banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 22:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 135  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Avg 2013, 23:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Tacno mi zao Ninkovica, kako dobro odigra svaku utakmicu. Kakvih je sve pasova imao danas, to je smjesno, ali kad nema sa kim igrati (cast izuzetcima), ne moze se tu puno.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 07:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Nadam se novom treneru, ali trenera koga ce dovesti Dzajic ili Stojadinovic, a ne Kokeza, Covic ili Toncev koji o fudbalu nemaju pojma. Daj Rajevca, Djorovica, iskopaj nekog, jer ovaj Janez nema veze. Igra mu Lazic, koji veze s vezom nema, a Omega na klupi. Protiv Cernomoreca ganja gol, a izbacuje Daudu. Hocu nekog ko ce utakmicu poceti sa dva spica, a ne stalno neke ziheraske taktike. Jeali ih Prosinecki, Jankovici, Stojanovici i ostali.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 08:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Važno je da su se iskenjali saopštenjem za Partizanovu utakmicu, a onda ih Javor rutinski otrese 4:2, j..o im pas mater blesavu.
Na stranu što saopštenje sa terenom, pa ni Partizanovom utakmicom nema puno veze. U suštini je ono najava pokušaja rušenja Karadžića sa pozicije predsjednika FSS, a sumnjive sudijske odluke na meču Partizan - Novi Pazar, samu su u stvari bile povod da se oglase. E sad dobar ili loš tajming za saopštenje, ne bih da komentarišem previše, ali je ovako ispalo smiješno. Buniš se na FSS, sudijsku organizaciju i nebeske sile, a onda primiš 4 čista gola u Ivanjici od bunkeraške JSL ekipe, koja vjerovatno ni sama ne zna, kad je nekome dala 4 gola.

Kao što skeva reče, nije to uopšte toliko loše u fazi napada. Ima se neka vizija i ideja, lakše se dolazi do gola protivnika, igra se dosta konkretnije i brže osvaja prostor, ali bi katastrofalana odbrana i da je realizacija bila bolja, bila u stanju da primi više, nego što napad može da postigne. Zbog krupnih propusta u prelaznom roku, sad zaglavili u situaciji da Zvezda teoretski ima pet štopera, a realno ima jednog solidnog i ništa više. Martinović je taj solidan, ostali su veliki upitnik. Lazić neiskusan, Krneta je i kikser i neiskusan, za Omegu niko ne zna kakav je realno igrač, kao ni za Arauha, koji je potencijal, ali potencijal, koji se još ne može ni registrovati, jer Peruanci skandalozno traže da im se plati za igrača.
Milijaš je opet počeo utakmicu, što je već gadan problem. On stvarno diše na škrge već nakon 10 minuta igre i nema snage ni za jedan sprint u toku cijelog meča. Ubijeđen sam da on u klubu ima veći autoritet nego trener, što je opet pogubno.
Još me više brine što opet nismo raščistili sa seljačkom politikom tipa "Ovaj je odigrao dobro protiv nas (Partizana, Vojvodine), daj da ga dovedemo". Tako je bilo sa Grbićem, kasnije sa Omegom, potom onim Fofanom, a evo sad i sa Onjilom. Ovaj potonji nije loš igrač, ali njegov dolazak, vjerovatno znači i Daudin odlazak, a to je kapitalan prelazak sa konja na magarca ili još gore. Dečko je OK igrač. Ima brzinu, jak je i visok, odlično se kreće bez lopte, ali je tehnički posirov i nije za ekipu koja teži nekoj tehnički dotjeranoj igri. On je kod onog gola reagovao tako smušeno, prijem lopte katastrofalan, na dodavanje po zemlji. Prijem lopte bližom nogom, spoljnom stranom stopala, ona mu odskače u vis, a potom realizacija u stilu "nabodi špicom, pa gdje završi". Problem je bio što je imao dovoljno vremena i da koriguje taj loš prijem, jer mu je štoper bio 2-3 koraka iza njega. Realno, ozbiljan odbrambeni igrač bi, pri onakvom prijemu lopte od strane napadača, u sekundi pojeo i igrača i loptu, ali Zvezda ima hroničan problem u odbrani, pa i osrednji igrači, unazad par sezona, protiv Zvezed izgledaju kao da su vanzemaljci...

Raskoljnikov je napisao:
. Daj Rajevca, Djorovica, iskopaj nekog, jer ovaj Janez nema veze.

