banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 23:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2659 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 133  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Homoseksualci...
PostPoslato: 09 Avg 2013, 08:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
To, to :)

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 08:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
A sto se tice pederluka...ja smstram da dobar dio gay osoba postsje to,iz nekog revolta,urbanog ponasanja,da budu drugaciji od ostalih,jer je to sad moderno.

Ne mogu se oteti dojmu,da je msnje pedera kad se manje pricalo o tome,nego sada (oni sto su mozda to i osjecali,pokudavali su prevazici i zapoceti neki normalan zivot..osnovsti porodici...itd)

Vise price o pederluku...samo ce nam u buducnosti donjeti vise pedera...jer ce klinci misliti ds je to normalno i ok(pa ce postati pederi i oni koji nisu 100% gay)

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 08:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
starletama je napisao:
Ovo je esencija homofobije!
1. Potvrda da nema uopšte kafića za gejeve za koje svi znaju i gdje se mogu gejevi normalno upoznavati
2. Okolina ne želi da uopšte tako nešto postoji u njihovoj sredini
3. Neko želi da te otkrije da si gej i da te time omalovaži - jer su oni niža bića

1. Kafic u zanatskom centru, preko puta Modusa (prodavnica metraze), ima tu reputaciju, sad zasluzeno ili ne ne znam.
2. i 3. Radim do 16h, onda letim po namirnice, pa kuci spremati obrok, pa sredjivanje po kuci (pranje vesa, peglanje, sudje itd), pa malo druzenja sa ljudima i razmjena informacija o politici i vremenu, u tom dodje vrijeme za spavanje, novi dan i sve u krug. Steta sto sam kratka sa vremenom, inace bih sigurno svu svoju paznju usredsredila na otkrivanju ko je gej, gdje se krece i omalovazavanju istih. :roll:

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 08:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Osh o politici, a nesh o homoseksualcima??? Eeeee, licimuru nijedan :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 08:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ja ne želim da ikad bude neki gay kafić....bojim se da ako odem tamo niko mi se ne bi upucavao...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 08:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2013, 11:14
wizzy_bl je napisao:
A sto se tice pederluka...ja smstram da dobar dio gay osoba postsje to,iz nekog revolta,urbanog ponasanja,da budu drugaciji od ostalih,jer je to sad moderno.

Ne mogu se oteti dojmu,da je msnje pedera kad se manje pricalo o tome,nego sada (oni sto su mozda to i osjecali,pokudavali su prevazici i zapoceti neki normalan zivot..osnovsti porodici...itd)

Vise price o pederluku...samo ce nam u buducnosti donjeti vise pedera...jer ce klinci misliti ds je to normalno i ok(pa ce postati pederi i oni koji nisu 100% gay)

zasto bi neko HTIO da bude smatran od strane okoline kao da je nenormalan, da rizikuje svoj zivot da ih neko pretuce, i da uopsteno unisti svoj socijalni status u drustvu?

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 09:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zato sto su ljudi kreteni....pogotovo u pubertetu i sve rade u kontru (zasto se klinci drogiraju,zasto puse,piju,zasto rade x stvari)

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 09:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

wizzy_bl je napisao:
Zato sto su ljudi kreteni....pogotovo u pubertetu i sve rade u kontru (zasto se klinci drogiraju,zasto puse,piju,zasto rade x stvari)

aha znaci momak bi dao da mu neko malo vise prosiri analni otvor samo da bi udarao kontru. Pa da, zvuci jako logicno.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 09:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

wizzy_bl je napisao:
Sad se pokusavas sprdati...

