Sto se tice problema sa tezinama, ne mogu u ovom momentu da kazem da cemo sigurno nabaviti jos tegova ali cemo sigurno dobro razmotriti ovu kritiku. Vecina teretana je u deficitu sa tezinama iz prostog razloga jer je kila gumiranog tega oko 5/6KM (bucice su duplo skuplje). Mi smo nekoliko puta dokupljivali tezine ali ocito da opet ima momenata kada zafali tegova.
Sto se tice klime i ventilacije do sada se niko nije zalio da je vruce, cak naprotiv. E sad moguce da je u spic terminu malo zagusljivije (nego recimo u nekoj od vadusnih banja

)
Sto se tice trenera i njihovog rada, treneri u nasem fitnes centru su duzni da svakom clanu pokazu kako se pravilno koristi koja sprava, kako se pravilno izvode vjezbe, da pocetnicima daju program treninga i upute ih u osnove ishrane. Kako vecina clanova (p.a. ne samo u nasoj teretani vec i u svim ostalim u nasem gradu) smatra da sve zna ("edukuju" se ljudi po netu) i smrtno se uvredi kada mu pridje trener i ukaze na nepravilnost (kako jedan skoro rece "sto me sramotis pred drugim vjezbacima...") nasi treneri reaguju samo ukoliko im se clan direktno obrati za pomoc, zatim u slucaju da trener procjeni da je clan totalni amater i da je normalan lik te ukoliko je neko svojim radom opasan za ostale vjezbace. Pocetnicima se uvijek prilikom upisa naglasi da mogu u svakom momentu da se obrate trenerima. Poneki to koriste, a vecina dodje sa nekim od "iskusnijih" kolega, brace, komsija, strina, itd... koji ih uputi u tajne vjezbanja u teretani.
Volio bi da se javi, ako ima neko, da se obratio trenerima za pomoc u vezi vjezbe, treninga isl., a da je za istu uskracen?. Na pp moze i ime trenera.
Da ne bude da smo samo mi bezgresni, trenutno smo bez jednog trenera u udarnom terminu pa je tada malo chupavo ali cemo to uskoro ispraviti.
Hvala svima na kritikama i pohvalam.