Sad se pozivamo na neke deklaracije koje su progurali razliciti gay lobiji u svijetu..na ko zna koji nacin..kako god,tom deklaracijom mozes guzicu obrisati u stvarnom zivout kod nas u BL...
Krecem se u sirokom krugu ljudi,sreo sam samo par gay osoba,za par osoba bih mogao reci da su homofobi,ali nas vecina imamo neki slican stav...a to je...GAY nije normalno,prirodan poredatk itd (hocemo li ili necemo to nazvati bolest,poremecaj,izbor sexualne orijentacije,sta ja znsm...nije bitno),bitno je da NIJE U SKLADU SA PRIRODOM ....e sad,da li zbog toga treba na bilo koji nacin vrsitit diskriminaciju prema tim osoboma NE TREBA,pustiti te ljide da zive svoj zivot i uzivaju najbolje kako znaju...medjutim,smatram da gay pokret ovdje ,na ovim prostorima Balkana,radi jednu veliku gresku...a to je da nastupaju agresivno trazeci "nesto svoje" ...toliko se lupaju u prsa i hvale svojim sex opredeljenjem,te pricaju o pravim i sl ..da ispada kako oni imaju vise prava od ostalih(ja pola tih ljudskih prava i sloboda nisam znao da postoje,dok se pederi nisu pojavili)..sto kod mene i slicnih izaziva revolt i kontra efekat...ide na zivce...ispada da ce ti biti lakse u zivotu i imaces vise prava ako si gay nego strejt ..tako ispada ...jer npr...tebe neko ruzno pogleda,sutne te gazda sa posla,ti odmah opalis kukati kako je to zato sto si gay...svaka strejt osoba(npr gazda koji otpusta radnika),kojoj prijeti potencijalna tuzba zbog krsenja ovog onog,ce dobro razmisliti prije nego sto reaguje u smjeru gay osobe..dok u smejru strejt osobe,reagovat ce momentalno,bez razmisljanja ...meni su gejevi kao crnci u americi...optuzuju i dan danas bijelce za rasizam i ne smijes im nista reci...a oni su najveci rasisti
Gay lobi na Balkanu bi trebao igrati na kartu sazaljenja...tako bi ih ljudi lakse prihvatili na ovom prosotru...da vidis nekoga i kazes,jbg dobar momak,ali steta sto je peder....al sta ces ,trudi se ,radi,nije mu lako..svaka mu cast..
A ne kad vidis nekog...i on ti se unese u facu i dernja...PEDER SAM PA STAAAA ...TO JE MOJE PRAVO PO DEKLARACIJI 3837273829!!! To na Balkanu ne prolazi

))