banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 19:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2659 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 133  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Homoseksualci...
PostPoslato: 15 Avg 2013, 09:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Homo - A member of the genus Homo, which includes the extinct and extant species of humans.
Phobos - Fear, terror...

Strah od ljudi? :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 09:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
richa je napisao:
Stvarno je smijesno ovo da neko ima strah od pedera, pa sve sto ih ne mirisu i ne slazu se s njihovim stavovima nazivaju homofobi.
To je toliko retardirano da nemam rijeci.
Jos gore taj naziv odgovara ovim sto ih tuku i maltretiraju. Covjece on se tebe ne boji, nego te prebije ko vola u kupusu. Jel to od straha prema vama?

Stvarno nemam nista protiv pedera, jednog licno poznajem, nikad mu nisam zamjerio sto je takav. Jednostavno kontam takav si kakav si i to je to. Doduse ovaj je stvarno OK, niti se nesto eksponira, niti kenja da je ugrozen i sta ti ja znam (jer stvarno ga niko ne dira).

E da se svi ponasaju kao taj tvoj peder....puno lakse bi ih ljudi prihvatili ,ovdje na Balkanu

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 10:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2013, 07:33
richa je napisao:
Stvarno je smijesno ovo da neko ima strah od pedera, pa sve sto ih ne mirisu i ne slazu se s njihovim stavovima nazivaju homofobi.
To je toliko retardirano da nemam rijeci.
Jos gore taj naziv odgovara ovim sto ih tuku i maltretiraju. Covjece on se tebe ne boji, nego te prebije ko vola u kupusu. Jel to od straha prema vama?

Ne radi se ovdje o strah od fizički jače osobe koja bi da te prebije, a homoseksualne je orijentacije.

Riječ je o iracionalnom strahu od homoseksualnih osoba koji se ispoljava u obliku netolerancije, predrasuda, mržnje, pa čak i nasilja. Strahu da ćeš i sam postati Gay ako se družiš sa homoseksualcima to jest da će te preobratiti i nametnuti ti svoju seksualnost. Strah može biti usmjeren i prema samome sebi, odnosno može se manifestirati kao strah od vlastite seksulanosti, onda kada si nesiguran i sumnjaš u svoju orijentaciju. Na našim prostorima se strah manifestuje i kao i strah od izumiranja populacije zbog upražnjavanja homoseksualnih odnosa. Zanemarujući sve ostale faktore koji dovode do rasta populacije. Takođe homofobija na ovim prostorima je u simbiozi i sa drugim stavovima, a prije svega sa tradicijom, religijom i nacionalizmom.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 10:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
A da im damo invalidsko? :D

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 10:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Realno ne može se pozvati nikad na ono "to nije prirodno"...šta je prirodno a šta nije?
Nije prirodno da se muškarci jebavaju?
Imaju određene rase majmuna koje se međusobno trte...

Jel ptitodno da čovjek leti? opet imamo avione...

Onaj koji mi kaže šta jeste a šta nije prirodno i u skladu s prirodom, svaka mu čas'

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 10:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ima šanse za nas prirodne pedofile

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 10:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Taj pederski lobi je isuvise jak, i zato se to toliko potencira.
Vecina ovih novonastalih pedera samo muzu pare iz stranih fondova.
Kad pogledate "direktorijume donatora" za proslu i ovu godinu, 90% milionskog novca u BiH je dostupno samo "Borcima za prava seksualnih manjina, prava ljudi, dzender centre, ravnopranosti..." i "zelenima". (Zelenima kao Zelenima, a ne kao konst. narodu u BiH, Muslimani/Bosnjaci, ili kako vec hoce da ih zovu ljudi).
To su enormne cifre, o kojim ostale organizacije mogu samo sanjati.
Uglavnom se radi o novcu stranih ambasada, vlada, ministarstava i "fondova razvijenijih zemalja".
Tako da ova borba za takozvana pederska prava ne treba da cudi.

Ove price poput "Pederskog centra, kruzing centra, pederskog sportskog centra, pederskog bara, pederskog hostela..." samo stvaraju kontra efekat kod ostalih ljudi. To se pokusava prikazati kao nesto nasusno, a ljudi kod nas nemaju ljeba i nepismeni su. O tome se moze pricati u Svedskoj, Norveskoj, Svici i ostalim pripizdinama koje su najblize savrsenom drustvu. Oni time i treba da se bave, kad nemaju vecih problema.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 11:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Džontra je napisao:
Realno ne može se pozvati nikad na ono "to nije prirodno"...šta je prirodno a šta nije?
Nije prirodno da se muškarci jebavaju?
Imaju određene rase majmuna koje se međusobno trte...

