banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 21:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2292 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 115  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Vaterpolo
PostPoslato: 22 Jul 2013, 17:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Odlicna partija nase repke. Prvi mec na Prvenstvu je uvijek najtezi. A sutra sa Madjarima. P.s. Sjajan osjecaj je gledati Srbiju u Bolu. :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2013, 13:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Мали пад у четвртој четвртини, али све у свему одлична партија. Још потопити Кину и лагано у четвртфинале. Овај Мандић би могао бити одличан играч. Митровић на голу одличан.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2013, 14:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Malo konfuzan pocetak, dovoljno da se Madjari rasmasu. Ipak sve je na vrijeme leglo na svoje mjesto, pogotovo smo bili odlicni u odbrani, a Mitrovic na golu sjajan. Dobro smo otvorili Prvenstvo. Protiv Kine, to bi trebao biti trening. A za ekipu na Bracu, nemam rijeci, odlicna atmosfera, bas nekako ne volimo te Ungre. :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2013, 14:32 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Mislim da nam sem braće ne može niko ništa. Tu su jedino još Žabari i Španci sa sudijama ako im budu pomagali. Mađari su dosta pali.
Ali ne mogu vjerovati da svi proalze iz grupe. Glupost.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2013, 14:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Нема оног система да први иде диретно у четвртфинале?

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2013, 14:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
čuj svi iz grupe idu dalje haahaha.... :lol: :lol:

tačno je neko odlučio da stavi katanac na taj sport!

ja sam mislio da je zadnji stadijum idiotizma ona 2000 i neka godina, kad je evropsko prvenstvo bilo u julu,a svjetsko u avgustu,ali vidim da je neiscrpan rezervoar kretenizma u tim vaterpolo organizacijama :(

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2013, 14:49 
Bič božji
Bič božji

Saviću, valjda nema, poludilo sve.
Inače, Fićo postao otac, a koliko su momci kraljevi pokazuje ova izajva Nikića.
- Srećniji sam zbog Filipa nego zbog pobede. Stisli smo na kraju kada je bilo najbitnije i to je rezultitalo važnom pobedom -

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2013, 15:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Schlager je napisao:
čuj svi iz grupe idu dalje haahaha.... :lol: :lol:

tačno je neko odlučio da stavi katanac na taj sport!

ja sam mislio da je zadnji stadijum idiotizma ona 2000 i neka godina, kad je evropsko prvenstvo bilo u julu,a svjetsko u avgustu,ali vidim da je neiscrpan rezervoar kretenizma u tim vaterpolo organizacijama :(

davno sam rekao da se vaterpolo mora odvojiti od FINE, a LEN-u treba da vode zemlje koji u vaterpolo investiraju ili igraju vrhunski vaterpolo, tj. prave vrhunske igrace.

Ne znam kada ce se to desiti ali ce se desiti...

Prva utakmica je bila dobra samo prva cetvrtina i pola druge mislim, dok su drzali momci koncentraciju, poslije krenulo isutavanje, Fico se pokacio sa onim pa gledao da mu vrati itd.
Protiv Madjara je bilo vec bolje...

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2013, 19:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ma na celu Len-a trebaju biti zemlje koje se nalaze na svjetskom vrhu, Srbija, Hrvatska... Ovako ovi luzeri pokusavaju sve da nas osakate na velikim medjunarodnim takmicenjima. :) ali im to uplivavanje nece upaliti. :) I zaista imponuje zajednistvo koje vezuje nase vaterpoliste. To je zaista lijepo vidjeti. Kad bi tako bilo i u ostalim kolektivnim sportovima, gdje bi nam bio kraj. Mozda bi tada upecali jos neku olimpijsku medalju u nekom kolektivnom sportu.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 13:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kinezi prema ocekivanju potopljeni sa trecinom gasa. :) Mandic i Fico malo preopusteni, ali to im sada niko nece zamjeriti, osim mozda Savic. :) U svakom slucaju dobar start.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 15:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drug je napisao:
Kinezi prema ocekivanju potopljeni sa trecinom gasa. :) Mandic i Fico malo preopusteni, ali to im sada niko nece zamjeriti, osim mozda Savic. :) U svakom slucaju dobar start.