Ja samo kazem..da je prica o pederima manje prisutna u javnosti,vjerovatno bi bilo i manje pedera(gay osoba) ... i ne treba govoriti kako je to prirodno i normalno i kako to treba biti,jer ne treba,prirodni poredak(zivot se stvara iz odnosa muskarca i zene---amin) ...ne treba te ljudr ni omalovazavati,ni govkriti da je to bolest i sl...nek sva bude sts hoce...al ne treba klincima pricati kako je sasvim svejedno jel ti bio gay ili strejt

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 09:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

wizzy_bl je napisao:

Ja samo kazem..da je prica o pederima manje prisutna u javnosti,vjerovatno bi bilo i manje pedera(gay osoba) ... i ne treba govoriti kako je to prirodno i normalno i kako to treba biti,jer ne treba,prirodni poredak(zivot se stvara iz odnosa muskarca i zene---amin) ...ne treba te ljudr ni omalovazavati,ni govkriti da je to bolest i sl...nek sva bude sts hoce...al ne treba klincima pricati kako je sasvim svejedno jel ti bio pede

Meni ovo zvuči kao "manje crnaca, manje rasizma".

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 09:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
wizzy_bl je napisao:

Ja samo kazem..da je prica o pederima manje prisutna u javnosti,vjerovatno bi bilo i manje pedera(gay osoba) ... i ne treba govoriti kako je to prirodno i normalno i kako to treba biti,jer ne treba,prirodni poredak(zivot se stvara iz odnosa muskarca i zene---amin) ...ne treba te ljudr ni omalovazavati,ni govkriti da je to bolest i sl...nek sva bude sts hoce...al ne treba klincima pricati kako je sasvim svejedno jel ti bio pede

Stvarno nije tako...stvarno nisam protiv ljudi,sta god da su...medjutim,jesam protiv da nas bombarduju sa informacijama kako je neki prirodni poredak,kako je to skroz ok itd..kad ja mislim da nije,da jednostavno to nije ono cemu bi civilizacija trebals da tezi...

*da se ogradim,ne pricam ovo vezano za crkvu i sl(jer oni imaju takav neki slican stav) ..cak sta vise ne vjeujem u boga(bar ovo sto crkva prica) ...ali smatram da pederluk nije dobra stvar za ljudsku rasu ,buducnost iste

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 09:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

a sto to tebe licno pogadja? mislim, objasni mi na koji nacin homoseksualnost tebi licno steti, tebi uskrecuje licno tvoja prava na zivot, slobodu, imovinu?

ne svidja ti se nesto, nasao si se uvrijedjen, super, koga boli uvo. I ja sma ateist pa mi smeta kada vidim fundamentalno religiozne ljude, i sta ja tu mogu? necu pljuvati po njima, necu im uskracivati prava, a uostalom i bolja sma osoba sto vise sam u sposobnosti da tolerisem ono sto meni ne pase.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 09:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Toliko si bolja osoba, da moraš to da napomeneš...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 09:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Euscorpius je napisao:
a sto to tebe licno pogadja? mislim, objasni mi na koji nacin homoseksualnost tebi licno steti, tebi uskrecuje licno tvoja prava na zivot, slobodu, imovinu?

ne svidja ti se nesto, nasao si se uvrijedjen, super, koga boli uvo. I ja sma ateist pa mi smeta kada vidim fundamentalno religiozne ljude, i sta ja tu mogu? necu pljuvati po njima, necu im uskracivati prava, a uostalom i bolja sma osoba sto vise sam u sposobnosti da tolerisem ono sto meni ne pase.

U pravu si..upravo se tako osjecam...sa jednr strane,boli me *urac sta drugi rade..sa dugr strane,smeta mi to....tj..najvise mi smeta forsirsnje te price i dugogodisnje trtljanje o pravima i slobodama..jer npr.,meni da niko rijec o tome ne kaze,ja niksd ne bih uskratio bilo koje pravo covjeku koji je homoseksualnog opredeljenja ..ili sto je druge boje koze..drugr vjere..itd...ne,bio bih sa njima kao i prema drugima,gledao ko je kakav covjek a ne sta je...zasto,jer sam po prirodi tskav...ali ksd me medisjki bombarduju tim pricama...e onda mi se to smuci

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 09:53 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Toliko si bolja osoba, da moraš to da napomeneš...

pa naravno, ne vrijedi biti bolja osoba ako nema ko da ti se divi :D

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 10:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
wizzy_bl je napisao:
Džontra je napisao:
wizzy_bl je napisao:

Stvarno nije tako...stvarno nisam protiv ljudi,sta god da su...medjutim,jesam protiv da nas bombarduju sa informacijama kako je neki prirodni poredak,kako je to skroz ok itd..kad ja mislim da nije,da jednostavno to nije ono cemu bi civilizacija trebals da tezi...