Jel ptitodno da čovjek leti? opet imamo avione...

Onaj koji mi kaže šta jeste a šta nije prirodno i u skladu s prirodom, svaka mu čas'

Džontra je izgleda poceo da igra za drugi tim :P

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 11:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Spijo, koliko ti spominješ pedofile, ne bi me čudilo da si odveć vrtićke krugove obišao...

Sehxore, 'rate, meni nikad nije bio cilj izabrati jednu ili drugu stranu...Ono što mi smeta je uglavnom što i jedni i drugi veličaju svoje kao bolje, i traže razno razne naučno ne-naučne argumente...a ne mogu se suočiti s očiglednim, a to je da svaki argument ima i kontra argument, da svaki razlog za može biti i razlog protiv...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
A zar nije normalno da svako zivi svoj zivot i pusti ostale da zive svoj?
Odakle dolazi tolika potreba da se neki ljudi toliko bore protiv necega sto ih uopste ne dodiruje...

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 13:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
I ja isto kažem za pedofile.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 13:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A za glupa poredjenja?

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 13:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I za glupe generalizacije.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 14:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jos kad bi znao sta znaci generalizacija...

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 14:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 00:53
skypostman je napisao:
Homo - A member of the genus Homo, which includes the extinct and extant species of humans.
Phobos - Fear, terror...

Strah od ljudi? :lol:

Толико о знању. :lol:

Обје ријечи су грчке. И није хомо (то је латинска ријеч), него хомос (ὁμός) - исти, идентичан, за разлику од хетерос (ἕτερος) - различит, другачији.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 14:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 00:53
wizzy_bl je napisao:
GAY nije normalno,prirodan poredatk itd (hocemo li ili necemo to nazvati bolest,poremecaj,izbor sexualne orijentacije,sta ja znsm...nije bitno),bitno je da NIJE U SKLADU SA PRIRODOM ....

Па, ни бог није природан. Тако каже религија. Спиноза је надрапао код својих рабина јер је тврдио да је бог исто што и природа. Дакле, пошто бог није природан, самим тим ни вјеровање у њега није природно, дакле - грађење шљаштећих вјерских објеката, звоњава, езан, литије, зборови, носање бадњака унд зо вајтер није природно.

А и вјерници агресивно намећу себе и своја права. Набијеш мачку на ограду џамије и то одмах вјерска мржња? бациш камен на цркву - опет угрожавање вјерских слобода, мржња и шта ти ја знам.
А вјерници могу то лако да ријеше - не граде цркве ни џамије, не показују своју вјерску опредијељеност и у своја 4 зида се моле коме хоће. А не да са крстовима и полумјесецима ходају около, имају емисије на ТВ-у... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 14:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
GAY nije normalno,prirodan poredatk itd (hocemo li ili necemo to nazvati bolest,poremecaj,izbor sexualne orijentacije,sta ja znsm...nije bitno),bitno je da NIJE U SKLADU SA PRIRODOM ....

Vidi li Elvis ovaj post
Otisli smo u qrac
:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 15:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
V@nja je napisao:
Citiraj:

Vidi li Elvis ovaj post
Otisli smo u qrac
:lol:

Gasi forum :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 15:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
Jos kad bi znao sta znaci generalizacija...

Mogu li pokušati? Kada je neko toliko jak i stabilan u svojim stavovima, pa se drži kao general.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 15:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evil_Dead je napisao:
wizzy_bl je napisao:

Па, ни бог није природан. Тако каже религија. Спиноза је надрапао код својих рабина јер је тврдио да је бог исто што и природа. Дакле, пошто бог није природан, самим тим ни вјеровање у њега није природно, дакле - грађење шљаштећих вјерских објеката, звоњава, езан, литије, зборови, носање бадњака унд зо вајтер није природно.

А и вјерници агресивно намећу себе и своја права. Набијеш мачку на ограду џамије и то одмах вјерска мржња? бациш камен на цркву - опет угрожавање вјерских слобода, мржња и шта ти ја знам.
А вјерници могу то лако да ријеше - не граде цркве ни џамије, не показују своју вјерску опредијељеност и у своја 4 зида се моле коме хоће. А не да са крстовима и полумјесецима ходају около, имају емисије на ТВ-у... :lol: :lol: :lol:

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2659 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 133  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]