drug a sta kazes na djetice :D , prvo puknu od Grka, koji ruku na srce su najvece iz iznenadjenje prvenstva uz Kazahstan, a onda opale Spance pred domacom publikom...luda reprezentacija skroz, mogu svakoga pobjediti ali isto tako i sigurne utakmice izgubiti...ja nikako ne bih volio sa njima prije finala igrati...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 17:21 
Bič božji
Bič božji

Ludi su Crnogorci, ali mislim da nam ne mogu ništa. Hrvati su po meni najjači poslije nas.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 21:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Taman kad pomislis da smo mi cudo, iznenada se prisunjaju djetici. Skoro na turniru u Madjarskoj, Crna Gora je deklasirala Grke 11:4, a onda na SP poraz od tih istih Grka. Japan da ne pominjemo. Spanci su zasluzeno dobili batinu, vidi se da je palo ribanje u taboru ajkula. A u vrhu, nikad ne odbacujte, pored nas i Hrvatske, ni Madjare, ali ni Italijane, koje ce sudije uvijek malo pogurati, dodju li do kraja, i koji nam nikako ne leze. Sad prvo Rumuni, pa onda tek pisati o bilo cemu vise.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2013, 09:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Uzesi Grci i Spanjolce...
Ono sto je zanimljivo a nije niko spomenuo, su promjene pravila u vaterpolu!!!

1.Igrac koji drzi igraca sa dvije ruke u odbrani, od sada dobija iskljucenje, sto do sada nije bio slucaj.
2 .Ukoliko igrac kao napadac izgubi loptu u napadu, ne smiju taj igrac praviti faul nad igracem koji je osvojio loptu od njega, na protivnickoj polovini, slijedi iskljucenje.
3. Poslije svakog faula, igrac koji je napravio faul, mora da se odalji za duzinu ruke, a igrac koji je dobio faul, mora odmah da izvodi faul, nema vise cekanja.
4. U vaterpolu se uveo i pojam tkz. pasivne igre. Sudija ima pravo da u svakome trenutku oduzme loptu ekipi, ako smatra da ekipa igra pasivno, da zeli samo cuvati loptu.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2013, 14:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Pravila koja daju još više moći sudijama da kreiraju utakmice po želji, pogotovo ovo zadnje.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2013, 22:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa sudije i bez pravila pasivne igre mogu upropastiti mec, ukoliko imaju takve namjere. U bilo kojem sportu, ne samo u vaterpolu. :) Sto se Grka tice, priznajem da me ugodno iznenadise. A tek kad stasa ova mlada Madjarska reprezentacija sto je uzela Univerzijadu u Kazanu, moglo bi u evropskom vaterpolu, biti veoma zanimljivo. :)

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2013, 23:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ma mogu, ali definitivno nemaju u svim sportovima toliku slobodu. Meni su vaterpolo, i u velikoj mjeri rukomet, sportovi gdje su mnoga pravila u velikoj mjeri nejasna, i isključivo zavise od tumačenja, da nije ni čudo što mnogi sudije umisle kako su neki umjetnici, režiseri, ili pak dirigenti, i da utakmica treba da ide u smjeru njihove inspiracije.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 11:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
znaci igramo protiv crne gore poslije rumunije.bas zajebano

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 11:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ma joj pa zar umjetnici i reziseri nisu upropastili i ovogodisnje izdanje Lige sampiona, a da ne pricamo o ostalim sportovima. Sudije sve mogu, kad hoce. I ne mogu kad nece, tako da nekad vide a nekad ne vide ni pasivni ofsajd, ni igranje rukom u kaznenom prostoru, ni zuti ni crveni, ni kad lopta predje gol liniju, a petorica sudija. :) Sudije mogu, itekako, u bilo kom sportu, da uticu na krajnji ishod meca, ali kad bi covjek stalno mislio na to, nikad ne bi ni pogledao ni jednu utakmicu ;)

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 13:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
znaci igramo protiv crne gore poslije rumunije.bas zajebano

ne valja nikako, crnogorci su podigli formu 100%, igraju odlicno sada...protiv nas i Hrvata su uvijek napaljeni, i prave nam gotovo uvijek probleme, bez obzira ko je trenutno u boljoj formi...ne trebamo se sada bojati, ali jedna lopta, jedan sut bi mogao odluciti utakmicu...

Nasa najveca prednost je, sto se cini da je Vanja u dobroj formi, upravo on bi mogao napraviti tu razliku.

Hrvati idu do finala, to je sada vec izvjesno...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2292 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 115  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]