*da se ogradim,ne pricam ovo vezano za crkvu i sl(jer oni imaju takav neki slican stav) ..cak sta vise ne vjeujem u boga(bar ovo sto crkva prica) ...ali smatram da pederluk nije dobra stvar za ljudsku rasu ,buducnost iste

Zapravo pederluk je bolji za ljudsku rasu, jer nas ionako ima 7 milijardi, bolje da se ne kotimo vise.... Dzontra ocemo li? hahaha

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 10:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ako je homoseksualizam 1990. godine WHO iz liste poremećaja (parafilija) izbacila homoseksualnost, pa je prebačena u seksualne orjentacije, zašto samo na tome stati?

Citiraj:
Parafilija ili patološka seksualna sklonost je naziv koji obuhvaća mentalne poremećaje...

Najčešće su parafilije fetišizam, fetišistički transvestitizam, egzibicionizam, voajerizam, sadizam, mazohizam (također u kombinaciji sadomazohizam) i pedofilija. Međutim je spolni poriv vrlo podložan deformaciji, te parafilija ima velik broj.

Djelomični popis parafilija:

Acrotomodilija- privlačnost prema osobama s amputacijama
Abasiodifilija - privlačnost prema paraliziranim osobama
Agalmatofilija - privlačnost prema kipovima, lutkama (krojačkim i sl.) i namještaju
Algolagnija - seksualno uzbuđenje povezano uz osjećaj boli, napose u erogenim zonama. Razlikuje se od mazohizma po tome što je koncentracija na fiziološkom aspektu boli, prije negoli na poniženju i potčinjenosti
Anililagnija - sklonost mladih muškaraca prema staricama
Apotemnofilija - naslađivanje mislima o tome da se osoba dade amputiranje, u nekim slučajevima do praktičnog upuštanja u amputaciju
Asfiksiofilija - uživanje u davljenju druge osobe ili u tome da se bude davljen
Autasasinofilija - seksualno naslađivanje mislima o samoubojstvu i situacijama bliskim samoubojstvu
Autoandrofilija - seksualno naslađivanje ženske osobe koja se zamišlja kao muškarca ili glumi muškarca
Autoginefilija - seksualno naslađivanje muške osobe koja se zamišlja kao ženu ili glumi ženu
Autopedofilija - seksualno naslađivanje odrasle osobe koje se zamišlja kao dijete ili glumi dijete (nošenjem pelena i sl.)
Autozoofilija- seksualno naslađivanje osobe koje se zamišlja kao životinju ili glumi životinju
Biastofilija - naslađivanje mislima o silovanju, do aktualnog silovanja
Pedofilija - fizička, seksualna, emocionalna i duhovna privlačnost uglavnom prema djeci. U Republici Hrvatskoj zakonski je zabranjena ukoliko se radi o djeci mlađoj od 14 godina.
Voajerizam - seksualno naslađivanje promatranjem drugih osoba koje su razodjevene ili imaju seksualne odnose, u pravilu bez njihovog znanja ili suglasnosti
Dakrifilija - seksualno uzbuđenje suzama
Mazohizam - seksualno naslađivanje situacijom u kojoj se biva ponižavan, fizički sputan ili se trpi bol, koju druga osoba nanosi uglavnom u dogovoru
Sadizam - seksualno naslađivanje fizičkim sputavanjem, nanošenjem boli i ponižavanje drugih osoba, uz dogovor sa tom drugom osobom ili protiv njene volje
Seksualni fetišizam - patološka usmjerenost seksualne žudnje prema nekom neživom predmetu kao "fetišu" - npr. cipelama s visokom petom ili kožnoj odjeći - koje može rezultirati nesposobnošću da se uopće postigne seksualno uzbuđenje koje nije vezano uz fetiš
Egzibicionizam ili ekshibicionizam - ponavljajuća sklonost da se pokazuje genitalije stranim osobama na javnim mjestima, bez želje za fizičkim kontaktima. U nekim slučajevima seksualno uzbuđenje se ne postiže istodobno, ali nakon akta u pravilu slijedi masturbacija masturbacija. Poremećaj se obično manifestira u vrijeme emocionalnih kriza i teških stresova, nakon čega uslijede dugi periodi bez egzibicionističkih epizoda
