banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 19:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 135  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Jul 2013, 19:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Lane je cudan lik iskreno...Proposten, ali ima previsoko misljenje o sebi. Kod njega nema sredine kaze sta misli...
Cini se da mu je poziv Dzaje bas prijao, kao i Nineta...Antic mu izgleda nudi dobru lovu ali se porodici ne seli u Kinu oni zele da se skrase i tu Zvezda vidi sansu

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2013, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Laneta bez Krasića ne priznajem :D Šaban je opasan, ali bi bi takvo pojačanje da bi prošetali ligom, mislim da bi nam igrački više on donio nego Pantela i Stankela kombinovano.
Ne znam, dok ne potpiše ne vjerujem, predobro zvuči.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2013, 19:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
lane je strasan igrac,ja cu ga voliti i ako bude igrao za vas.cisto sumnjam da ce potpisati,sigurno on moze odraditi jos neki dobar ugovor

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2013, 20:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

– Минималне су шансе да се вратим у српски фудбал. У Звезду је требало да дођем кад сам имао 21 годину, то је био одличан тренутак.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2013, 20:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
To je ranija izjava. Uf, uz njega, Lukovica, pa zasto ne i Stankovica bi bili zaista dobar tim. Vidim, pominje se jos jedan mladi africki stoper. Dakle uz Arauha jos jedan klinac u zadnjoj liniji.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2013, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne znam, stoji na naslovnoj Žurnala, kontao sam da su ga sad kontaktirali jest da nigdje ne piše.
Sa štoperima se zezaju opasno.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2013, 21:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Lane, vlazni snovi :lol: . Predobar je on za ovu nasu ligu, daleko... Ali i Ninkovic je pa se vrati, ko zna 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2013, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Vama treba štoper a ne znam što vaši ne ganjaju Ognjena Vranješa(slobodan a i kraj transfer roka se bliži kraju)
Možda bi ga i mogli ugrabiti.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2013, 22:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://www.mozzartsport.com/vesti/lane- ... st-za-mene
Aj Lane dodji, matere ti. :D

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2013, 23:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
cuj ninkovic predobar za ovu ligu.pa momak je za 9 godina odigrao samo 100 meceva.toliko bi ih i ja nakupio

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2013, 23:24 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Jeste dosta kvalitetniji. Malo se zajebao što je bio toliko u Kijevu, a ove zadnje godine nije igrao koliko je trebao.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2013, 00:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
mandrak je napisao:
cuj ninkovic predobar za ovu ligu.pa momak je za 9 godina odigrao samo 100 meceva.toliko bi ih i ja nakupio

Ko mu je ozbiljna konkurencija ovdje? Sale Ilic?

EDIT. Da ne bi neko pomislio da nesto kao ponizavam Ilica da napomenem da mislim na ovu sezonu, ne npr. prije 3-4 sezone.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2013, 07:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Cosa Nostra je napisao:
Vama treba štoper a ne znam što vaši ne ganjaju Ognjena Vranješa(slobodan a i kraj transfer roka se bliži kraju)
Možda bi ga i mogli ugrabiti.

Kakav Vranjes, obicna taraba?
Dolazi nam Arauho kao i jos jedan strani stoper, a opet se pominje pozajmica Lukovica.
Eto, opet se prica o Panteli, Dzaja ga zvao. Sad, ako ce Mrdja potpisati za nas, a ovi opet hoce Pantelu to vjerovatno znaci da cemo prodati Daudu. Dakle, ako dodje Jovanovic, Pantelic, eto nama i Stankovica. Jos da nam je nekako navatati Krasica :lol:
Ako je vjerovati nekim pricama Milivojevic sutra ide u Anderleht. nek se i ta prica zavrsi.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2013, 08:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Rekoh ja da se pravi ANticeva reprezentacija jos samo njega da vratimo iz Kine na lijepe oci :lol:
Inace najjace je pitanje za Jovanovica syto je poslao jedan lik