Reci da se šališ molim te... Misliš da bi sa Rajevcem gledali fudbal. Igrali bi gore nego Javor iz Ćurčićeve ere, a Milijaš bi opet bio glavni igrač, jer bi tad imao svu slobodu da duva lopte prema napadu, pa šta se uradi. Poslije mora uglavnom neuspješnih eksperimenata, valjalo bi konačno odškolovati jednog sopstvenog trenera. Da li Momčilovića (koji bi bio moj favorit) ili Đorovića, nije toliko bitno, ali da se uloži u njegovo usavršavanje, da ga se šalje na obuke, seminare, da se uradi neki dil sa nekom jačom evropskom ekipom, da par mjeseci odradi sa njima, samo da posmatra treninge, ako ništa drugo... Uglavnom, da se napravi trener za svoj klub...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 09:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Nisam od muke mogao juce pisati ali mi kao da smo uklet klub majke mi

Sudija napravi jednu jedinu gresku na mecu - ne svira prekrsaj nad Pecnikom (Slovenac stvarno previse pada) i mi dobijamo opravdani crveni karton. Skeva je napisao ne uigranost zadnje linije ali i neke osnovene takticke stvari. vezni igraci ne prate svoje igrace stoje previse daleko i omoguce im da prodju.. Imamo tri teske utakmice u narednom periodu i ako se ne vratimo brzo stvarno bi mogli naje.....

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 12:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Неко је написао "жали Боже драги Нинковића са ким игра", то је највећа истина.

Игра ко игра, ништа посебно. Две ствари су ме изненадиле.

Прво, количина дефетизма. Као, изгубили смо од Јавора у гостима, страшно. И готово, пропао свијет, пропала сезона, нисмо прваци, догодине у јуну нема теорије да будемо први.
А одавно Партизан није био слабији, одавно Војводина јача. Све стоји, и Толе Лопов и судије краду и то. Али који курац се бусамо у прса да смо неки велики клуб ако након првог кола потонемо до краја?

А друга ствар је демагогија Стојановића. Све контам, Србин али формиран као личност у Словенији. И наступ је у почетку био "рад, рад и само рад".

Прво против Черномереца одлази да се клања Северу, па након Јавора даје демагошке изјаве типа "играче треба да буде срамота, знају ли чији дрес носе". Као да није сигуран (ни у сене ни у позицију тренера) па почиње са тим стварима.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 13:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Da se mene pita ja bi Kasalicu i Vesovica ostavio svaki put poslije treninga da vježbaju šut na gol i dodavanje. Sa brzinom i tehnikom koju imaju dobili bi 2 Extra igrača.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 17:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

A tacno sam navikao na ovo..
Onjilo nas natrpao pa pojacao
Dzajin rukopis
cetiri godine potpisao plus moze dobiti drzavljanstvo

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 17:09 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Moram se malo odmoriti od FK. Tačno sve više jednu govna. Ne znam kakav je ovaj, ali ovo ne vodi na dobro. Nek je sa srećom.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 17:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Erazmo Roterdamski je napisao:
Moram se malo odmoriti od FK. Tačno sve više jednu govna. Ne znam kakav je ovaj, ali ovo ne vodi na dobro. Nek je sa srećom.

Brz i to je to, izgleda. Juče slučajno dao gol, loše primio loptu, a ona odskoči tako da prevari Bajka a ovom se namjesti za lagan šut. Od Daude slabiji napadač sigurno. Znači onolika hajka na Daudu kako bi ga zamijenili - Onjilom :confused4:

Dobra ti ova za odmaranje od FK, i ja ću morati...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 17:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
On moze pomoci samo u slucaju da nekad budemo igrali bunker :wink: . Kako smo samo jadni :)

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 17:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Vi planirate odmor, a ja cekam svoj odmor da odem u Krusevac i Kragujevac :)

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 17:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ni meni nije jasno što se ne igra sa dva napadača, sa visokim presingom, ta domaća liga, a i evro utakmice sa slabijim protivnikom.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 17:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zaboravih napisati da je nasa nova crna zvijezda duplo slabija verzija Oumarua. I sada smo kompletirali ekipu 8) 4 spica, 3 ofanzivna vezna, jedan defanzivni i jedno povrijednjeno krilo :) Sjajno, sjajno :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 17:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

A u svlacionici je bilo svega izgleda...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 19:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
Rivaldinho je napisao:
Erazmo Roterdamski je napisao:

Brz i to je to, izgleda. Juče slučajno dao gol, loše primio loptu, a ona odskoči tako da prevari Bajka a ovom se namjesti za lagan šut. Od Daude slabiji napadač sigurno. Znači onolika hajka na Daudu kako bi ga zamijenili - Onjilom :confused4:

Dobra ti ova za odmaranje od FK, i ja ću morati...

zapamtio sam ga od prošle sezone, a juče ga pogledah i uživo. ubio nas je, niko mu ne može ništa. ni dva igrača. od svih naših je duplo brži, duplo veći i duplo jači, fino se zagradi, zna se otvoriti i to je to. što se tiče tehnike i kontakata sa loptom, malo je drven, tu je bilo grešaka. ne znam dovoljno, jedva čekam da ga više vidim.

