banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 22:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 135  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Avg 2013, 20:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
e ovo je fino,odigras,izgubis,ko ge yebe...bravo za zvezdu!

ove godine cu malo ozbiljnije navijat za zvezdu u toj ligi...prosle sezone mi se nimalo nije svidjela nijedna utakmica protiv ovog javora,koji je oba puta poveo sredinom drugog poluvremena pa se nakon toga javorovi igraci poceli preofirno sklanjati da zvezda oba puta pobjedi...jako mi se svidjelo danas ovo i srecno zvezdi ove sezone!!

izgleda da duvaju neki novi vjetrovi u ljutice bogdana..

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 20:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Naprijed je igra bila dobra, ali u odbrani je toliko duvalo, da smo cak i dobro prosli sa samo 4 gola..

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 20:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
heheheheh slager prcas,prcas...... :D :D :D .....kupuj,namjestaj,otimaj....pa sa partizanom u direktnom duelu rjesavaj titulu....namjesta se turnir u Boriku u malom fudbalu a kamoli prvenstva.....ne namjesta se samo kad imas generaciju ko 91. pa nema potrebe.....glupani obicni

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 20:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ovo danas i da su namjestili bilo bi dzaba....

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 20:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne prcam,majkemi,meni je ovo mnogo ljepse nego onaj cirkus u reziji rasima ljajica sinoc,ja ono ne volim....treba praviti ekipu,igrati fudbal,a rezultati ce doci kad-tad,nicija nije do zore....

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 20:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Napisah ja jednom, koliko god Partizan bude loš Zvezda će naći neki magičan način da bude još lošija. Žali Bože riječi i živaca potrošenih na tu livadsku ligu i te dve sramote koje su nekada bili slavni klubovi.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 20:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlageru, vidis i sam da ne mozes osvojiti titulu sa postenom igrom (ono od sinoc), Zvezda i da ima jacu ekipu opet ne moze uzeti sve utakmice, neki kiks se uvjek desi.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 20:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Schlageru, vidis i sam da ne mozes osvojiti titulu sa postenom igrom (ono od sinoc), Zvezda i da ima jacu ekipu opet ne moze uzeti sve utakmice, neki kiks se uvjek desi.

jebo ttulu,titula ti je ovih 16 000 navijaca prosjek!!

mnogo vise od titule znacilo bi kad bi se konacno oformio pristojan tim kome bi grupna faza u evropi postala standard,iz nedjelje u nedjelju 55 000 ljudi...to je poenta...

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 20:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A sto je najgore bez titule je jebeno tesko uci u Evropu.. Mora te zrijeb bas pogledati posto nisi nosilac ni u 3 ni u 4 predkolu, ili da imas toliko jaku ekipu da se mozes nositi sa tim nosiocima, sto nije bas lako za nase uslove, moras priznati. A ako si prvak ides u kvalifikacije za LS i u 2 i 3 kolu dobijas ekipe sa kojim se mozes nositi, a u 4 cak i ako ispadnes ides u grupe LE.
Evo Vojvodina jeste izbacila dosta jacu ekipu od njih u trecem (po budzetu i svemu), ali ih je sreca bas pogledala u ovom poslednjem predkolu. Dobili su ubjedljivo najlakseg moguce protivnika, a i protiv njih su im sanse jedno 60%, dok protiv npr Fiorentine bi bile jedno 5-10%..

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 20:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

samo vi sa dzajom napravite jos jednu onu genreraciju kao 2005,2006 sa zigicem,bastom,lukovicem,boskom jankovicem,pantelijom,bisevcem,i ne brinite ni za koeficijent,ni za zrijeb...!!

yebo i titulu sa gumom,lekicem,mikicem,jevticem i kompanijom :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 20:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Eh, eh, nije ni to lako vise. :(
U omladinskoj skoli propast, sve sto iole vrijedi, ode prije nego sto i odigra koju utakmicu u Zvezdim ili maksimalno ostane godinu dana. :(

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 20:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Uporan je onaj Nejc biće nešto od njega ...

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 20:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da je barem Lazovic zdrav.. I citam nisu platili 200k za onog Peruanca, pa njegov bivsi klub nije poslao papire ili sta vec, pa Zvezda ne moze da ga registruje.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 21:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Uzeli smo ga "na teku"...

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 21:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Сад падају у воду све приче о аутобусима, балванима и осталим препрекама пред голом Звездиних ривала. Ови порази су итекако заслужени, долазе као посљедица систематских грешака људи који су превише година у фудбалу. Очигледно су постали сенилни па на овај начин раде на "добробит" клуба.

Ма да се не понављам, коментар од прије 5 дана:

Gocias je napisao:
... Ајде контам кризу и распад система, али скврцаш нешто екипе и онда доведеш неког Славишу факин Стојановића да црта геометријска тијела по табли а екипа модел "раван". Пустиш га двије утакмице у Европи па му даш посљедњу шану под паролом важно је првенство, па у 2 кола заостајеш 7 бодова за Партизаном и онда Јово нанаво... Ма ко вас јебе...

Edit

И онда у3 утакмице, 3 пута изјавиш:

Citiraj:
Moramo brzo nešto da učinimo, jer ovo ne vodi nigde – rekao je trener crveno-belih.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Vodi to negdje...samo mislim da niko bas nije hio tamo da ide...

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 22:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Napadacki potencijal dobar, u prvom poluvremenu mnogo prilika, i to je pozitivno. Sto se tice fizicke spreme, nije ni dobra ni losa, mi je uopste nemamo, ali nije ni cudi sa obzirom kakve su pripreme imali. Kompaktnost ekipe nula, kao i defanzivna kretnja i radijus kretanja igraca uopste (osima Ace tenka, on jadnik trci kao lud) . Nisam razocaran igrom jer sam ocekivao pad, razocaran sam rezultatom ali ovo je daleko bolje nego kod Murinja (naravno, gore ne moze, pa je vjerovatno zbog toga), napravili smo vise sansi nego ukupno u proslih 5 sezona u Ivanjici.
Zao mi je sto se Milijas sramoti, izgubi i ono malo postovanja koje je imao, stvarno se treba ostaviti fudbala i otici na lijecenje od poroka. Ninkovic i Pecnik su drugi svijet za ove nase livade, ali naravno fizicka prema je nula.
U sustini ocekivano, posto nemamo mafijase uz sebe da mozemo namjestati utakmice moracemo igrom pokusati nesto sto je nemoguce u okvirima ove regularne lige ali sta se moze, nije prvi put :) . Idemo dalje :D

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 22:41 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Jebalo majku da ne možemo kile. Zar od početka da budemo u zaostatku?

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 22:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Gledao sam samo golove i šanse, nisam utakmicu. Ono što sam mogao zapaziti da onaj crnac iz Javora radio šta je htio.
A dobar je onaj ćelo s brojem 10 odveć, priželjkivao sam nekad u mom Borcu.

Nisam popamtio sve golove, ali mi se čini da Bajko nije kriv ni za jedan.

Martinović kao da ima 20 godina, i protiv Černomoreca i danas.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 22:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ma i Martinovic u Lazic su na promaji, za pola losih intervencija je kriv srednji red sto nije zatvorio svoje pa se oni nadju kao na streljani.
Bajko nije kriv, imao je i dobrih intervencija.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 135  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]