Jesi li svestan Milane da ukoliko stavis paraf na ugovor sa Crvenom Zvezdom postajes Jelen konacno

Slag dolazi na kraju :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2013, 08:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ako je Vranješ taraba ti trebaš ići ljekaru...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2013, 08:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa dovedite vi Vranjesa. Sto nama nudis? Za mene on nije nista posebno. Solidan stoper za neke manje utakmice, ali vise nego izvikan igrac. Krneta nije nista losiji od njega, a ima minimalnu platu, dok bi Vranjes trazio oko 100 000 e godisnje.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2013, 09:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Mi smo trebali drugog Vranjesa dovesti...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2013, 09:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Raskoljnikov je napisao:
Pa dovedite vi Vranjesa. Sto nama nudis? Za mene on nije nista posebno. Solidan stoper za neke manje utakmice, ali vise nego izvikan igrac. Krneta nije nista losiji od njega, a ima minimalnu platu, dok bi Vranjes trazio oko 100 000 e godisnje.

Ja bih rado Vranjesa vidio u Borcu. Za tebe on nije nista posebno ali za sadasnju zadnju liniju Zvezde bi bio dobro pojacanje.
"Problem" je sto u Borac kriminalci ne zele da ubace svoje pare, dok za Zvezdu vazi suprotno. Nasi, lokalni kriminalci jedu i koske a ovi u BG-u, koji se sada motaju oko Zvezde, ipak gledaju dugorocno.
Barem koliko mi se cini...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2013, 09:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne znam, Vranjes je poslije turneje po Moldaviji i Rusiji i raznih menadzerskih prica kako ga trazi Mancester, Besiktas i ko jos ne za mene postao onaj klasicni naduvani igrac, kakvih je veliki broj kod nas. Ne znam, nisam ga toliko pratio u Rusiji, malo sam gledao igre za BIH. On nije neki kvalitet pa da sad predstavlja kapitalno pojacanje,jer kad uporedim njegov kvalitet sa platom, neka hvala. Krneta sa svojih 12 000 e godisnje, pa i sa par kikseva je bolji.
Evo, pozajmicemo vam Lazica kad dovedemo dva ili tri nova stopera :) Solidan klinac.
Saglasan sam sa tom pricom o kriminalcima u klubu. U Borcu ima manje novca, a i ljudi koji su tu su oni obicni dzeparosi, kakvih je najvise kod nas, pa odmah navali dok drugi nisu pokupili. Sa druge strane, varas se ako mislis da i ovi u Zvezdi ne glodju koske. Pa Toncev se dovodi u vezu sa najvecim krimosima. Kokeza je Kekin covjek, Antic se uvijek tu mota i sugurno su i oni svrnuli finih para prilikom dovodjenja ovih pojacanja. Prica se da su neki iz Uprave bas fino omastili brke od Spajicevog transfera. Ok. neka uzmu, ali neka naprave dobar tim.
Nego, pricalo se da ce neki nasi igraci na pozajmicu u Borac, sta bi sa tim? Evo, Ozegovic se nece naigrati, vjerovatno ni Lazic, tu je i Miric, pa odaberite nesto :)

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2013, 09:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Pa dobro, glodju i oni ali ipak vidimo da se spominju igraci koji realno ne bi dosli u Zvezdu da se ipak malo ne "pogura". Lane, Pantelar....ne bi me cudilo da uskoro osvane i Vidic. :D
Bez obzira sto su igraci u godinama mogu oni da poducavaju jos 2-3 sezone u srpskoj ligi.

I dalje sam misljenja da bi vam Vranjes dobro legao (i ako dodje onaj klinjo iz Perua). Ipak se lomatao u ruskoj ligi a to nije za baciti.
Vama, realno, treba jedan iskusan stoper inace ce biti problema sa ovim Ukrajincima.

A moze Lazic. :D Kad vidim ovog naseg Runica teku mi i suze i proljev u isto vrijeme.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 135  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]