Emetofilija - seksualno uzbuđenje povezuje se uz povraćanje
Fetišistički transvestititizam - seksualno naslađivanje oblačenjem odjeće i obuće karakteristične za suprotni spol (uglavnom kod heteroseksualaca). U stanovitom broju slučajeva prerasta u transseksualnost - koje oboljenje spada u drugu grupu mentalnih poremećaja: Poremećaji spolnog identiteta, Međunarodne klasifikacije bolesti F.64)
Froterizam - seksualno naslađivanje opscenim diranjem i trljanjem osoba koje sa time nisu suglasne (tipično, u pretrpanim liftovima i drugim sredstvima javnog prijevoza)
Gerontofilija - fizička, seksualna, emocionalna i duhovna privlačnost uglavnom prema starim osobama
Laktofilija - odrasli pacijent postiže seksualno uzbuđenje kada ga se doji
Nekrofilija - privlačnost prema mrtvim tijelima
Mizofilija - seksualno uzbuđivanje time da se bude osobito nečist
Telefonska skatologija ili telefonikofilija - neobuzdana sklonost čestim opscenim telefonskim pozivima, ili sklonost da se upućuju opsceni telefonski poziv nepoznatim ili poznatim ljudima koji sa time nisu suglasni
Vorarefilija - seksualno uzbuđenje koje pacijent povezuje uz misli o tome da ga druga osoba/osobe djelomično ili u cijelosti pojedu; ponekad do želje za faktičnim ostvarenjem takvog kanibalskog događaja.
Koprofilija - seksualno uzbuđivanje vezano uz mazanje izmetom
Olfaktofilija - seksualno uzbuđivanje vezano uz razne mirise
Urolagnija - seksualno uzbuđivanje vezano uz uriniranje po drugima, ili da se drugi mokre po dotičnoj osobi
Zoofilija - fizička, seksualna, emocionalna ili duhovna privlačnost prema drugim vrstama (životinjama)
Zoosadizam - seksualno uzbuđenje postiže se gledanjem životinja koje pate ili nanošenjem boli životinjama

Na primjer:
Gerontofilija - fizička, seksualna, emocionalna i duhovna privlačnost uglavnom prema starim osobama

To je poremećaj, ali nije ako te uzbuđuje isti pol :)

Ili ovo:

Fetišistički transvestititizam - seksualno naslađivanje oblačenjem odjeće i obuće karakteristične za suprotni spol (uglavnom kod heteroseksualaca).

Znači ako si heteroseksualaca onda si bliže poremećenosti, nego ako si gej :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 10:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

meni su sexu MILFace, je to znaci da imam tu parafiliju :P

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 11:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Jbt nisam ni znala da postoji ovolika lista nastranosti!

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2013, 11:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Jao i ovo je klasifikovano :lol:
Citiraj:
Froterizam - seksualno naslađivanje opscenim diranjem i trljanjem osoba koje sa time nisu suglasne (tipično, u pretrpanim liftovima i drugim sredstvima javnog prijevoza)

Kod nas je jedno vrijeme bila zabiljezena pandemija ovoga :D:
Citiraj:
Telefonska skatologija ili telefonikofilija - neobuzdana sklonost čestim opscenim telefonskim pozivima, ili sklonost da se upućuju opsceni telefonski poziv nepoznatim ili poznatim ljudima koji sa time nisu suglasni

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2659 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 133  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]