malo mi je seljački ovakvo kaparisanje igrača na osnovu jedne utakmice i to kad se pokaže protiv nas. onaj omega krpio nas i sad došao, za grbića su bili navalili, evo sada onjilo i jos bezbroj primjera, a većinu niko nije vidio do utakmice sa nama

i kao što kažeš da se dauda zamijeni sa onjilom... ne znam. dauda je bio nula, da ne kažem najgori. slabo zalaganje i ležernost me najviše ubija

treba nam kakvo krilo, neki ofanzivni vezni nešto, treba štopera, trebaju bekovi, pa tek onda klasični napadač :D

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 21:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nije on gledan prvi put...
Htjeli smo ga i zimus. Nismo se dogovorili

Inace ne vjerujte na RSB forumu bas svemu.
Oni su nasli novog zastitnika koji ih koristi da kreiraju razmisljanje ljudi..Ranije su branili Vesica sad imaju drugog placenika.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 22:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A on je? Stojadinovic? Ja vise ne citam tamo, previse je djece.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2013, 22:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
nemam pojma šta se piše na rsb, odavno ne čitam ni jedan forum, osim ovog ponekad

ma znam da se tražio zimus, onda tu dođe dauda, pa mu se isplate sva dugovanja (po čoviću) i kao zadržaćemo ga pa dobro prodati
i sad ćemo lika baciti, a dovesti lik sa sigurno manjom platom

ma nula, sve je ovo bez ikakve ideje i sloge... na momente se glupostima zavaravamo i to je to.
evo npr. ove napadače, sve jedan u istim okolnostima dovedeni: ovaj onjilo, pa dauda, pa mudrinski, pa kaluđer, ... borha spasilac se jos isplatio

onda kako je moguće da je vešović nekoj ekipi prvi bek!? ja ne znam ko njega drži u prvoj postavi. "novi savićević" se priučava na beku. čovjek ne zna ništa od kretnji i postavljanja pa onda sve ostalo. sad tu su bili ti neki naši klinci na beku i niko nije dobio priliku, a ubijeđen sam da ce bolje odigrati na beku od vesovica - i stojkovic, i lukovic, i taj karaklajić. ma daj vidaka bratića ili milivoja ćirkovića. dovedi neke stare alkose kao mijailovića, odigraće korektnije. pa i ovaj iz omladinske reprezentacije kažu da je bio naš. mikic je za ovog igračina.

omladince da ne pominjemo

prosto ne vidim neki znak za naprijed, sve nesto na frku, svako gura neku svoju politiku

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2013, 07:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
skeva je napisao:
Zaboravih napisati da je nasa nova crna zvijezda duplo slabija verzija Oumarua. I sada smo kompletirali ekipu 8) 4 spica, 3 ofanzivna vezna, jedan defanzivni i jedno povrijednjeno krilo :) Sjajno, sjajno :lol:

skeva brate, daj upotpuni ovaj bilans. Ne možemo stvari gledati površno. Mora se reći i da imamo dva lijeva beka i nijednog desnog, te pet štopera teorijski, dok realno gledano, jedan nije ni licenciran (još uvijek), jednog trener nije uopšte želio u timu, a dvojica mlađih, maltene imaju više odigranih evropskih utakmica, nego u onih u domaćem prvenstvu. Drugim riječima - cirkus...

I da... Većinu utakmica počinjemo sa 11 igrača, a već nakon 15 minuta (20 maksimalno), ostajemo sa igračem manje, jer kapiten diše na škrge i izigrava fikus na centru igrališta. Kapiten ekipe j..em te živote...

Sad vidjeh da je Onjilo plaćen 450 000 evra i procenat od prodaje, plus njegova plata, koja je za prvu sezonu oko 80 000. To je suludo. Daj Bože da riješim i da taj momak ispadne novi Drogba, ali čisto sumnjam. Ovaj novac se 'ladno mogao ponuditi Lanetu Jovanoviću za jednogodišnju platu i vjerovatno da bi on i pristao, a sa njim i Daudom u timu, napad bi bio fantastičan za naše uslove. Ovako će vjerovatno otići i Dauda, tako da ja iz svoje perspektive, u ovom poslu vidim samo gubitke, odnosno loše strane.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2013, 08:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
skeva je napisao:
A on je? Stojadinovic? Ja vise ne citam tamo, previse je djece.

Ne, Kokeza je njihov zastitnik. Sima i ostali daju da ih svako .....
Covic je dogovarao finansije oko Onjila, a koliko znam on je prvi podigao bunu da se ne smiju davati toliki procenti. Prvo je to uradio sa kovacevicem, a sad i sa Onjilom.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 135  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]