urnebesne.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 14:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
Kad sam pred kraj filma procitao "still true story", pao sam sa kreveta, iz lezeceg polozaja, kako god da sam to uspio.

Odlicna komedija, Dwayne se pokazao u ulozi ovisnika, podsjeca malo na Rock 'n' Rollu, naravno, ni blizu, ali podsjeca, i to je dovoljno da se pogleda, preporuka!

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 19:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2007, 13:48
Као неко заљубљен / Like someone in love (2012)
Slika
Прегршт лијепих сцена, пријатно проведених 110 минута (ако се занемари дио залутале биоскопске публике :))... Једино што ми на крају ништа није било јасно... :D :oops:

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nažalost, ovaj film je primjer iživljavanja nazovi umjetnika minimalista nad nesrećnom publikom (uglavnom snobovima) kojoj ako je film dosadan -a ovaj je ubibože dosadan - i ako ga ne razumiju, odmah mu pripisuju neko dublje značenje - kojeg naravno nema, jer je ovaj film dosadan, glup i prazan do bola. svaki put kad vidite da je nešto puštano u oficijelnom programu kana, dobro razmislite da li je pametno da odete u bioskop.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 22:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
ogledalo je napisao:
Као неко заљубљен / Like someone in love (2012)
Slika
Прегршт лијепих сцена, пријатно проведених 110 минута (ако се занемари дио залутале биоскопске публике :))... Једино што ми на крају ништа није било јасно... :D :oops:

Nije valjda? Ja se bas radujem filmu. "Certified copy" je sjajan film i ocekujem mnogo.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
+1

Frisky sere :)

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 23:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

iskreno, želio sam da serem tokom filma, ali su mi se crijeva valjda od muke skupila.
znači, gledamo kadar koji traje nekih 15-tak minuta "dijaloga" između penzionera i djevojke, kamera snima neki međuprostor između njih - tapetu, ili šta već. zatim ulaze u kola i u realnom vremenu 20 na sat se vozaju okolo, onda ona zaspi, pa se probudi, pa joj se prispava opet, pa se našminka, pa on ode do vulkanizera i usput ispuši cigaru - to je već 2/3 filma koji po mom časovniku traje nekih 18 sati.... jesam nešto propustio? :)

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 06:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
ipak, to je dobar film. :) 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 09:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Poceo je i Frisky pametno da razmislja
Piša po ovim art sranjima i glorifikuje Beja
Samo zadaj
:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 09:39 
Veteran
Veteran

Frisky_Dingo je napisao:
zatim ulaze u kola i u realnom vremenu 20 na sat se vozaju okolo, onda ona zaspi, pa se probudi, pa joj se prispava opet, pa se našminka, pa on ode do vulkanizera i usput ispuši cigaru - to je već 2/3 filma koji po mom časovniku traje nekih 18 sati.... jesam nešto propustio? :)

Zar nije to Lost in translation? :D
Ja volim te dijaloge. Zavolio ih od Before sunrise.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 10:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Frisky_Dingo je napisao:
iskreno, želio sam da serem tokom filma, ali su mi se crijeva valjda od muke skupila.
znači, gledamo kadar koji traje nekih 15-tak minuta "dijaloga" između penzionera i djevojke, kamera snima neki međuprostor između njih - tapetu, ili šta već. zatim ulaze u kola i u realnom vremenu 20 na sat se vozaju okolo, onda ona zaspi, pa se probudi, pa joj se prispava opet, pa se našminka, pa on ode do vulkanizera i usput ispuši cigaru - to je već 2/3 filma koji po mom časovniku traje nekih 18 sati.... jesam nešto propustio? :)

nisam pogledao pa ne mogu da branim....ali mnogo volim Kiarostamia pa cu dati ovome benefit of the doubt :)

ovo sto Frisky govori je realno slucaj sa svim Kiarostami filmovima, a meni se to do sada dopadalo tako da.... bio bi mozda jedino skeptican zato sto se radi o drugoj zemlji,narodu,mentalitetu ali kao sto taksi rece i Certified Copy nije bio smjesten u Iran pa je bio mnogo dobar

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2013, 11:49 
Veteran
Veteran

A da li je neko gledao onaj drugi evropski film od 21:30 "Lorens..."

P.s. Gledao sam Supermena i jedan je od dosadnijih filmova (meni su u Avengersi bili dosadni. Razaranje Njujorka od sat vremena je bas zanimljivo!). Gledao sam i Vulverina. Meni se svidio. Jos da je kraj malo drugaciji.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2013, 14:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2007, 13:48
taksi je napisao:
Nije valjda? Ja se bas radujem filmu. "Certified copy" je sjajan film i ocekujem mnogo.

Надам се да нисам некога одвратила од одласка у биоскоп, јер ми то није била намјера, напротив :). Моја збуњеност не значи много :), пошто ме није тешко збунити. :D :)

Utopija je napisao:
ipak, to je dobar film. :) 8)

Чињеница :). Мааало мање добар од овдје помињаних ("Овјерена копија", "Изгубљени у преводу", "Прије свитања/сумрака"), мени барем, али и даље добар. :)

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2013, 14:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
lenka je napisao:
Spoiler:
Slika

What Maise knew
Savremena ekranizacija istoimenog romana Henrija Džejmsa.
Dirljiva priča o djevojčici Mejzi koja se pokušava na svoj način izboriti sa razvodom nemarnih roditelja - rok pjevačice (Julliane Moore) i trgovca umjetninama (Steve Coogan).
Odlična glumačka ekipa i nadasve talentovana šestogodišnja glumica Onata Aprile
Preporuka
9/10

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JE4Q_7YNlAo[/youtube]

Hvala Lenka na preporuci.

Evo jedna nepreporuka, ako ko bude išao u Palas ovih dana...
http://www.imdb.com/title/tt1670345/
1/10

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2013, 14:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Frisky_Dingo je napisao:
nažalost, ovaj film je primjer iživljavanja nazovi umjetnika minimalista nad nesrećnom publikom (uglavnom snobovima) kojoj ako je film dosadan -a ovaj je ubibože dosadan - i ako ga ne razumiju, odmah mu pripisuju neko dublje značenje - kojeg naravno nema, jer je ovaj film dosadan, glup i prazan do bola.

+1

Iako je bilo par smiješnih scena i dobrih dijaloga, ovo je prilično dosadan film. Kao režiser nije čuo za cut.
Druga polovina je bila bolja od prve, ali ipak... Jedan dio publike je zaspao.
Ne znam pravo mi je bolji, ovaj ili The Master... Znam samo da više ne idem u onu salu sa balkonom, jer izgleda da tu guraju ove kvazi intelektualne filmove.

A, ovo inače nije ni blizu Sunrise/Sunset-a. :)

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2013, 15:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

FLASH je napisao:
The Master

:silent:

ma ustvari sta i ja serem silent, sram te bilo

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2013, 18:11 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Može neki dobar torent za Vulverina?

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2013, 19:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Mislim da je prerano

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2013, 20:27 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ne zanimaju me izgovori :P

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2013, 22:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2008, 10:27
@800 nema na čemu :), drago mi je da ti se film dopao.

kad smo kod nepreporuka, pogledah prije neki dan novi almodovarov film "Los amantes pasajeros" http://www.imdb.com/title/tt2243389/ aka šta je meni to trebalo :D... loše, baš loše. vrijeme je da almodovar ode u penziju.

odgledala sam i film "Stoker" http://www.imdb.com/title/tt1682180/?ref_=sr_1 od kojeg sam svakako očekivala više. doduše čim glumi 'mala' mia vasikovska film mora da bude čudan :D, nikol kidmen je toliko izbotoksirana da uprkos tome što je dobra glumica njeno lice teško da bilo kakvu emociju može da prikaže, dok je metju gud solidan. ipak, film ima nekoliko dobrih, lijepih kadrova pa s toga ocjena 6/10

@zoka
znam da nisam izmislila toplu vodu :D, ali novi "wolverine" može da se pogleda online, sa dobrim snimkom i prevodom (bar tako neki tvrde :wink: ), ako hoćeš poslaću ti link na pp

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 622, 623, 624, 625, 626, 627, 628 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]